Ти як майстер-вуду, постояв біля машини і вже знайєш все про неї... )) Це справді круто, чоловіче.. !
Брате, коли буду жити в євросоюзі з їхніми цінами на авто і поставлю вищевказану ціну на аналогічну автівку, тоді нарікай з ранку до ночі. Не ми такі - життя таке. Пі.сі. НА ПИВО НЕ МІНЯЮ Дякую!
В нас в клубі не прийнято на_обувати людей, якщо хтось продає машину, то розказує все як є. І врахуй то, що Bosh не вчора зареєстрований, і не барига якийсь, що зареєструвався щоб продати машину типу "не бит, не крашен". P/S Сорі не втримався.
ТА харош триндіти вже, ви ж не збираєтесь купувати це авто, от і нєфіг його обговорювати. Хто захоче брати - поїде на діагностики і все собі взнає!!!
форум є для цього, щоб обговорювати. Люди бачили це авто вживу, тому і пишуть позитивні відгуки. маєш аргументовані претензії до стану цього авто? Чи так, аби пагаваріть?
Я говорю про те що тут вже починаєтсья срач - вуду- не вуду... Хто знає цей автомобіль і захоче купити - купить, хто не знає - поїде на діагностику. Не мав на увазі нічого поганого. Те що пишуть позитивні відгуки це добре, але мені здаєтсья що в темі вже відійшли від самої теми...
У водія (власника авта), як правило дві радості в житті пов'язаних з тим автом: 1. коли купуєш авто; 2. коли продаєш. Вітаю з продажем! А від себе додам, що я б сам купив таке авто, але пока нємогу....