Кілька днів тому якраз згадував про долю цього автомобіля За весь період продажу скільки людей оглядало авто в реалі?
Я на ручку більше ні-ні, хіба би вже зовсім нужда заставила. Щодо тяги - нафіг мені та тяга з палінням гуми та розбиванням щеплення, все одно на світлофорі якщо за кимось стартую, то чекаю, поки він переключить ту ручку свою спочатку на першу, потім на другу, лише потім в них включається тяга, а я в цей час лише газ відпускаю, чекаючи ту їхню тягу А коли першим стою на світлофорі, то так і їду першим на зелене, щось ті тяги всі позаду залишаються, при тому, що я спеціально не розганяюся, просто тисну на газ спокійно і їду, без всяких переключень ручкою. То яка ще тяга має бути? Хлопці, ручка - це для гонщиків, для любителів відчути драйв, а на кожен день - лише автомат. Ручка для рядового споживача - позавчорашній день. Американці, які б тупі не були, але всі на автоматах чомусь купляють машини і то вже давно. Подивіться статистику. Просто автомати потрібно обслуговувати раз на 30 тис. км, а в сусідському гаражі не кожен за це візьметься Окрім того, в нашому суспільстві чомусь вкрався стереотип, що автомат - лише для жінок, а ручка - це чоловіча машина. Так я, до прикладу, маю багато знайомих мужчин, які як пересіли на автомата, так вже ні про які ручки і чути не хочуть. І маю двох знайомих кобіт, які лише на ручці їздять. Парадокс. Але мотор через АКПП абсолютно не вбитий, адже завжди отримував від коробки лише правильні вказівки. Це також треба враховувати. А я з комфортом - і в місті в пробках, і по трасі обганяю запросто. А поки би ручкою переключав, фіг би кого обігнав Хоча за комфорт потрібно платити По трасі до 11 літрів, якщо 120 не менше, якщо 90-100, то в 9,5 літрів входжу. По місту до 12,7 зимою, 11,5 - влітку. Колись був місяць, коли лямбда-зонд вилетів, то було біля 16 л. Відразу почав думати що до чого і визначилось, що це лямбда-зонд. Замінив на новий оригінал на Алексі (ще тоді можна було собі дозволити по цінах). І зараз ось такий розхід - 9,5 (траса) -11,5 (місто літо) -12,7 (місто зима). Це реальні розходи, адже за цим всім слідкую дотошно, як і за станом розхідників та часом їх замін. А тепер напишіть тут хтось чесно свої розхідники на ручці, але чесно, а не те, що книжка пише. Звісно, бензин. Про 7-8 літрів на моторі не менше 1,8 з вагою машини як пасат-універсал при звичайній їзді навіть не пробуйте писати, бо заставлю доказувати привселюдно Щодо огляду машини - після пари оглядів весною вирішив зробити повністю низ і обезшумити салон, бо крутили носом оглядачі. Тому на літо зняв був машину з продажу з оголошень. Зараз шукаю вільного часу, щоб вивезти пасат на капітальне прибирання і фотосесію, щоб зробити гарні фотки та виставити всюди де можна, час підходить продавати, хоч і дуже не хочеться Скільки машин дивився свіжіших, не бачив поки те, що хочеться. А хочеться щось краще роками, станом і комфортом. Але попадалися лише то з салонами прокуреними, якби там космонавти курили, то з мотором щось, то кузов абсолютно не альо. Порівнюючи зі своїм пасатом, взагалі перекупщики одні фігню якусь продають і задорого. Тому і не спішу продавати. І ціни, я Вам скажу, абсолютно неадекватні стану тих машин, що я оглядав. А десь хтось продавав за півціни хороше - лише чую, але ні разу не стикався, чомусь все мимо мене йде, як так може бути?
passsat не такий вже і тяжкий автомобіль - ~1280кг порожній. в мого кума 1.8mi в седані на ручці, то місто 9-10, траса 6,5-7,5л. на 2,0 на автоматі також зауважив, що стартую набагато швидше від інших. але витрата пального всерівно трохи насторожує. 9,5 траса, 13 місто. по книжці нове таке авто має брати 7,5 на трасі і 11,9 по місту
По книжках будь-яке нове має брати не більше 5 літрів по трасі. Ну може 6 А реально до 10 доходить, дуже багато факторів - і свічки які та якого стану, і інжектори, і та ж якість бензину і пішло поїхало. А загалом, я не спеціаліст, хоча знаю точно - виробники автомобілів нас, споживачів, намахують давно і конкретно
Це від мотора залежить. Для мого мотора і для автомата пише 8,5 траса 11,5 місто, а в мене виходить 9/12,5, тому не засмучуюсь - в книжках пишуть про ідеал.
Йдеться мова не про дим на старті, а про обгін наприклад двох фур підряд. Коли в мене був автомат, зробити такий маневр було складно, мусів чекати довгого пустого простору, потім втоплював газ в підлогу, стрілка тахометра йшла поза 5000 обертів і якось їх обганяв. Якщо екстремальні маневри б робити то фіг там (а іноді буває всяке, на обгоні рік тому з польової вулиці виїхав в лоб автомобіль, то прийшлося мотор нагло розкрутити до відсічки понижуючи передачу до третьої, ховатися вже не було куди, обганяв 6 машин які щільно рухалися, повний тормоз не дав би ефекту, а чувак як виїхав так тупо і рухався мені в лоб), на втоматі я б таке чудо фіг би зробив на 1,8 кубатурі. буквально 150 метрів, а потім нам на автоматі вже не догнати механіку. Чоловіче - це стиль життя! Я ніколи не пересяду за автомат! Хіба ся скінче ера механіки! Я любитель флегматичної їзди останніми роками, обожнюю холостий хід та накати з гірок, а іноді притискаю до червоної мітки коли є нагальна потреба. Їдучи з Франика якась кур....ва присіла мені на хвіст між Рогатином і Перемишлянами пробуючи скинути з траси, ніч на дворі, було варіантів два, або ствол діставати і валити по шибах або втікати, вибрав другий. Повний газ на понижених передачах, перед поворотом повний тормоз, аж тормоза перегрів. А на автоматі довелося би стріляти, не розкрутиш ти її. Вони просто ліниві і самі це визнають. а ше вони якогось фіга їздять на великокубових сараях. Це міф, так воно але не так. Автомат крутить плавно але завжди більші оберти ніж на механіці. Тут ти правий на всі сто! Дуже суперечливе твердження! В тебе і в мене був автомат розробок минулого століття, він довго думав, оті лишні долі секунди є куди не комфортними, особливо коли ти агресивно балансуєш між педаллю тормозу і газу, мозги мають властивість думати. В нових вже цього немає! В тебе ще добрий розхід, в мене був гірший. А ше коли кліму влітку ввімкнеш взагалі торбаніч! Пасат на механіці (траса 9-10, місто 10 і скільки карта ляже). Ланос 1,5 (траса від 4,3 літри і до 12 літрів взалежності як тиснути, місто від 10 і далі). Шевроле Нива (заміри робилися в змішаному режимі, всі покази від 10 літрів). Перевіряв самим точним заміром, заправляючи сам під кричечку а далі по формулі. Тягни кума, готовий ставити ящик горівки і робити точні заміри ))) Але автомат то таки рулез, но не для мене )))))))) Піс!
динаміки мені ніколи не бракувало. кікдаун на обгоні рішає багато чого.правда в мене трохи більше коней і моменту.Kinder а на рахунок витрати попитай ще людей з 90 сильними 1.8 моноінжекторами і побачиш що в тебе в пасаті існують ще якісь глюки по мотору. тому і бере багато. в мене остання заміряна витрата пального становить траса 8, місто до 13. ну а 9-10 по трасі це ближче до вр6 на ручці на трасі
Нові автомати якраз гальмівні. Пробував кік-даун не один раз на аутлендері 2006 року 2,4 - поки подумає, на пасаті вже два рази би включилась понижена передача. Але вже як подумає аутлендер, то вже фіг потім його доженеш Не знаю, але на моїй пасатівській коробці 1992 року кік-даун схоплює моментально. Тим більше, що порівнював. В колеги новий аутлендер 3.0 XL, там така сама затримка, як і на аутлендері 2006 року. Може щось японці не додумали Хоча я читав десь, що на перші пасати В3 ставили якраз японські коробки, поки німаки свої не придумали. Як на перші "електрони" ставили трубки тошиба. Досі такий телевізор в мене стоїть і кінескоп не сів за 20 з гаком років. Вміли колись робити, не знали, що таке капіталізм чи кризи разом з китайським металом. Отже, кожен обирає те, що любить - хтось ручку і ставить замість АКПП механіку, а хтось шукає автомат. Свого часу шукав саме автомат, та ще й універсал (займався колись встановленням сигналізацій та прокладкою мережі, тож треба було довгі короби десь возити, бажано не зовні). Як побачив цього пасата, як відкрив ззаду, а дід, який продавав його, як склав мені задню сідушку, я відразу і завдаток тоді дав був, щоб купити. 200 грн., на той час були великі гроші
аналогічна ситуація. в мене також відклик швидкий коробки.коробка ZF 01M з Fuzzylogic електронікою(адаптивна) тобто спорт\економ режим вибирається динамічно. на обгін іду з мінімальними затримками. порівнював з Гетцом 1.4 автомат, так там обгін на кікдауні виглядає так: натискаєш газ до бляхи - раз-два - зажужав мотор-раз-два-поїхала, кароче затримка в цьому режимі десь секунди 3
Кожна жаба хвалить своє болото! Тільки той хто має в гаражі автомобілі і на ручці і на автоматі може сказати об'єктивно, а це я :D Ось що я вам сперечальникам скажу: І АКПП класно і МКП класно! Мені подобається і те і друге Кожне має і плюси і мінуси, але якщо всі плюси та мінуси співставити то вийде нуль! цебто: І АКПП класно і МКП класно! Я однаково кайфую з автоматом і з ручкою!
Думаю, на цьому можна крапку поставити, чого даремно будемо сперечатися Купляйте автомобіль на хорошій швидкій АКПП з економ та спорт режимами, поки ще є що купляти.
Так і є. Максимум економії в мене було 8,7л якщо не крутити більше 2,5к. А так 9,5 якщо сильно не крутити (до 3,5к). Правда, не крутити дуже важко, бо одразу виникає філософське питання - навіщо він тоді потрібен, записуйся в трактористи
Пфф))) Щойно з дороги довгої. За 3 тижні наїздив 5000км. Їздив в Росіїю, по Росії, потім в Київ і от сьогодні до Львова добрався. По трасі замутив розхід в 6,5 - 7л. Сам в шоці, бо ніколи менше ніж в 8 не вкладався. А тут побавився з інжектором і отака ситуація. Боюся, що якби їхав стабільно 80 км/год то було б ще менше. А так то в середньому 120/80 км год. В Білорусії 90/60. Тіки бо Мінській трасі 120км/год, але там стабільно, без населених пунктів і інших обмежень. А так то переважно різкі розгони, обгони... В місті я на ручці теж перший зі світлофорів їду і не дуже вже й тисну газ. Але розхід полюбе не менше 10л.
как то пришлось по тех причинам ехать с Крыма за кумом не больше 80 км/час, расход получился у меня 5,3-5,5... но это очень нудно и долго, хотелось на ходу выйти и рядом с авто пройтись... а так по трассе нормальный расход до 6,5-7 литров... а по поводу МКПП и АКПП - кто как привык и кому что нравится... одно могу сказать точно, что я пробовал на спор с октавией, кто первый, у меня 1.8Т МКПП, там 2.0 АКПП, я спокойно сделал... но разве в этом дело?... мне просто АКПП не нравится, да и расход чуть по более, чем на ручке... опыт вождения авто с АКПП нормальный и разных автомобилей (марок, объёмов), но как то ручка мне больше по душе... это просто моё мнение и впечатления...
Вітаю з ювілеєм для машини, читав в іншій темі. І вітаю, що машинка не підвела в таку дорогу. Але про розхід, ще й з розгонами та обгонами... Ладно, то таке. Я не проти, лиш би так було направду. Хто купляє машину з АКПП, наперед морально готовий до більшої витрати пального. Хто не знає про це, я чесно свій розхід розписав. Але бачу по ситуації в економіці, що я свого пасата мабуть також сину подарую. Недовго залишилось чекати Ще якщо покращать життя вже сьогодні, то скоро тих пасатів за 500 доларів з Польщі буде в нас купа. Щодо нових шкод і не тільки та їх АКПП - зараз всюди адаптивні електронно насичені коробки-автомат ще й без будь-яких режимів переключення режиму роботи. До прикладу, в моїй є спорт-економ, а в сучасних, які бачив, я щось такого режиму не побачив. І якщо власник на такій АКПП їздить як сонна муха, то в один прекрасний момент коробка не адаптується, що треба швидко розганятися зі старту, довше потримати двигун на нижчій передачі і обігнати когось там десь там Бо коробка звикла, що господар їде нормально, тому в неї в пам'яті лише одна задача - пошвидше переключитися на вищу передачу, бо далі не буде ніяких прискорень. Окрім того, я помітив вже давно, що при старті, якщо я даю повний газ, авто в цілому не дуже швидко йде на розгін. Тобто коли беруть емоції, я старт програю. А ось у звичайному режимі, навіть в економ положенні коробки старт йде швидко, передачі включаються оптимально. А коли є вже 4-та, можна дати кік-даун і тоді в крісло вдавлює. Але це хто як любить їздити Комусь і ручка за щастя, бо що на колесах, то на колесах.
Та ладно, на 1,8, на пасаті, на 4й вдавлює в крісло?? У вас крісла повітрям набиті чи що? Тоді чому б зараз не продати за 5500 і не купити за рік за 500?)))
в мене немає ніяких спорт режимів, а адаптована акп. так от жодних незручностей чи тупостей від автомата немає. логіка електроніки така, що коробка дуже швидко роздупляється як їй їхати і не треба взагалі ніякими перемикачами дьоргати
Вдавлює. Так само, як 20-ти річний пасат на трасі п'є 6,5-7 л бензину в режимі 60/90 Хоча я ж не пишу з якою силою давить До літака далеко, але мова про машину, пасат 1.8, 20-ти річний. А ти думав, що так вдавлює, що кишки вилазять? Не купити за рік - ти сам відповів на своє питання По перше - аж за рік, а по друге - не купити. Я почекаю ще той рік (десять-сто) і тоді буду купляти в поляків чи куди там занесе нас доля
у меня был расход 6.5 литров, пока не начались глюки. Если все исправно можно добиться и 6 литров на пассате б3 с 1.8 РП, если ехать 80-90 км по трассе. Ехал на VW Fest с 3м гольфом 2е, у него был расход 4,9-5,2 литра 95 бензина, механика. Двигатель 2Е. Скорость 80-90. Так что 6,5 для исправного пассата это не чудеса.