я думаю шо вартує додати до нашого форму розділ з назвою типу допомога для новачків, в якому будуть пости типу шо купляти шо ні, типу посту про газ в колесах, на ош звертати увагу при купівля машини, як заводити зимою. В нашому клубі не тіки профі сидять є багато новачків які тіки купили машину, на мою думку тим ми зробим наш сайт ше більш потужним інформаційним порталом
Відповідь: Пропоную змінити: А новачки не образяться що їх якось окремо розмістили? Як на мене, то і новачки в темах можуть питати і їм дають відповіді:smile:
Відповідь: Пропоную змінити: Ну FAQ буде оновлюватись мляво IMHO. Думаю краще створити розділ "Починаючому ваговоду" обовязковий для ознайомлення перед тим як задавати тупі питання. І задавати їх можна там жеш.
Відповідь: Пропоную змінити: ну хто тма будже дивитися в FAQ? А так зайде поради для початківців зайдуть побачать так газом колеса не треба качати там заправлятись не треба і все тому подібне
Відповідь: Пропоную змінити: Ну саму суть обговорення я звісно вловив, але поясни мені тупому шо означає "Пропоную змінити:" в назві теми? (не в образу)