Продаю VW Passat Variant 1.8 GL АКПП

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Nick Wolf, 13 січ 2012.

1. Aleks

Aleks Початківець

VW Passat B-3
    Сам не спішно продаю Б-3 і якщо авто в нормальному стані то і буде коштувати гарні гроші а якщо взяти за 5500 і потім почнецься заміна того та іншого і виходять ті самі гроші.

• Подобається Подобається x 1
  2. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    А тебе я вже раз колись послухав... Давно це, правда було, і коштувало мені добряче. Ну нічого, все обійшлося в кращу сторону. Правда, з математикою в тебе і далі дуже погано. В жовтні 2012 року машині буде лише 20 років. Це не логан і не жигульоган, 20 років для фольксвагена, що логану чи жигуляторам 5, так що не треба тут неадекватних порівнянь. Рівняти логани чи кенгу з фольксвагенами - це взагалі мало би бути позорно для члена клубу фольксваген, але не буду повторювати свою точку зору для тих, хто не вміє читати. Вітання батькові.

Але бачу, що з читанням в тебе дійсно таки не склалося. Де я писав, що хочу швидко і дешево продати? Ти неспішно шукай з пробігом 100 тисяч чи навіть менше ))) за 4000-5500, потім вкладеш ще 1000-1500, а я неспішно продам нормальне авто за тою ціною, за якою я хочу, а не за якою ти шукаєш.

Все правильно, ринок стоїть, але ціни то моніторяться, чи стоїть він чи падає :) Буде весна, буде рух. А мені спішити немає куди, хоч рік хоч скільки треба стільки і буду продавати, мене воно не тисне абсолютно :) А тебе чого так тисне?

Взагалі, не розумію, навіщо такі коменти, ще й з такою агресією, якби я кому що винен? Шановні одноклубники, якщо Ви хочете купити авто, дзвоніть, пишіть в ПП, домовляйтесь подивитися і потім будемо торгуватися. Реальному покупцю реальні знижки. Але ні за 4500, ні за 5500, щоб тут не писали, моє авто не продається! А ось такими галімими наїздами лише собі поробите :) Це ніякий не торг, Dantes, це собаче тявкання.

П.С. До адмінів форуму - все нормально? Може і мені вартує до чужих тем писати всюди, де попало це задорого, це космічна ціна, це взагалі погана річ? Я маю багато часу, можу посидіти на форумі пару місяців. Але мені здається, щось тут не те і так би не мало бути... Машина продається вроді не червона, неясно...

3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Про що і мова, вдалої продажі та реальних клієнтів, друже!

4. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Шановний Nick Wolf (нажаль незнаю Вашого ім"я) насамперед удачі в продажі! неспішно знайдеться клієнт. Та написати я хотів от що я сам вже більше року катаю рено сімбол (до неї був Г2) дружині більше подобається саме реношка (4ри дверки, здоровенний багажник в 510літрів) авто свіже і куплене за 5,9тис вклав за рік(накатав 40тис) з розхідниками, гумою, сервісом десь 0,5тис звісно доларів. Авто має кондюк, подушки безпеки, склопідіймачі, ел.зеркала з підігрівом, ГУ , 98сильний 1,4. Так от що я хочу сказати, це моя особиста думка тому прошу несердитись, краще взяти більш свіже авто з 15ти річною гарантією на кузов, та в Пасата є свої +, кому потрібно буде авто саме з цими +ми - той шукатиме саме його.
    P.S. Доречі якби на фольци була б адекватна ціна то я б однозначно купив би саме його та за 27-20річне авто віддавати 4,5-7,5 це круто!

Останнє редагування: 18 січ 2012
  5. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Маю деякий деякий досвід в купівлі-продажу авто, напишу декілька слів в цій темі, можливо комусь стане в пригоді.
    Автомобілі б/в, які продаються в Україні, умовно можна поділити на такі групи:
    1 Авто, які продаються на базарі. Найдорожча ціна. 90% підмарафечені трупаки. Шахраї і перекупники. 10% нормальні авто, але ціна на них - космічна, бувають звичайно винятки, але дуже рідко. Ніколи на базарі машину я не купував, і не буду.
    2 "Ваш Магазин" і аvtо.rіа Для людини, яка має уявлення про автомобіль, це найбажаніша група для покупки авто. Якщо повезе, то можна за ДУЖЕ невеликі гроші, купити ДУЖЕ добрий автомобіль. Є багато причин, коли люди продають свої авто, і можна справді купити хорошу річ, поторгуватись можна в широкому діапазоні.
    3 Автомобілі друзів, знайомих, родичів, і т.д. Як правило такі автомобілі добре доглянуті, мають прозору історію ТО і ремонтів, ну і звичайно близька людина, або ж одноклубник не обдурить, все розповість до найдрібніших деталей, принаймі це абсолютно НЕ "кіт в мішку" ! Ціна на такі авто висока, але не найвища, можна поторгуватись, але "игра стоит свеч" !
    Так ось, авто Nісk Wоlfа, це автомобіль третьої групи. 92р.в., 330т.км. ? Так на 99% це реальний пробіг, і це близько 15т.км. в рік - це ДУЖЕ мало, середній пробіг авто - рахується 25-30т.км. в рік, на основі цього виробник дає гарантію.
    7300$ за В3 - шокує. Але лише на перший погляд !
    Психологічно люди оцінюють В3 на 5000-5500 $, а наприклад Г2 на 3000-3500 $. Купивши машину за такі гроші, за перший рік ще докладаєш 1000-1500$, ну і дальше - "панєслась" ! Звичайно це при умові що власник фанат авто, vw, і нормальна людина, а не буде возити м'ясо з Польщі, курей в клітках і т.д.
    Якщо авто, таке мальовниче, як пише Nісk Wоlf, то ціна 7000$ може бути, проблема в більшості дописувачів - це відсутність 7000$ ! Здебільшого мають 2-3 штуки + 2-3 "в умі" (типу в батьків візьму, в другана позичу і т.д.) і фантазують епістолярно !
    В3 в універсалі, 1,8 МІ - це моє перше авто. В3 - СПРАВЖНІЙ ДРУГ І ПОМІЧНИК ! Багато гарних спогадів про це авто !

• Подобається Подобається x 2
  6. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    І ще додам ! VW кінця 80-их і 90-их р.в. - це ДУЖЕ добрі авто ! Чи хтось бачив "француза" чи "японця" з тих років на наших дорогах ? Якщо і їздять, то за незначним винятком, реальні трупаки.
    До речі, я трохи пожив у Норвегії, бував у Швеції, так ось - "французи" і "японці" там на 90% нові, а vw різних років - море ! Наприклад директор банку (мешкав по сусідству) їздив на VW ВЕЕТLЕ, 60-их років (ну правда відреставрованому на 5++ !)

• Подобається Подобається x 1
  7. fusi0n

fusi0n Active Member

Passat B3 Variant 1992 АFN@~150HP
    Passat B4 1994 1Z@112HP
    Sharan 2001 AYL@204HP
    я прочитал всю тему ;)
    заранее пишу, что обидеть никого не хочу....
    то, что у машины разные "описания" тут и на auto.ria.ua наводит на мысль, что на auto.ria машина продается для тех, кто ничего не понимает...
    Люди, которые берут машину для себя и являются фанатами VW найдут вполне живую машину на пару тысяч дешевле, на остальное купят донора и будут довольны жизнью.
    Те, кто покупает машину в первый раз или просто не хотят вникать ремонты, психологически не могут купить 20 летнюю машину.

И без обид - ведь форум для того чтобы обмениваться мнениями.

8. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    А можна детальні фото передніх дверних карт??

9. fusi0n

fusi0n Active Member

Passat B4 1994 1Z@112HP
    Sharan 2001 AYL@204HP
    кстати на счет салона - грязная машина ведь не мешает хорошие фото салона сделать?

10. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Особливо сподобалась схема: на пару тисяч дешевше (це так за 4-4,5т.$ реальний трупак) + донор (нормальний у Львові 1200-1500$, в Дніпрі - під 2штуки) купа роботи, необхідне місце на розборку і складування з/ч і т.д. На виході - бюджет 5200-6000 + робота (не все ж реально самому зробити) а також залишається купа з/ч нікому на фіг непотрібних, бо ж все ходове і в доброму робочому стані пішло СОБІ.

11. fusi0n

fusi0n Active Member

Passat B4 1994 1Z@112HP
    Sharan 2001 AYL@204HP
    7300-2000=5300
    куда у Вас еще тысяча потерялась? :)
    я свой купил за 4950 и он при покупке был далеко не труп

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Салон також треба як мінімум гарно пропилососити, помити коврики. Сідушки в дуже хорошому стані, але під ногами коврики то мити треба.

А про яке різне описання на ріа і тут мова йде? Там, що вважав за важливе, те і втиснув в 1000 символів. Тут писати що кузов ZZZ? Повторюсь, що це смішно тут писати. Які ще розбіжності? 8 років одноосібного володіння ніде не змінюється. Повний список робіт по заміні також вказував, що є. Машина жива, нічого вкладати не треба навіть НЕ фанату, який шукає собі добре авто-універсал на автоматі. То що саме мається на увазі?

Щодо обміну думок - все вірно, але лише коли це думки, які підказують, як мені краще продати машину. Тема ж називається "Продаю машину...", а не до прикладу "А чи продам я таку-то машину за такі то гроші". Думки всіх чую, читати вмію, всім щиро дякую. В спорі народжується істина.

Для фаната VW готовий представити суперзнижку, але в межах розумного з умовою, що буде такий самий догляд за машиною і після продажу. Повторюсь знову, ні за 4500, ні за 5500 в цьому стані як є ця машина продаватись не буде. Хіба не знаю що має змінитися в цій країні, щоб таке сталося. Може відмінять ввізне мито чи ще щось того плану, тоді я залишу цю машину в сім'ї. Якраз на той час буде кому безпроблемно їздити на ній.

Ось дивлюся я на це все і думаю - а воно мені треба відписувати тут на кожен коментар? Буде реальний покупець, він собі і подивиться вживу. Фотки зроблю, як генерально приберу машину, також вже писав.

13. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    fusіоn читайте уважно мій допис ще раз ! При чому тут 7300. Я ж не є адвокатом Nісk Wоlfа машини ! Я його навіть не знаю !
    Пишу, що реальний покупець, який хоче нормальну машину, може звернути увагу на це авто ! Почитавши технічно грамотні дописи Nісk Wоlf на цьому форумі, я би без вагань купив його авто ! Навіть за 7000$ ! Також, я би без вагань купив будь-яке авто Олега М. ! І ще багатьох людей з форуму. Збережена і доглянута машина коштує !

14. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    І ще одне.
    Три роки назад я купив Gоlf 2 за 2900$. На другий день знайомі на сервісі давали мені за неї 3500$, ще через пів-року, коли я трохи підремонтував своє авто, мені міняли його на А6 (1997р.в, 2,6л) + моя доплата 3000$. Я довго думав - і відмовив. Не жалію !
    Якщо Ви купили добре авто за 4950 - Вам пощастило ! А можливо, продавець потребував терміново грошей ?

15. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    незнаю-незнаю....помоєму ціна за Б3 пассат просто захмарна якщо ще врахувати що там є баги по кузовщині і у випадку їх усунення п.Микола ще хоче додати їх вартість....ну хіба продавати дуууууже неспішно і попасти на якогось дуже фаната...Просто суджу по продажі свого Б4, почав продавати в березні,ледве продав в середині липня за 5800у.о бо мусів віддати гроші за нову машину,за цей час було 11-12 дзвінків,а реально прийшло подивитись на машинку 5 чоловік.
    Р.С.Переконався що чим новіша машина тим менше з нею мінінгіту,тепер до майстрів заїжджаю просто потриндіти,щоб не дай Боже не забули як я виглядаю :)
    Р.С.2 ціни на автівки у Львові необгрунтовано завищені

Останнє редагування: 18 січ 2012
  16. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    А до дилера запчастин за новою пахучкою, щоб зберегти 25% знижку ВІП-клієнта, яка була зароблена на відновленні попереднього авто!

17. ROS

ROS Аксакал

Renault Espace 2.0; Opel Vectra B 1.6; Toyota Celica GTi 1.8; Honda Dio 35; ІЖ Ю; Тула
    Клубна карта:
    000035
    До тої цифри докласти ще1000 у.о. і буде ГольфIV-2000р.в. Такий як в мене АКПП і 2.0 при гарному фарші, тобто все крім шкіри.
    Ціна - дуже космічна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18. Sluva

Sluva Active Member

був Passat b4 пересів на япошку
    Ги-ги....там комплексний підхід, при бажанні клієнта самі замовляють і самі привозять запчастини

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Додати і не торгуватися? Не забагато 8300 за гольф? В мене торг присутній, і я писав яким шляхом це можна зробити. Вийде з торгом набагато менше за 8300, а в салон влізе набагато більше, до прикладу плазма 42" в упаковці і ще до плазми домашній кінотеатр :) І взагалі, створи собі свою тему і продавай там хоч за 10000, я тобі ні слова не напишу, що ціна закосмічна на гольф, бо не маю такої звички заважати іншим людям. Хоча ні, саме тобі обов'язково буду писати язво-коментарі. І ще деяким занадто гарячим головам :)

Про знижки на пахучки, шановні, будь-ласка, оберіть собі інші теми. І взагалі, думка НЕ покупця мені нецікава. І не цікавить як Ви ціните своє авто, не продаючи його, а тим більше моє, його не купляючи. Коли будете продавати авто, зрозумієте все. Хоча можете писати скільки забажає і на скільки вистарчить ВАШОГО вільного часу, це лише підігріває тему :) Але мене би більше цікавили якісь свіжіші точки зору на цю тему, наприклад, де і коли можна подивитися на авто з бажанням його купити. Ось про це прошу писати в першу чергу :)

20. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    Скажу так що ринок авто зараз мертвий.треба чекати весни

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)