тобто в 4 ти не винен, але так тобі і треба? дядьку мені здається ти небезпечний, тебе на дорогу не можна випускати Тревела тоже, але за то шо його колесо заїхало в машину міліції він хоча б заслуговує реабілітації А загалом, читаю я це все і розумію, що я, попри невеликий стаж, все-таки є майже зразковим водієм Хоча дрібні ситуації на грані бували і у мене...
я себе також вважаю зразковим водієм на всі мої аварії є виправдання Маршрутка занадто швидко їхала Мерседес мене не пропустив коли я перестроювався форд затормозив хоча міг спокійно їхати на червоне там машин інших небуло. А пішеход сам недогледів шо я дуже поспішав. Тут как посмотрєть.:D
Виходив на обгон, славута яку я звісно не бачив з-за Газону повертала пересікаючи сплошну, на швидкості 100 мало не зачепив, взяв абочину потім виконав 360 + 180. Результат протерта гума до корту. Славутовод хоча б перестроївся б заздалегідь виїхавши на зустрічну вільну смугу, та цього не було. Тепер так обганяю рідко.
Та це я не перший раз робив просто там на трасі де поворот щебінь троха був от тому і занесло більше ніж треба ну і зі швидкість не розчитав
На скільки я зрозумів все дуже просто. Victorlas їхав за Газоном і не побачив славуту яка їхала перед газоном коли Victorlas почав обганяти на шидкості 100 км/год, газон він побачив що славута вже почала повертати на ліво (в місці де сплошна лінія) от він і втік на обочину на які його почало крутити як корову на льоді. Victorlas якщо я щось не так зрозумів виправ мене.
Прошу вибачення я помилився 3 і 5 я не винен. Я також нормальний водій воджу з 13 років мені зараз 26, воджу безпечно а це просто були нічні пригоди за які тепер встидно говорити. А так я зразково воджу от тільки коли їду багато матюкаюсь через всяких дурнів за кермом.
ну і не треба пАсати, напАшеш, коли за компом будеш. От я з телефона не пишу, чим полегшую життя і собі, і тим хто читає
ну то вже які там смайлики............)))))))))))))) ооооооооооооооо, тут вже і я можу багато чого писати......... о-о-о, щось подібне і в мене........... +1, але ж і внатурі задовбали вже ті "пішоходи", привокзальну щоб переїхати..........