Відповідь: про ручник Ні, педаллю щеплення, і всі про це знають. Малось на увазі, шо написав причини поганої роботи ручника для барабанних гальм, в дискових причини зовсім інші (закисання лапи в супорті, вбитість направляючих і т.д.)
Відповідь: про ручник Народ, в мене починає закисати один супорт. Хто у Львові його розрухає? P.S. Вадіка з Липинського не пропонувати, він вмер як майстер. Востаннє, коли дзвонив він сказав "в мене нарада" :shock:
Відповідь: про ручник Той самий Юра, який тобі двіжок перекидав, але в нього з часом напряги. Я перший на черзі з тою проблемою, але шось місяць вже до нього попасти не можу (то в мене нема часу, то в нього). Я впринципі планую то самому робити, але під його наглядом, і в нього ключ спєцовий є шоб поршень закручувати. Короче зроблю собі-запитаю за тебе. пи.си. А по чому бачиш шо закисати починає?
Відповідь: про ручник Дивно, бо він навпаки часто питає, коли я вже приїду Закисати починає шток ручника, бачу по якості гальмування, - по перше хід ручника менший, по-друге гірше гальмує колесо від педалі - в мене вже таке було. Вчасне запитання . 15 хвилин тому дзвонили і казали, що старий мотор знято, починається процес імплантації нового. В даній темі йдеться про заміну блока рік тому на моїй сірій.
Допоможить новачку. Злетів тросик ручника, де він повнен кріпитись? Чи важко самому повернути його на місце?
Один кінець кріпиться на самій ручці ручника, там є контргайка а потім сама гайка, другий кінець іде в сам барабан. треба розбирати і дивитись. Але він напевно тріс, в мене така сама проблема. Завтра планую міняти лівий тросік, впринципі тримає і на одному правому, але я такого не люблю. Взавтра буду розбирати. А важко його міняти хто знає? Там під низом в мене стоїть якась защита металічна під дном, а тросік іде під ню, то напевно її тре знімати чи можна так замінити тросік?
Знайшов я такий собі мануальчик на тему, а знаходиться він тут: http://volkswagen.msk.ru/index.php?p=vw_faq08#8.1.14
Додам до теми - оскільки нові штрафи передбачають покарання за ручнік, я "реанімував" свій, на дискових. Значить так, може комусь допоможе. 1. Бризкаєм не жаліючи ВД40. 2. Потім рухаємо туди-сюди на супортах ті штуки які якраз смикає трос. 3. Потім не забути натиснути гальма. 4. Виконуємо пункт 1-2 поки не почне вільно ходити. На пункті 3 - ручнік уже має тримати. Якщо ні, то видно щось там поломано, штоки або якась фігня інша. Якщо просто закисло - то оцей метод помагає. Також тут голосно кричу "ФЕ" майстрам-спецам які говорили мені "та тут поможе тільки заміна супортів".
В усіх серійних VW Golf ручнік встановлений на механіці!а тобто:важіль,коромисло,2 тросіки,барабанні гальма або дискові.Гідравліка до стояночного гальма не має ніякого відношення!!!!!!!!!!!!!!!!!
А що робити в такій ситуації, коли от-от ще б 2-3 оберти гайки і ручнік працював би норм, але різьби нема??? Чи то може тросік розтянувся, хоча не уявляю як таке може бути....???? (Колодки нові, барабани майже без ровчика, Golf2)
скоріш за все розтянувся. верх кулібінства - пдкладають шайьи під гайку. Ма моїй попередній машині, колодки так не хотіли міняти, що затягнули ручнік по самі ... - аж ручку з салону підняти не можливо було.
Стальні троси не розтягуються. Хіба що надриваються. А у твому випадку треба відпустити гайки з салону і регулювати клином в задньому барабані. Знімаєш барабан відкрутивши підшипник і заганяєш клин що розклинює колодки в сам низ. Далі пробуєш барабан надіти. Якщо не виходить то клин трошки піднімаєш. І так до того часу поки барабан не почне надягатися. Удачі
Сам ради эксперимента поставил 2 разных троса. 1 TRW, 2 оригинал фольксваген. Не помню какой где, бо менял лет 5 назад, но один трос просел, пришлось подложить гайки на 17.
Gurkhaз власного досвіду пише що розтянулось значить щось там таки розтягується з часом, і підкладання шайб це не кулібінство а вихід з ситуації.
Що собою представляе той клин.Як він там буде триматись(клин не випаде в процесі роботи)Тудавставляти клиня де стрілки на фото?