Причини ДТП

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем Golf 2, 13 жов 2008.

1. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Ну раз тут аварії всі викладають свої то і я напишу, які сталися за 3 роки їзди по Львові.

1) На київській, виїхав з повороту, аж потім побачив підступний трамвай, колія іде там по центрі дороги. Трамвай зухвало не зупинився і тернув крило. Гольф відбувся царапиною.

2) Здавав корадою взад, концув шоху чуток в бампер.

3) Дав попробувати брату двойорідному взад-вперед рушити - ломака дав взад, і об камінь "підрихтував" бампер.

Які уроки я з того зробив.

1. Дивіться не тільки на свою полосу коли виїзжаєте - але і на зустрічну.
    2. Взад їдьте завжди обережно і повільно.
    3. НЕ ДАВАЙТЕ НІКОМУ КЕРМО СВОЄЇ ЛАСТІВКИ!!!!

І додатково, мої основні правила:

1. При їзді по Львові завжди будьте готові що машина з сусідньої полоси може
    перестроїтись швидко і без повороту у вашу.

2. Дистанція.

3. Збавити до 20 км за годину якщо якийсь придурок іде ззаді бампер в бампер.

Останнє редагування: 30 жов 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Саме так. А ось і його мотик

3. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    1.Головне правило трьох Д (Дай довбодятлу Дорогу)
    2.Їдь так ніби тобі належить твоя машина, а не вся дорога
    3.Памятай, що "права" купив не тільки ти, і талон техогляду
    4.Як шпівау В.Цой "Слєді за сабой, будь астарожен"
    5. Не пий не кури не колися не нюхай хоча б перед їздою
    6.Дистанція, швидкість, увага, і менше понтів бо ремонт С..УКА ето дорого
    Визнаю, що всі мої приключенія були з власної вини, хіба коли швагро дзеркало розбив

4. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Це взагалі кабздец... Як тільки почав дивитись то хотів цю ссилку в сміх та й годі поставити , але в кінці вийшло зовсім не смішно!!!
    http://smiimg.dt00.net/smi/2008/09/american_parking.gif

5. Solaris

Solaris Аксакал

VW Golf Mk2 RF->9A H&R -40-100
    сцуко вчора ганявся з сівіком і він мені запакувався в зад на 400 у.о. :ireful:

тому не ганяйте якщо машина не підготовленна.. восновному це резина..

6. dido

dido Active Member

AUDI А6 С4 Quattro 2.5 TDI, VW Passat B4 Variant 2,0 AGG 1996 ГБО - був!!!
    А хто платить за ремонт???

7. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    Хто останній той і платить

8. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Що весь влізся в багажник?

9. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Шкода твого гольфика. А класний був...

10. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Ти що з дуба звалився? До чого мій гольф?!!!

11. Solaris

Solaris Аксакал

заплатив він.. бампер цілий кришка багажника тоже зовні трошки погнуто на вихлопною..
    головна травма пішла на кузов він попав якраз в то місце де бампер заходить в нього і чуть диформувало в районі запаски..
    в понеділок їду на робот..
    чесно не парюся бо машина не втратила вигляду по большому шчьоту але є нагода дешо затюнити в задній частині машини..

12. Drapula

Drapula Місцевий

VW Cross Polo 1.4 2008
    То як кажуть, що ся не робить то на краще...

13. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    і правильно-нашо паритись...головне шо бампер цілий і кришка, то шо повело кузов-куйня. Двері потім можна буде підрихтувати, шоб закривались нормально, головне шоб балка не стояла під кутом до бампера.

14. Solaris

Solaris Аксакал

від тебе інших слів і не сподівався :haha:)

15. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    то не я з дуба впав то програма деколи з дуба падає. Допис реально ж не твій а Соляріса а вона взяла(програма) і Олег М втулила. Я вже це не перший раз бачу...

16. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Бачу всі гольфи від удару в зад страждають однаково. В мене те ж саме було...

17. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR
    а ти хотів, шоб я сказав, шо типу всьо ніштяк, головне шо бампер цілий? я просто знаю шо таке витягувати кузов, які від того наслідки і шанси на успіх. І бачив гольф, який лупнули в фаркоп, чувак поїхав без дєнєг бо нічого не було видно, а через тиждень попав в яму і в нього задні праві двері перестали відкриватись. До того гольф реально був не битий. Так шо хай в твому випадку все буде гут і без наслідків, але повір, поломаний бампер без деформацій по несучому металу це набагато краще.

18. Foma

Foma Active Member

Passat B5.5 1.8T 2002 AWT (АКПП)FEV
    Вчора в білий день по Коперніка ближче до перехрестку Коперніка- Сахарова їхав хрустик десь зі швидкістю 50-60 км/год і тупо послизнувся і гепнувся до асвальту, я чесно кажучи настрашився думав забився він .Перший раз на власні очі бачив таке ДТП. Бідолага родився в сорочці трохи побився але живий, і якось не було дуже машин що ні на нього ніхто не наїхав, ні він не вїхав в нікого. Я сам маю таку чудо-техніку і стараюсь лишній раз не кататись. То хочу попередити всіх хто інколи катається - на біду багато не треба, думаю без зайвої потреби краще не катайтесь по місту і не швидше 40 км їдьте!!!

19. Rock-n-Roll

Rock-n-Roll Active Member

VW Corrado G60 1990
    І не тільки Гольфи , то всі машини удару в зад бояться , в Хундая Гетц , якого я догнав ззаду лівий ланжерон на 2.5 см пішов вперед, а в мене , тфу-тфу , всі рівнесенькі . Хоча зразу , дійсно і не виглядало що в нього щось страшне там , а потім виявилось що дверка ліва вже не так сидить і т.д. Видно кузови розраховують більше на удар спереду і захисти додаткові в основному там роблять , ну і метал в мене значно грубший як в того Гетца , тому він ніби замортизував удар.

20. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006
    Ну, ти тоже порівняв....
    З корадо та її "танковою" ходовою і могутнім кузовом можна бетеерам лонжерони рівняти не то що якимось гетсам.
    Все ж таки машинка маленька, низенька, а важить 1200.

Радий за тебе, що все ціле! Бо кожен раз коли бачу її на стоянці - серце плаче.
    Роби і не ганяй більше, гонсчєг. :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)