Про нову поліцію

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем MARTINI, 1 вер 2015.

1. diesel757

diesel757 Аксакал

VW Golf2 1,6D jp, 5-стМКПП (4S), 1985р.
    VW Passat B5+ (FL) 1.9tdi AWX, 5-стМКПП, 2001р.
    Клубна карта:
    000091
    йокалемене, а я подумав, що він під бульбіком, і читає з А-4-го.
    п/с/ свій свого бачить здалека.

2. Sebastian del Maar

Sebastian del Maar Аксакал

Golf 4 Highländer
    то напевно його ті твої корєша накормили...

3. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    ось сижу далі на вокзалі ((

Вкладення:

• image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      139,8 КБ
      Переглядів:
      185
  4. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    От ти і спалився, в Комарно нема вокзалу

5. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    Чувак з реальною вищо освітою свалив в Гамерику, його ніхто не підтримує майже з ДК-Україна і сидячи там заливає свої брєдні який він крутий і матьорий... А навіть англійської не знає...

6. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Та яка англійська? Він навіть української не знає. Балабол той Шапошніков чи як там його.

• Подобається Подобається x 1
  7. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    от бля, аби всіх обісрати... ех, нема що далі сперечатись, толку 0. здаюсь!
    а його справді вважаю крутим і матьорим за те, чим він займався в часи яника, коли більшість з вас і пискнути боялась

8. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Сьогодні з фейсбуку (цитую):
    Ostap Bedrylo
    Нова поліція – ВЕЛИКЕ РОЗЧАРУВАННЯ!
    Вчора, 27/10/2015 о 17 год. 20 хв. потрапив у ДТП за адресою: м. Львів, вул. Дорога Кривчицька, біля будинку №111. На зустріч мені по моїй смузі виїхав сірий матовий Range Rover (ВС2300АЕ), який на повороті здійснював обгін іншого попутного йому ТЗ, і не встиг повернутися в свою смугу. Відбулося зіткнення – я на своїй смузі, Range намагався з’їхати в свою, тому йому удар прийшовся в задню ліву дверку, а мені в лівий кут переднього бампера. Я зупинив свій ТЗ практично миттєво, він проїхав ще 10 метрів, і зупинився праворуч дороги (вже в своїй смузі). Гальмівного шляху чи розбитих деталей на дорозі не залишилося.
    Інспектори ПС приїхали через 10хв. (БРАВО!) і оформляли ДТП 3 години (ФУУУ!). І далі найцікавіше – в результаті отриманих пояснень (водій Range Rover не признався в тому, що здійснював обгін і був на моїй смузі) і «титанічної роботи» вручають мені протокол, де вказано, що я (УВАГА!) «недотримався безпечного інтервалу» і є винуватцем ДТП. На моє запитання як це їм вдалося встановити, відповіли, що нічого не знають і не вирішують, тому телефонували консультувалися з кимось і їм по телефону сказали так написати, тому що удар в Range Rover прийшовся в бік.
    Результат – я повинен в суді доводити, що не олень. Також я повинен подавати інший позов на винуватця події (водій ЯЩУК ОЛЕКСІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ, директор ТОВ «Термобуд стандарт» – якщо хтось знає його, то передавайте привіт, він не мужик… в іншому випадку визнав би свою вину!), щоб його страхова відшкодувала мені збитки.
    Я, як і багато Львів’ян, щиро радів новій поліції, як чомусь більш чесному і якісному. Думаю, що причина в їхній недосвідченості, але пострадав врезультаті я.
    І, звісно, ще один антигерой інспектор ПС, яка уклала протокол проти мене – Беспалько Галина Мар’янівна, фото додаю (якщо хтось знає її – теж передавайте привіт і медаль за компетентність!).
    Прошу допомогти знайти автомобіль (не пам’ятаю ні марки ні номеру), який їхав 27/10/2015 о 17.20 по вул. Дорога Кривчицька, і якого обганяв Range Rover, це був би ідеальний свідок, але він, нажаль, не зупинився. Можливо хтось з пішоходів бачив дану подію, або просто хтось може щось порадити в даній ситуації…
    Мій номер 0632726234 Остап

• Подобається Подобається x 3
  9. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    м-да... таки треба мати реєстратор, виходить...

10. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Чим він займався в часи яника?)))

11. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    А з ГАЇшниками такого не було... Чи було але в меншій кількості?

12. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
  13. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    виявляється не все так добре в нашому царстві, ось та сама новина, тільки з ФБ, цитую:

Як стало відомо, близько 5-ї ранку поліцейські зчепилися з охороною клубу. Джерело повідомляє, що патрульні були напідпитку. На місце події приїхав керівник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля, щоб «зам’яти» цю справу.
    Джерело у правоохоронних органах також повідомило прізвища поліцейських, які влізли в бійку, – Бутлер Ігор Олександрович, Олійник Роман, Баюс Володимир Іванович, Бурбан Павло Васильович, Буць Володимир Володомирович.
    Як стало відомо IA ZIK з надійного джерела у правоохоронних органах, конфлікт, який переріс у бійку, стався між поліцейськими та працівниками ДСО, які приїхали втихомирювати нетверезих порушників порядку.
    Натомість начальник патрульної поліції Львова Юрій Зозуля чомусь заперечує факт інциденту.
    «Ніякої бійки не було. Поки що ми розбираємося в ситуації – коментувати нічого не можемо», – заявив він.
    Речник ДСО у Львівській області Денис Харчук у коментарі IA ZIK повідомив, що цей заклад перебуває під охороною ДСО, працівники служби виїжджали кілька разів за ніч на сигнал тривоги.
    «Таких виїздів за ніч було декілька. Працівники ДСО виїжджали і вгамовували відвідувачів, які порушували громадський порядок у цьому закладі. Хто там був – поліція чи не поліція – ми не знаємо», – повідомив Харчук.
    За його словами, один із виїздів був справді під ранок 29 жовтня.

14. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    От тож, пройшла фігня часу, а вже "ксіви", відмазки своїх і т.д. Що буде за рік-два?
    Пост про ДТП мене ще більше розчарував. Їх просто навчили ЯК все оформити, а не шукати істину. Та і хто її буде шукати за таку зарплату?
    П.С. Хто хнає, навіщо люди ідуть в депутати міськради, тратять час, гроші, нерви, якщо там НЕМАЄ офіційної зарплати??? Просто, хоббі?

15. Carlsson

Carlsson Місцевий

Skoda Oktavia A5
    Ex: Аudi A6C5
    Passat b5,
    Audi A6C5 avant
    Поки на поліцію будуть ВСІ дивитись під мікроскопом, то так і залишаться одиночні випадки... (це лише моя думка)

16. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    ну типу я не проти загального обсирону, але як вони по твоєму мали встановити що реально відбулось? тільки тебе послухати?

17. Sebastian del Maar

Golf 4 Highländer
    ось як приклад:

Вкладення:

• image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      87,7 КБ
      Переглядів:
      177
  18. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    то не аргумент, давай відосік.

19. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну і чо перестав воювати? Як воює з-за океану?
    Я на ФБ теж можу написати шо я матьорий пацан складаю кубік Рубіка за 6 секунд...

20. diesel757

diesel757 Аксакал

Клубна карта:
    000091
    Цілий тиждень ми спорили, доводили своє, але хочу поділитися нічною розмовою з полісменами.
    Їду я собі попри "добробут", сьогодні вночі, їду в сторону підвальної, відповідно біля готолю "наталі18", завертаю в ту вуличку, якою об'їжджають "льльку". А там зліва вздовж лялькового припарковані авта, а також, млять, кілька мудаків припаркувались зправа, це там де той "алконочнік". Так от, своїм Гольфом, я ледь втиснувся. Це була пізня ніч.
    Через хвилин 10-15, я опинився на Театральній, чекав пасажирів, поруч стояли полісмени, маячок мерехкотів.

Підходжу до них, стукаю у віконечко Пріуса, виходить полісмен, і получається в нас така бесіда:
    я - хлопці, там то й там то, машини запарковані так, що заваджають проїзду, я ледь втиснувся, а бус взагалі не проїде, Ви якось можете вирішити ту ситуацію.
    п - та ми знаємо, бо там, навіть є знак..... ми знаємо, бо наш маршрут, і ми самі заледве проїжджаємо.
    я - ну так можливо шось вирішити? щоби можна було проїжджати і не боятись зачепити дорогу іномарку.
    п - ну та так, але треба, щоби був водій-порушник, тоді ми складаємо протокол....???... ну але Ви самі зрозумійте, що навіть, як ми під'їдемо туди, то і так ніхто не вийде.... хоча, можна викликати евакуатор, ну але Ви, також зрозумійте, що ми перекриємо рух по тій вулиці, і взагалі ніхто не проїде.
    я - ясно, зрозуміло, щасливо.......

І як, Вам, таке? Я, хQй його знає, вони що облінились чи опірились. Ті, його слова, звучали, як відмазки.
    Ще тиждень тому, була така ж ситуація, на тому ж місці, зателефонував 102, вони подякували та запевнили, що вирішать.

П/С/ не розглядаю їх під мікроскопом, ну але це якось получається не тойво. І ще одне, я ні за них, ні проти них, звісно хочеться змін, хочеться кращого, але раз проводяться такі зміни, то треба на це дивитись об'єктивно і якось ту поліцію чи контролювати, чи підганяти, щоби вони хєрньою не маялись і не відмазувались.
    П/С/С Стараюсь ними не зачаровуватись, щоби потім не розчаровуватись. А, взагалі, робіть висновки самі, і бажано, об'єктивно без "рожових окулярів". Ну і звісно цікавить Ваша думка! Дякую.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)