Бачив шось подібне на зеленій на автобазарі. Перший ряд (мабуть перший, як спускаєшся то самий дальній тіпа зліва) і магазин праворуч відразу на куті за переходом між рядами. Там жінка і дядько такі старші торгують. В них завжди повно кліпс було всяких.
Дякую Шегг. На Кривчицях теж "дідок" займається більш ніж 10 років, але коли я показав "жменю" різних пістонів, що мені потрібно, то він окуїв. Хоча це пістони від мультіванівського салону, яких повинно бути у нас дофіга.
Просто зайди туда на Зеленій якщо будеш поруч))) Я в них там такі кліпси находив шо сам не бачив))) Хоча таких теж не бачив) Може можна замінити якимись?
Короче ніде "ніхєра" немає.....я в шоці. Всі знизують плечима, і перший раз бачать мою "жменю" кліпс, і це КЛІПСИ для ВАГ - я реально в шоці. Ці що на фото(заказав) і я надіюсь мені привезуть з Польші, а решту теж просив знайомих, щоб подивились на шротах там.
я хз, подивися якшо кліпси оригіналні на них 100% має бути номер вибитий. забий той номер в екзіст і подивися))) В будь якому випадку довго краще ніж не найти взагалі)))
привіт всім. шукаю за пиво або недорого куплю решітки (сітки або просто пласмаса) на круглі динаміки. може в когось лежать без потреби. розмір 13-15см.
Маю нові, пластикові від JVS 16.5, можу поміняти на трохи більші, бо мені на динаміки філіпс не заходять, а різати шкода.
шукаю дроти для Pioneer, IP-BUS i AV-BUS. куплю їх або обміняю на пиво "ПТН ХЛО" цікавить і інші шнури но назви уви незнаю( фото скидую. IP-BUS AV-BUS і ці які я незнаю обведені червоним