планую 10500 шас нові стойки приїдуть, все решту по ходовій сам робив ))) Можливо в нагрузку віддам запчастини, маю до неї рульові тяги, шарові, пильники шрусів, ше шось там є, навіть не пригадаю, тре дивитися... Правда заміни мабуть не дочекається, взяв про всяк випадок, але воно курча ніяк не ламається )))
класно якби була дизельною то б розглядав сто відсотково твою пропозицію, а так то за ту ціну то можна щось на солярі пошукати і навіть б5 не знаю чому стільки противників б5 за чутками бомбова автівка. а якщо на солярі за адекватну ціну то це скарб. і всі октавії суперб, і всяка всячина тихо курить збоку. я за б5 або за дешевшу октавію. відгуки тільки позитивні як за одну так за іншу автівку, питання ціна-якість тут відповідають. б5 2000 року як на мене ціна 9-10 тис. це максимум октавія відповідно 2003 року за тією ж ціною. думаю якщо продавець октавії готовий поторгуватися то може бути предметна розмова. хоча після дизеля перейти на бензин потрібно задуматися.....
і посуті до продавця є товариш якому цікава автівка звісно не за 8 тис. а за меншу суму думаю зідзвонитесь поговорите. попросив він мене щоб ти сфотографував проблемні зони а не загальний вид.- пороги, педалі, ближче багажник і капот, знизу мотор, дах, крила, дверьки прикриті (не закриті) і днище все в деталях. думаю для продажу вони теж знадобляться. чекаємо фото.
Шкода суперб це те саме шо б5 пасат ))) Ходова передня (ричаги, гумки, стойки стабілізатора карочі все крім амортів, все лемфьордер або подібного рівня) - 500 ЄВРО!!!! в октавії 50 ))) Хоча в сене колєга має сеперб, то задоволений, правда на на ту машину треба мати гроші, щоб утримувати ) тоість якщо шось то бути готовим платити за комфорт А відносно цін... Я з тобою згоден ціни в нас космічні, але ринок є ринок, подивися ціни ) Мало сенсу продавати автівку через рік довівши її до ладу на 500-1500 баксів дешевше ніж купив )))
У львові багато місць де реставрують ричаги. Особисто я реставрував на млині ричаги на форда, то десь 1,5 роки відходили. Тепер на Б5 пару ричагів, поки 6 тис. на них наїздив,, нарікань немає. Якщо не помиляюсь тут навіть десь тема була про реставрацію ричагів.
дякую за фотки товариш придивляється. їх більше ніж достатньо. поки нажаль не сказав відповіді.... думаю ці фото не будуть лишні навіть як товаришу не приглянеться
http://www.golf-club.org.ua/forum/viewtopic.php?f=12&t=29913&p=452662#p452662 ссилка на ще моє оголошення на якому вдалось загрузити відео роботи мотора кому буде цікаво може скачати і переглянути (ссилка під останнім фото знизу).