Якби я не був впевнений - не писав би! Ти хочеш купити машину? Якщо так, будь ласка, в любий момент готовий тобі показати всі підтверджуючі документи. Ні? Що ж ти робиш у цій темі? На рахунок ціни, писав: торг можливий! Щось не подобається - до побачення!
Я коли свій Гольф 2 1,6 ТД 84р. пригнав з під Бундеса в 1997 році, то в мене на спідометрі було 24 тис. і по документах був 1 власник. І стан був його просто "ляля", і всі дивувались роботі дизеля, оскільки працював він настільки тихо, що переважна більшість немогла навіть зрозуміти що це "дизель". Стан на фото "супер". Удачі в продажі.
Вважай що так Думаю, що це може визначити будь-хто, хто хоч одним краєм вуха чув про німецькі сервіси і про обслуговування моторів.
Маю одне питанячко: Якщо пробіг 77 тищ то чому опори амортизаторів від ТАЗіка 2108? Що рідні не витримали 77тищ?
rusmaks, дякую! Бачок не міняв, в думці навіть такого не було. З яким приїхав, такий і є. В білизні не вимочував:D Опорні підшипники від 2108 за рахунок чого машина вища, кліренс 25 см. По наших дорогах інакше не поїздиш.
Ну вазівськими опрними кліренс на 10см не збільшиш... а на 3-4см - так., але за рахунок цього міняється кастер шо не є гуд, але це вже таке. Наразі питань нема. Шкода що не 5-ти дверка, я б задумався. Успіхів в продажі.
машинка фарбована, це видно по кришці багажника... і банки в багажнику теж- це видно по полівій банці (на фото) там навіть ковролін на 1,5 см білий...