Придбав Скірокко, приймете в клюб??

Тема у розділі 'Наші авто', створена користувачем scirocco'85, 5 жов 2009.

1. scirocco'85

scirocco'85 Початківець

vw scirocco'85
    дякую хлопці)))) не чекав такої підтримки....))) 0то сідушки з аскони б задній привід, ще така є в наявності в мене))) ну це не остаточно, що саме так як на фото, але розширити арки хочу, бо ці стандартні якось мені не подобаються покищо... може ще привикну))) а колеса, це ж не кузов.... звичайно що такі класні... але ж вони і коштують як моя машина...))) словом, якщо так сказати, то мені взагалі ніякий обвіс не подобається... ну може рідний... так, рідний нормальний, але в мене його нема повного комплекту... так що.... варити вмію сам.... шпаклювати і терти... друзі поможуть... покрасити дам майстрам... потім зберу салон.... Дякую за запрошення, обовязково постараюся приїхати....

2. scirocco'85

scirocco'85 Початківець

vw scirocco'85
    доречі ,то на фото з першого гольфа бампери??? їх можна в україні дістати?? і цей... по арках... як правильно розширити??? можливо від гольфа 2 вварити.. в нього вони такі рельєфні...

3. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Бампера такі навряд чи знайдеш, тіко на гамерианських ебеях і то багатєнькі викупляють їх на аукціонах. За арки можеш не переживати і забути про розкатку. З розкатаними арками треба мати диски з відповідним вильотом - ET20 і т.д. + дуже жорсткі занижені пружини, бо інакше колеса на ямах позагинають ті арки. Ступичні підшипники будеш міняти раз на тиждень - через нерідний виліт дисків навантаження зміщується. Вопшем то прокачака не для наших доріг. Хватило б сили в пристойний вигляд привести...

4. scirocco'85

scirocco'85 Початківець

vw scirocco'85
    ясно))) а який максимальний виліт коліс можна поставити на стандартні арки???

5. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Макс виліт ЕТ35

6. Dino_grey

Dino_grey Місцевий

VW Scirocco GTX 1.8 1987;TOYOTA Land Cruiser 2006,2,7 TDI БЫЛ; AUDI A6 AVANT 1996 2,0 16V БЫЛ...
    Клубна карта:
    000411
    Поздравляю!!! И должен согласится со всеми одноклубниками, БОЛЬШОГО ТЕРПЕНИЯ тебе!!!!!

7. scirocco'85

scirocco'85 Початківець

vw scirocco'85
    Закидую фоки)) тобто ссилку, бо сюди якось важко виходить... =\

ось тут фото

• Подобається Подобається x 1
  8. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    Роботи звичайно не мало. . . Але, як доведеш до пуття - буде красава!
    Успіху і справді - терпіння!

9. scirocco'85

scirocco'85 Початківець

vw scirocco'85
    Хлопці, підскажіть скільки приблизно коштує задня балка в зборі з дисковими тормозами на скірокку.... ну на крайняк з барабанами... я так розумію що підійде з гольва 2 або 3 покоління, так?? підскажіть хоч орієнтовно, дуже треба знати))))

10. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    ппппппппп.. я бы не взялся делать , мне кажеться лучше за 3 уе приличное более - менее было взять .

11. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Задня балка тільки з Гольф/Джета - 1 або скірокко.
    Гоиплект дискових гальм на зад підходить з Гольф-2, Пасата В3,В4.
    Задню балку маю на продаж.
    а що з твоєю?

12. scirocco'85

scirocco'85 Початківець

vw scirocco'85
    Сьогодні приводив майстра дивитися на свою машину.... то він сказав що ось це місце http://picasaweb.google.com/TarasSav/Scirocco#5391844078928124418 треба там міняти ціле заднє крило... питання тоді де його дістати??? =\

13. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    ну так. якщо знайдеш, то краще поміняти
    а якщо ні то відстукати. почистити ржу, покрити реактивним антикорозійним грунтом (напр. НОВОЛ) потім звичайним грунтом і пошпаклювати

14. scirocco'85

scirocco'85 Початківець

vw scirocco'85
    а якщо я кажу майстрові що є такий грунт реактивний, і ним можна обробити, а він мені каже, що такий грунт тіки на заводі є.... =( і він обробить якимось звичайним...

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
  16. scirocco'85

scirocco'85 Початківець

vw scirocco'85
    в ідеалі сказав поміняти крило і спереду перемичку біля фар, в народі телевізор.... може хтось в курсі, де дістати??

17. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Антикорозійний реактивний (імено реактивний!) грунт не проблєма. Він буває сірий і червоний.
    І взагалі ним потрібно обробити всю машину де була корозія перед покраскою/

Ось напр.:
    Оброблено потенційно проблемні місця реактивним антикорозійним грунтом, до речі цю процедуру майже всі малярі не виконують, а деякі навіть про таке не чули!

18. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    Коли на фарбі утворюються мікротріщини то вода проникає до металу і вступає з ним в реакцію. починається процес корозії. Якщо на голий метал нанесено реактивний грунт, то він вступає в реакцію з водою та нейтралізуює її.
    Не пожалій під 300грн на цей грунт і не будуть вилизити під фарбою "жучки"

19. scirocco'85

scirocco'85 Початківець

vw scirocco'85
    дякую, так і зроблю , тоді питання: реактивнаий антикорозійний грунт і кислотний грунт це одне і те саме???

20. Олег М.

Олег М. Аксакал

Клубна карта:
    000001
    ні. кислотний на автомобілях краще не застосовувати.
    Я брав "антикрозійний реактивний грунт NOVOL, але ще краще взяти CAR SISTEMS, але я його у Львові не знайшов
    читай: http://www.novol.pl/strony/1/r/34.php

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)