Промивки на ОККО

Тема у розділі 'Двигун, підкапотний простір', створена користувачем Pol, 18 кві 2007.

1. Andy

Andy Active Member

Ford Fiesta 1.4
    Відповідь: Промивки на ОККО

1. А яким чином страхова компанія перевірятиме чи поставив ти ту чи іншу запчастину, або скористався послугами в авторизованій компанії?
    2. Що таке авторизований сервіс і не авторизований? Чи хтось знає чи Концерн Фольксваген має взагалі власну систему обслуговування автомобілів, чи мережу авторизованих сервісів. Виявляється ні. Система проста- концерн фольксваген розробляє чітки, детальні інструкції для працівників СТО, а сам ніяким чином не приймає участь у ремонті і обслуговуванні. Компані Алекс - це звичайний продавець автомобілів, причому працює через крупнішого діллера в Україні.
    3. Застрахована особа має право встановити будь-яку запчастину, якість якої підверджена. Тобто, товар виготовля у відповідності з нормативною документацією. Гальмівна колодка від фольксвагена виготовлена за тими самими правилами що і колодка дяді Васі. Дядя Вася гарантує за допомогою різноманітних документів відповідність параметрів виробу параметрам передбачених в нормативній документації. Якщо ти поставиш колодку власного виготовлення на застрахований автомобіль, і звичайно повідомиш страхову компанію, ніяких виплат ти не отримаєш. Якщо якість навіть фірмованого виробу не відповідає, то це надзвичайно складно довести - страхова компанія, позиваючись регресно до виробника, не буде мати достатньо ресурсів для доведеня своєї правоти і проведення експертиз, і що найголовніше - це їй нерентабельно - гранична корисність від затрачених фін ресурсів буде надзвичайно малою. Простіше продовжувати страхувати далі інших, а не судитися.

Аргументів ще можна навести безліч.

2. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

так повний інжектор. Бо мили на шкоада сервісі при мені на спец стенді з дорогою рідиною

3. Markell

Markell Super Moderator

Mk2 KR

Значить, форсунки не були сильно забруднені, або причина не в них (якшо ти не відчув результату)

4. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

Значить так результат тесту гадості тої що підвищує октанове число.
    не знаю як там щодо бензобаку але здається мені що він чистий і ніякої там гадості в мене нема, так як я перший хто на моїй машині їздить по україні, і заправляє українським бензином.
    А результат по показниках компютора до заливки хімії на прогрітії машині 90 градусів на холостому 0,8 літра/год.
    після заливки на прогрітії машині 90 градусів на холостому 0,7літра/год.
    напевно працює та добавка або мій комп. глючичить!

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

в радянські часи ми лили ЕТИЛ, гребло Жигуля, але моторесурс думаю падав.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)