Весна на підході повним ходом! Чим дівок будемо возити, де заховатись, де бомбову музику послухати з ними? Дзвонимо дивимось торгуємось. Може ще під акцію попадете яко продаж авто в додачу з безкоштовною зимовою резиною Nokian із залишковим індексом 7. За пару тижнів колеса чудним чином перетворяться на літні. А ціна то не впаде, або впаде не суттєво
Привіт, попробую допомогти: з багатьох джерел вияснив, що вагени 90-х років найбільше ціняться на авто ринку в Франківську. Тому при бажанні можеш попробувати своє щастя там. Та й покупці там у 80% випадках мають в кишені 6000-7000 тис. у.е., що теж тобі підходить.
вагени ціняться навіть і в африці,але...за адекватну ціну!ну то таке... питання до автора теми:то ціна за "zzz" і чому кнопки склопідйомників на картах(з 91-го вони на ручках дверей)? пи.си.цікавлюсь не просто так,а підшуковується щось подібне,але в більш адекватну ціну і на механіці
Адекватна ціна - це НЕ та, за яку хтось хоче чи може купити машину. Адекватна ціна - це коли після огляду машини піде торг. А говорити про пусте порожнє... Проїхали. ЕСП доукомплектовувалися. На даний час кнопки на ручках. Автомат ні за які гроші не проміняю на механіку, навіть з доплатою. Але кожен сам собі суддя. Хто хоче просто дизель, і просто на механіці, і ще й дешево - це не до мене. Про інше обговорювалося вище в темі, не бачу необхідності повторюватись. Удачі в пошуку Дякую, друже. Як тільки з'явиться час, відразу туди поїду. Не один мені вже казав за цей авторинок. А точну адресу можеш підказати?
Освіжу тему. Зроблено повністю низ машини та обезшумлено салон: замінено пороги на нові, все підварено знизу, зачищено, оброблено. Паралельно обезшумили салон. Залишається для гарної картинки знайти капот в колір, тому що наявний не дуже вже пасує до машини, хоч і рідний, а перемальовувати - як завжди скажуть битий мол чи ще щось. Машина надалі на ходу і надалі в продажі. Ціна без зимової резини - 6700 у.о. Кого цікавить купівля, прошу дзвонити, оглядати, торгуватися і купляти
Кому потрібно я ще свою коробку автомат вдогонку продам до авта як запаску за пару гривасиків :gamer:
О, хороша пропозиція. Хоча в мене коробка повністю перебрана в 2010 р., всі фрикційні кулка в ній замінені на нові, і ще багато запчастин було замінено. Але запас, як то кажуть, кишеню не тягне
В мене вона не перебрана і вже починати мала легкі удари, але знаю знайти відповідну коробку не так і легко! Віддам недорого! але шо там коробка, машину купуйте!
не хочу добавити критики перед продажем, але удари не є добре, їздив на коробках без ударів жодних, такий кайф! 130 000 км це добре, але в любий час може піти прогрес!
Пардон, але це не я писав, це не моєї машини, не тої, що продається, стосується Моя коробка працювала і до ремонту гуд, були якісь разові включення аварійного режиму раз в півроку може, але минали самі по собі. А одного гарного дня відмовила задня передача, і коробка встала в аварійний режим і не виходила. Було вирішено повністю перебрати і замінити все що можна на нове, бо розібрати коробку все одно потрібно було, а коштує ця процедура ой як недешево. Обійшлося в круглу суму, але зараз їздить як має бути, радує і в місті, і на трасі.
Роман в гаражах на Стрийській. Досі тут за нього лише хороші відгуки. Людина дуже акуратна і прискіплива. По сумі. Лише набір нових фрикційних кілець коштував 600 дол. Інші суми і ціна ремонту - це до Романа, був 2010 рік.
Поставте собі механіку як я і буде Вам щастя! Розхід вагомо впаде, а тяга вагомо стане сильнішою! В мене менше 10л по трасі не було. А так 12-16 л/100 км. Так бере на механіці VR6.