Про нову поліцію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 1 вер 2015.

1. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Потрібно було не дивитись лише (під мікроскопом), а ще й підігнати. Взяти біля них тел і набрати 102. Сказати ситуацію, сказати номер машини і те що вони відмовляються реагувати... Ось моя думка. Тому що після такого, в них виробиться звичка, що можна легко відмазатись. А нафіга? Можна в кущах поспати нічну зміну, ітак до них з правопорушників ніхто не підійде щоб скласти протокол...

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    останні новини:

• Подобається Подобається x 1
  3. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    постом више

4. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    а недавно було відео де у львові чувак поставив корито на тротуарі і жінка з візком дитячим не могла пройти, викликала копів, ті приїхали, по базі з.ясували чия машина, подзвонили і попросили вийти на вулицю, де його і оштрафували.. різниця тільки в ттму що це була робота для відео, а не нак ористь!

5. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    та він так вблаганно мене відмовив, що я й сам афігєл. А номер.знак машини, кажизь 1300.
    вчора у ФБ проскочила інфа з посиланням на Захід.Нет, що ві Львові звільнено за сон на службі 4 патрульних.
    http://zaxid.net/news/showNews.do?u...eyskih_yaki_spali_na_sluzhbi&objectId=1371217

такий був відбір, стільки уваги від громадськості, а нє, всеодно надейдеться шкура, яка поступить як рагуль та скомпроментує.

6. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Читав той пост. Правильно зробили. Напевно хтось побачив, викликав 102 і тому є результат. Поки не навчимо їх працювати постійно а не на камеоу, тобудем мати те що маємо

7. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    З цієї теми я зрозумів, що Дізел вважає неправильну прарковку більшим злочином за вживання наркотиків :)

8. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    мабуть так.
    бо я наркоти не вживаю, тому мені пофігу, а ті хто вживають, хай навіть цианістий калій ковтають, скорше здохнуть.
    а погано припарковані, то суттєвий недолік суспільства.
    п/с/ розповсюдження наркоти, вважаю злочином, а вживання - ні.

9. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    йди в поліцію, покажи приклад!

10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    серед пацанов на районі то счітаєцо западло, не поймуть

11. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Той Ростислав багато правильного каже, на рахунок суттєвого перешкоджання транспорту. Але в нас в Україні вже були (є) штрафи по 1 неоподаткованому мінімуму. Всі на такі штрафи плюють, роблять те що потрібно, заробляють тисячі, а потім 17 грн в казну. Пряніком з нами не можна. Я завжди був за посилення відповідальності, так як, до цього це була пародія відповідальності. Нехай забирають машини, нехай платять по 1500 грн, тоді і порушувати не будуть.
    Про себе: роки 3-4 назад припаркувався на вїзді до Ринку біля костелу, під знаком "тільки дял депутатів міськради". Думаю: "та хєр вони знають чия то машина". Через хвилин 10 вихожу з міськради, а там... А там пусто, навіть наклейки нема. Спочатку бзднув, добре що таксіст сказав що евакуатор забрав. В кінцевому випадку 300 грн заплатив. Більше мене евакуатор не забирав...

12. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    може й так, але оце - дійсно западлішко
    цікаво, як би в протоколі полісмени написали..... причина дтп - голуб, мля!

13. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    я бачу я буду свій форум VW, чи ж бо то вже Ауді кваттро відкривати для всіх адекватних звідси.. а вся нечисть хай тут лишається... зараз тільки тойво, домен і провайдера в комарно найду ))

Останнє редагування: 1 лис 2015
  14. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Дякую сенсей, за таке визнання ))))))))

15. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    Нова історія з мінусом для наших поліціянтів з Варти:

04.11.2015 приблизно 21:15 повертався додому, по вул. Луганська мене підрізав Деу Ланос/Сенс ВС 6134 СВ темно зеленого кольору. Їде то 35 км/год, то 90 км/год, зачіпає правим боком бордюр - відразу зрозумів що щось не те, почав сигналити і мигати фарами, однак, реакції не було. Потім цей Деу 80 км/год їхав по зустрічній смузі і мало не скоїв ДТП біля Сихівського моста, крім мене ще було кілька автомобілів, можливо є інші свідки. Відразу подзвонив 102, подав інформацію. Їхав за ним, бо силою факту нам по дорозі. Водій знову кілька разів виїжджав на зустрічну смугу по вул. Пасічна і створював аварійні ситуації. На жаль відеореєстратора у мене не було, так і доїхав за ним на вул. Глухий кут, 3, де очевично напідпитку чоловік вийшов з авто, відкрив браму і заїхав у двір. Я був сам, тому не став ризикувати і виходити з машини, тим паче, що не відомо, скільки їх там могло бути в Деу.

Чекав поліцію 43 хв після мого виклику. Мабуть 4 рази дзвонив і питав чи взагалі мені є сенс чекати, чи їхати лягати спати. Коли набридло чекати, подорозі додому зустрів ІНШИЙ патруль, який зупинив і все розповів, хоч результату всерівно ніякого, бо ніц тепер не докажеш...

Словом, пишу тут, може хтось впізнає і врозумить. Має щастя що не скоїв ДТП і не забрав комусь життя.

Номера Ланоса - ВС6114СВ

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
  17. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Дали б уроду пару раз прикладом по чолі і не парились.

• Подобається Подобається x 2
  18. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    жопа, який ти розумний.. ))
    а якщо б він на старому кориті був б - ти теж б так казав?

19. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Не поняв, чому уроду? Як встановлені знаки? Це сміття а не знаки. За що зупиняли?
    3 год промаринували а протокол затримання не склали.
    Уроди то ті з корпусу, поприїжджали на тазіках без номерів, з калашами... міліціонери мать їх...
    Цікави чим закінчилось...

20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Якби жирний умнік на мерсі не став бикувати, а нормально зупинився на вимогу, показав доки і шо везе в багажнику, нічого б не було. А так найшла коса на камінь, на рівному місці конфлікт і втрата купи часу. Як в казочці про двох баранів, які не могли на вузькій стежці розминутись

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)