Про нову поліцію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 1 вер 2015.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    то курва якого милого ти вище пишеш, шо наркомани курять шмаль, а куда дивиться поліція...
    ну і каша в голові :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    "Містер Вовк 777", псіхи в лікарнях теж думають що вони всі праві, а всі здорові - псіхи!

3. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    я б теж не дзвонив за нариків, тому що ті телепні в формі 100% розкажуть їм хто дзвонив, а тобі ще з ними жити..

4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Ну та, на форумі херню строчити якось спокійніше :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Люди просто звикли шукати в чомусь підвох і негатив і не хочуть сприймати зміни... Прискіпуються до найдрібніших деталей...

6. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    мені здається, що маразм тут тільки один персонаж пише - СДМ, бо пише переважно якісь українофобські і українообсираючі бздюхи... - всі решта висловлюють свою думку - яка би вона не була - вона є суб'єктивна і в будь якому випадку - така думка завжди буде аналізуватися і оцінюватися загалом, який почув цю думку - в нашому випадку - це дискусія думок за і проти нових ментосів :)

Мені до речі їхня форма подобається ще) Я і з задоволенням вдягав таку, коли в гаражі тусуюсь біля машини)

7. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    навіть ту ж форму - ну злизали 1:1 з піндосів! невже не можна було щось своє і на стільки ж модне придумати? про окуляри їхні я вже мовчу..

8. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    бо до сих пір не побачив від них чогось мега крутого.. оті всі псевдозатримання, носіння людей з маршрутки і ремонтколіс - це не круто!
    дайошь бойовик?!

9. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Дізель,
    "ну і для чого це питання?, що за агресивність чи "правильність"?
    А тепер, спробую, пояснити свою позицію (для особливо обдарованих, а також для тих, хто читають по буквах, а не вникають у суть. Або, модливо, я не чітко, не зрозуміло написав те, що хотів донести):
    Коли будуть гвалтувати, то звісно повідомлю на 102, бо це злочин проти людини, це злочин, наслідки котрого несуть травми чи смерть, і т.п.
    А от, коли, людина сама шкодить своєму здоров'ю, це вже інше (маю на увазі планокурів, пияків та іншу наволоч). "
    це не агресивність, як в тебе, а спроба вияснити твою логіку.
    Тобто коли гвалтують - то викликаємо, коли курять твої кенти, то покурив з ними, але копчики погані бо їх не розганяють. В далекому 2004 ми кричали "міліція з народом", а народ виходить хоче змін, тішиться реформам, хоче зменшити криміногенну обстановку, але допомагати не дуже хоче. І біля стоянки, якби ти в машині гвалтував когось, а вони падли підійшли до машини і вияснили о все в порядку, нема злочину проти життя та здоров"я, то вони все одно падли...
    Якщо людина шкодить СВОЄМУ здоров"ю, то це не злочин? Вони тебе покликали і це вже злочин, почитай ст. 315 ККУ, вживали на вулиці - 316 ККУ. Завтра твій дітлах буде гуляти біля таких бадилів, буде дивитись і захоче попробувати, потім вони його покличуть і він пихне з ними. Потім втягнеться, і буде з твоєї квартири виносити гроші, потім мерхіор і т.д... Якщо на твою думку за таке не потрібно викликати поліцію, то, як особливо обдарованому, розкажи мені, за які викликати, за які ні... І ще одне, чого ж ти тоді наркалиг ганяв по підїзді і викликав міліцію? Бо то не були кенти і не ділились?
    Не можу тебе зрозуміти, і по дописам бачу що не тільки я. Може не ми особливо обдаровані, а ти якось не ясно висловлюєшся, або сам якись трошки особливий? Ти платиш податок за своїх працівників, для того щоб ти, твої рідні жили в спокої, і ділити злочини на такі як треба чи не треба викликати - це як мінімум МАРАЗМ...
    Ситауція: Коли на вулиці в кущах знайдеш труп, якому вже нічого не загрожує (ні життю, ні здоров"ю (ВЖЕ)), то не варта викликати поліцію - нехай самі шастають і відробляють?..
    ЗІ. Я не агресивний і далеко не правильний, мені цікаво просто "ход мыслей"...

• Подобається Подобається x 3
  10. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Та він бухий походу. Протрезвіє, сам собі мінусів наставить

Надіслано з мого LG-D802

11. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    Так, я висловлюю свою думку, і вона відрізняється від вашої. Я вважаю, так, а не інакше.
    Якщо мої твердження суперечать вашим, то на мій погляд це і є діалог, який слід розвивати.
    А так, як тут іде засудження, а інколи, спотворення, а після написаного відповідають: "клініка", "бухий", і т.д., бо написане не те, що ви хотіли прочитати.
    Прочитання попередніх 2-3 сторінок, мені нагадали фразу: "будемо дружити проти нього", але це не так пєчально, як то що є багато таких, які просто думають: "моя хата з краю".
    я не боюсь висловлювати свою думку, я не скоюю злочини, а тим більше, в країні ще присутня свобода слова, ну і нікого, по крайній мірі не образив.
    Все, закінчую обговорювати ту тему і ставлю крапку. Просто немає бажання продовжувати. Дякую за увагу!

12. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    і я крапку ставлю, нема з ким толком сперечатись

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Може в клубі нарешті драка на з"їзді буде?))))

14. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Викличем поліцію і дамо їм 3,14зди бо не справляються з обов"язками :))).

• Подобається Подобається x 2
  15. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    доречі, селфи з копами в когось є вже?

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    навіть гасло і то ВКРАЛИ:
    служити та захищати = ту серв анд протект
    фото з їх ковера на фб

Вкладення:

• image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      27,5 КБ
      Переглядів:
      162
  17. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    чупакабра!

Вкладення:

• image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      139,6 КБ
      Переглядів:
      172
  18. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    я б з радістю відпиздив українофобів...

19. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    ти такий багатослівний.. давай до мене в комарно..

20. dragger85

dragger85 Місцевий

VW
    а чому це ти подумав, що це тобі адресовано? ти українофоб?
    не говори дурниць, не плюй на землю, по якій ходиш і все буде пучком...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)