1.Товар:Volkswagen Corrado 1989 http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_corrado_13197305.html 2.Ціна: 5500 3.Опис: Двигун 2, 0 2Е 112кс. Гбо 3 покоління. місто 270 грн 300 км, траса 270грн на 450км. З жирів: електро вікна, електро дзеркала з підігрівом, електролюк. Лінзована оптика. Гідропідсилювач, шкіряне кермо, дотяжка вікон. Тріщина на лобовому склі. Диски Aluett . Все справно. Торгу нема. Власник. Детальніше по телефону. Обмін на Гольф кантрі, джетта 2 4.Місто:Львів 5.Імя продавця: Назарій 6.Конткт: через ПП 7.фото
шо, апять? вже давно пора було зрозуміти, що ця машина твоя назавжди, розслабся і отримуй задоволення
Та це так з розряду жартів;-) Кому треба машина яка 18-20л хаває хоч і газу)) Про обмін я вже думав бо треба бабос... Але певно на коррадо я не готовий був би махнутися. Та й якшо мінятися то по ціні як на 2 коррадо)) Я тут на Audi V8 3,6 хотів мінятися) Ну чувак не хоче мені доплачувати потрібної суми)
а6 в універсалі думав брати давно. надійне тачко і місця море. про кватру питання стоїть. хоча +1 літра до розходу нелякає. але коли розглядав варіант ауді душа лежала до с6 2.2. 20в турбо, але 2.6 теж норм двіжка. правда ціна кватри 2 корадо то анріал.
Ага, с6 2.2 турбо я теж хотів. І вже стояв біля неї в Житомирі і майже купив. Але зваживши всі свої можливості поняв шо я її не зможу собі дозволити ніяк. Запчастини дорожі. Геморніша... По розходу ше навіть більше ніж моя. Кватра в мене 2.8 30-клапанна)) 193кс. Тіки в 97му ставили той мотор. Він вже йшов в С5 кузові. Ну і + комплектація в мене фень-шуй, всі 4ри підігріва, рекаро шкіра, бортовик, скляний люк і т.д...)) + ходова S6 і коні спорт) + гальма від М5 + задній міст від S4 з блокуанням + колеса))) + Дуже якісне ГБО))) Кароч так на вскидку дешевше ніж 10500 я б її не віддав полюбе) Там вже всього пороблено багато, вся ходова перебрана тіки задні розвальні тяги лишилися. Всі салььники трансмісії, всі масла... А от ше мене екає переборка торсена... Загудів трошки... Попадалово. Зато зроблю і чистий спокій. Кароч кожен цінить своє добро)) Просто як говорить мій досвід найти таку машину живу зараз не реальноо((((( 2.6 передній привід ше найдеш... 30ти клапанники всі трупи, і дуже часто на конченому автоматі...
Чьо не так?)))) Карочє, АП продажу гарного корка)) Хватіт тут мусолити. Кватру я поміняю хіба на іншу кватру)
Давай конкретніше, в своїй темі. Шось в мене тоже гудить при певній швидкості, не можу розібратись шо.