Про нову поліцію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 1 вер 2015.

1. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Да ребята... Будем ми завжди баранами, якщо нас кожен пес зможе скрутити в баранячий ріг. Чому зупинятись перед "знаком" який лежить як сміття? Чому зупинятись якомусь мудаку в камуфляжі а не затвердженій формі працівника міліції, який ще й до того озброєний і на авто без номерів (аваков заборонив такі номера). Він розвернувся і повернувся до тих оленів, а воно з калашом а ні бе ні ме ні кукуріку... Якись тіматі прилетів і со старту документи. А на якій підставі? Поки будем робити так щоб булл швидше (взятки, документи будь-кому) то так і будемо жити в гімні, очікуючи що хтось зробить так щоб стало класно.... Мужику явно респект що не ачканув і показав характер!!!!

• Подобається Подобається x 2
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я не зовсім розумію, про який знак, що лежить як сміття ти говориш. Я з відео зрозумів, що на дорозі встановлено блокпост, на якому вибірково зупиняють машини для перевірки. Автор відео не зупинився на вимогу, з чого все і почалося. А міг просто зупинитися, як всі нормальні люди, потратити одну хвилину свого дорогоцінного часу і поїхати собі далі.

Я не виправдовую жодну сторону. Всі в тій ситуації поводяться неадекватно, як на мене. Але спровокував ситуацію саме автор відео.

3. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    там є 2 частина

4. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Я зрозумів, що він не зупинився на знак "СТОП КОНТРОЛЬ". Чому як сміття? Та ось чому
    1) знак встановлюється на узбіччі. Відстань від краю проїзної частини, а за наявності узбіччя — від брівки земляного полотна до найближчого до неї краю знака, установленого збоку від проїзної частини, повинна становити від 0,5 до 2 м
    2) Висота. Відстань від нижнього краю знака (без урахування попереджувальних знаків 1.31.1—1.31.6 і табличок до дорожніх знаків) до поверхні дорожнього покриття (висота установлення) крім випадків, спеціально обумовлених стандартом, повинна становити:
    — від 1,5 до 2,2 м — у разі установлення збоку від дороги поза населеними пунктами, від 2,0 до 4,0 м — у населених пунктах
    3) В нас є причини зупинки ТЗ, а не вибірково, кого хочеш зупиняти. Та й зупиняти ТЗ повинен працівник ГАЇ/поліції, а не х. зна хто в камуфляжі і на автомобіляз без номерів, в неположеному місці біля якигось перешкод на дорозі.
    4) Огляд ТЗ. Стаття 30 конституції. "Не допускається проникнення до житла чи до іншого володіння особи, проведення в них огляду чи обшуку інакше як за вмотивованим рішенням суду." Протокол огляду та поняті - це лише процедура, а підстава огляду - це рішення суду. Конституція, КПК мають вищу юридичну силу ніж декрет КМ "ПДД". На вимогу відкрити багажник чи показати салон - посилаєш в сад, ой, суд, за рішенням суду...

Не розумію в чому неадекватність поведінки водія? Наїзд на ногу? Та навіть якщо він і був, то ні зебри там нема, ні відеофіксації. Нєфіг оленям бігати по дорозі. По законодавству - міліціонери вимагали те, чого не мали права вимагати.

• Подобається Подобається x 1
  5. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    чувак, "як всі нормальні люди" - це ти маєш на увазі як всі ті терпили? я завтра візьму автомат, стану в тебе під під"їздом і буду у всіх паспорт, довідку з податкової і довідку з поліклініки перевіряти - будеш мені теж показувати, "як всі нормальні люди" ? В тебе бачу баранячий інстинкт сильно розвинутий - якщо більшість робить херню - значить вони нормальні..

6. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    там було дуже правильно сказано: кишенькова міліція.. хто розумний, той зрозуміє..

7. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    А потім ще й будеш вимагати щоб пустив до хати, провірити чи часом між трусами жінки не завалялось чогось незаконного)))) Аааа, і обовязково з понятими...

8. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    а понятих "мы вызовем" )))

9. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну, то вже особиста справа кожного, чи залуплятись і корчити з себе казна що, чи без конфлікту зупинитись і їхати собі далі. Одне, коли дай в кущах никається і пинить шоб тебе понюхати, тоді можна залуплятись, тролити, качати права і теде і тепе. А інше, коли в країні війна і стоїть блокпост для нашої ж безпеки. Мені не впаде корона з голови на такому блокпосту пригальмувати і навіть показати багажник. Не розумію, для чого той баран витратив стільки свого часу. Він же зразу побачив, що ті чуваки упороті і свою неправоту не визнають. Та покажи доки, побажай гарного дня і їдь собі далі. Що він кому довів?

10. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Друже, з такого все починається. Дізеля послали з його припаркованими машинами, тебе б хто зна зупинив і вимагав показати документи і авто. Коли поймуть що держава з народом баранів - тоді знов по кущах засядуть. Питаю тебе ще раз. Чому він мав зупинятись (знак сміття), кому (не гаї/поліція зупиняла), і чому мав показувати авто? Дай мені аргументовані відповіді і я визнаю що я баран

11. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    "А міг просто зупинитися, як всі нормальнілюди, потратити одну хвилинусвого дорогоцінного часу..."

хтось дає задню.. доречі, олені назад ходити не вміють!

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    чоловіче, ти не шариш, тут принцип такий ж як і в тих чортів з відео: дорога машина = добре живе = з минулої влади = ворог народу..
    це все проста заздрість.. ось тобі і відповідь.. про яку тобі ніхто не визнає і хер хтось скаже.. ставлю євро, що був б він на ланосі - його б відразу відпустили

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я ж вище все написав. Мені не влом зупинитись на блокпосту бо ці блокпости - для загальної безпеки. Там орки в кількох десятках кілометрів. Там в місті кілька терактів було. З жертвами. Тому вибіркову зупинку і перевірку на блокпостах вважаю цілком обгрунтованою і такою, що ніяк мої права не порушує. Краще я на хвилину зупинюся, ніж проїде банда орків, які наприкад захоплять школу з дітьми в заручники. Чи підірвуть тролейбус.

А про знак і сміття я так і не зрозумів, що ти маєш на увазі. Можливо я неуважно відео дивився.

14. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    чуловіче, вже було відео в неті як чувак з пінопластовими автоматами давав себе провіряти... толку з того 0

15. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Якраз хотів згадати про це відео, коли читав пост Мартіні. Якщо я маю повне право не показувати авто і я везу вибухівку - я не покажу, а покаже тільки та людина, якій нема що приховувати. Я мав раз бесіду з гайціми, і розказував що в мене калаші в багажнику. Їх було 4 шт, казали що вони ночами не сплять, бережуть мій спокій, в кінцевому випадку, при всіх їх потугах, вони не знайшли ЗАКОННИХ підстав відкрити багажник. Я в них тоді спитав, навіщо вони ночами не сплять, якщо стоять на дорозі як клоуни. То треба було бачити. Як в дитячому садочку на перекличці, 4 стояли, дивились слбі на шкари і потискували плечима. Так і на тих "блок-постах". Як він виявить орок їде чи ні? Якщо з донбасу - то шмон повний, а як з харкова, то ні? БРЄЄЄД!!! Нічого ті пости не рішають і толку з них 0,0!!! В нас у Львові мудаки бігають з гранатами і кидають в будинок садового. ЯК ТІ ГРАНАТИ СЮДИ ПОПАЛИ через цілу Україну? І не тільки гранати... Чи у Львові тоже орки живуть? Зараз людей з порушеною психікою після АТО буде на кожному кроці, і по документах не зрозуміти - дибіл чи ні, а тим більше за новососію чи суверенну Україну....

Про знак я тобі написав. Як він має бути встановлений, щоб його рахували знаком. Якщо він лежить на асфальті, чи на якись бетон спертий - ЦЕ СМІТТЯ а не знак!!! Можеш зупинитись, покласти в багажник і поїхати дальше, типу прибрав дорогу...

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    тобі за таке зараз скульптуру фейспальмову вліплять ))))
    А якщо серйозно - то люди поділяються на 2 типи: ті хто то розуміють і ті хто відкривають і показують все що їм накажуть. І як б ти не старався пояснити другим, що це не правильно - ніколи не зрозуміють, це як відео з баранами і крокодилом, може потім знайду...

17. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
  18. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    В яблочко!!!

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    є люди, які суспільний інтерес ставлять вище власного, а є такі, яким головне ви%бнутись і записати відосік для ютуба

я сам в мирний час з задоволенням переглядав і лайкав ролики ДК, де вони дрючать даішників, і намагався переймати з тих роликів досвід собі. Але тут ситуація кардинально інша. Тут питання не в поліції чи добровольцях. Вони там стоять не для того, для чого стояли ДАІ, тобто не для набивання власних кишень і передачі бабла наверх, а для безпеки. Якшо ви не розумієте різниці, то я не лікар.

20. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    думаю тому чуваку з харкова далеко пофігу було на відео для ютуба ))
    і взагалі говорити що діяти по закону - це вийобуватись - якось не дуже правильно. Відео вони всі зазвичай, крім окремих людей, знімають для своєї ж безпеки, щоб потім вся стая не горланила що ти намагався їх побити.. чувак ти з якого світу?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)