Продаю VW Passat Variant 1.8 GL АКПП

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Nick Wolf, 13 січ 2012.

1. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Все правильно, я і не спішу :)

2. ЮркаУ

ЮркаУ Початківець

Golf 3 1,8 AAM-був; Chevrolet Lacetti SX wagon, black

Темі АПП! :)

3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    :) Дякую

Стоит мой Пассат 7200, ну а торг всегда уместен :)

4. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Весна на підході повним ходом! Чим дівок будемо возити, де заховатись, де бомбову музику послухати з ними? Дзвонимо дивимось торгуємось. Може ще під акцію попадете яко продаж авто в додачу з безкоштовною зимовою резиною Nokian із залишковим індексом 7. За пару тижнів колеса чудним чином перетворяться на літні. А ціна то не впаде, або впаде не суттєво :)

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ціна 6900! Лише помити і можна сідати і їздити :)

6. andriy89

andriy89 Active Member

VW Golf mk2 92
    Привіт, попробую допомогти:
    з багатьох джерел вияснив, що вагени 90-х років найбільше ціняться на авто ринку в Франківську. Тому при бажанні можеш попробувати своє щастя там. Та й покупці там у 80% випадках мають в кишені 6000-7000 тис. у.е., що теж тобі підходить.

7. ярик

ярик Місцевий

jetta c
    вагени ціняться навіть і в африці,але...за адекватну ціну!ну то таке...
    питання до автора теми:то ціна за "zzz" і чому кнопки склопідйомників на картах(з 91-го вони на ручках дверей)?
    пи.си.цікавлюсь не просто так,а підшуковується щось подібне,але в більш адекватну ціну і на механіці

8. fusi0n

fusi0n Active Member

Passat B3 Variant 1992 АFN@~150HP
    Passat B4 1994 1Z@112HP
    Sharan 2001 AYL@204HP
    с конца 92-го

9. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Адекватна ціна - це НЕ та, за яку хтось хоче чи може купити машину. Адекватна ціна - це коли після огляду машини піде торг. А говорити про пусте порожнє... Проїхали. ЕСП доукомплектовувалися. На даний час кнопки на ручках. Автомат ні за які гроші не проміняю на механіку, навіть з доплатою. Але кожен сам собі суддя. Хто хоче просто дизель, і просто на механіці, і ще й дешево - це не до мене. Про інше обговорювалося вище в темі, не бачу необхідності повторюватись. Удачі в пошуку

Дякую, друже. Як тільки з'явиться час, відразу туди поїду. Не один мені вже казав за цей авторинок. А точну адресу можеш підказати?

10. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Освіжу тему.

Зроблено повністю низ машини та обезшумлено салон: замінено пороги на нові, все підварено знизу, зачищено, оброблено. Паралельно обезшумили салон. Залишається для гарної картинки знайти капот в колір, тому що наявний не дуже вже пасує до машини, хоч і рідний, а перемальовувати - як завжди скажуть битий мол чи ще щось. Машина надалі на ходу і надалі в продажі.

Ціна без зимової резини - 6700 у.о. Кого цікавить купівля, прошу дзвонити, оглядати, торгуватися і купляти :)

11. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Кому потрібно я ще свою коробку автомат вдогонку продам до авта як запаску за пару гривасиків :gamer:

12. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    О, хороша пропозиція. Хоча в мене коробка повністю перебрана в 2010 р., всі фрикційні кулка в ній замінені на нові, і ще багато запчастин було замінено. Але запас, як то кажуть, кишеню не тягне :)

13. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    В мене вона не перебрана і вже починати мала легкі удари, але знаю знайти відповідну коробку не так і легко!
    Віддам недорого!
    але шо там коробка, машину купуйте!

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    в мене малі удари вже як 130 000км однакові і не прогресують

15. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    не хочу добавити критики перед продажем, але удари не є добре, їздив на коробках без ударів жодних, такий кайф!
    130 000 км це добре, але в любий час може піти прогрес!

16. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Пардон, але це не я писав, це не моєї машини, не тої, що продається, стосується :) Моя коробка працювала і до ремонту гуд, були якісь разові включення аварійного режиму раз в півроку може, але минали самі по собі. А одного гарного дня відмовила задня передача, і коробка встала в аварійний режим і не виходила. Було вирішено повністю перебрати і замінити все що можна на нове, бо розібрати коробку все одно потрібно було, а коштує ця процедура ой як недешево. Обійшлося в круглу суму, але зараз їздить як має бути, радує і в місті, і на трасі.

17. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    А не підкажеш де саме робили коробку? І скільки оця "кругленька" сума?

18. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Роман в гаражах на Стрийській. Досі тут за нього лише хороші відгуки. Людина дуже акуратна і прискіплива. По сумі. Лише набір нових фрикційних кілець коштував 600 дол. Інші суми і ціна ремонту - це до Романа, був 2010 рік.

19. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    а яка витрата твого пасата по місту, при 90, при 120? але реальна

20. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21
    Поставте собі механіку як я і буде Вам щастя!
    Розхід вагомо впаде, а тяга вагомо стане сильнішою!
    В мене менше 10л по трасі не було. А так 12-16 л/100 км. Так бере на механіці VR6.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)