продам фольцваген венто

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Andrjxa12, 5 лип 2011.

1. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    планую 10500
    шас нові стойки приїдуть, все решту по ходовій сам робив ))) Можливо в нагрузку віддам запчастини, маю до неї рульові тяги, шарові, пильники шрусів, ше шось там є, навіть не пригадаю, тре дивитися... Правда заміни мабуть не дочекається, взяв про всяк випадок, але воно курча ніяк не ламається )))

Останнє редагування: 6 лип 2011
  2. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    класно якби була дизельною то б розглядав сто відсотково твою пропозицію, а так то за ту ціну то можна щось на солярі пошукати і навіть б5 не знаю чому стільки противників б5 за чутками бомбова автівка. а якщо на солярі за адекватну ціну то це скарб. і всі октавії суперб, і всяка всячина тихо курить збоку. я за б5 або за дешевшу октавію. відгуки тільки позитивні як за одну так за іншу автівку, питання ціна-якість тут відповідають. б5 2000 року як на мене ціна 9-10 тис. це максимум октавія відповідно 2003 року за тією ж ціною. думаю якщо продавець октавії готовий поторгуватися то може бути предметна розмова. хоча після дизеля перейти на бензин потрібно задуматися.....

• Подобається Подобається x 1
  3. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    і посуті до продавця є товариш якому цікава автівка звісно не за 8 тис. а за меншу суму думаю зідзвонитесь поговорите. попросив він мене щоб ти сфотографував проблемні зони а не загальний вид.- пороги, педалі, ближче багажник і капот, знизу мотор, дах, крила, дверьки прикриті (не закриті) і днище все в деталях. думаю для продажу вони теж знадобляться. чекаємо фото.

4. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Шкода суперб це те саме шо б5 пасат ))) Ходова передня (ричаги, гумки, стойки стабілізатора карочі все крім амортів, все лемфьордер або подібного рівня) - 500 ЄВРО!!!! в октавії 50 ))) Хоча в сене колєга має сеперб, то задоволений, правда на на ту машину треба мати гроші, щоб утримувати ) тоість якщо шось то бути готовим платити за комфорт :music: А відносно цін... Я з тобою згоден ціни в нас космічні, але ринок є ринок, подивися ціни ) Мало сенсу продавати автівку через рік довівши її до ладу на 500-1500 баксів дешевше ніж купив )))

5. Andrjxa12

Andrjxa12 Початківець

vw vento
    думаю завтра замучу фотки...

6. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    Можете кидати в мене камінням але я направду незнаю хто реставрує навіть не силумінові ричаги!!! ???

7. Mimino

Mimino Початківець

B5
    Mondeo3
    Клубна карта:
    000064

У львові багато місць де реставрують ричаги. Особисто я реставрував на млині ричаги на форда, то десь 1,5 роки відходили. Тепер на Б5 пару ричагів, поки 6 тис. на них наїздив,, нарікань немає. Якщо не помиляюсь тут навіть десь тема була про реставрацію ричагів.

8. Andrjxa12

Andrjxa12 Початківець

vw vento
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  9. Andrjxa12

Andrjxa12 Початківець

vw vento
  10. Andrjxa12

Andrjxa12 Початківець

vw vento
    ше вот пошарився по компі найшов фотки з минулого літа коли оброблялась машина ...
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

11. RaZoR

RaZoR No Smoke No Power Diesel

A6 С5 Avant Quattro (AKE)2002p була)
    A4 B6 Avant (AVF)2004p Ше є!!
    A6 C4 Avant (AEL) 1996p була
    VW G4 (BCA)2003p також був
    можеш сказати які саме?
    Сорі за офф.

12. Andrjxa12

Andrjxa12 Початківець

vw vento
    бльо создайте собі другу тему !!!!!!!

13. nzi

nzi Місцевий

vw passat 1.6 TD був
    дякую за фотки товариш придивляється. їх більше ніж достатньо. поки нажаль не сказав відповіді.... думаю ці фото не будуть лишні навіть як товаришу не приглянеться

14. Andrjxa12

Andrjxa12 Початківець

vw vento
  15. Andrjxa12

Andrjxa12 Початківець

vw vento
    продаж відкладаєця...(на невизначний термін)

16. Andrjxa12

Andrjxa12 Початківець

vw vento
    видаліть будь-ласка тему давно не актуальна!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)