що стосується випадку із перевищенням швидкості, якщо ти їхав з дійсно перевищеною швидкість (всяке буває, деколи не вслідкуєш за знаком, його дією і тд.), і тебе не зупинили (встиг зменшити швидкість наприклад або інше), а зупинили машину яка їхала попереду тебе, то тобі повезло і не більше, а коли навпаки зупинили тебе, і інспектор вирішив не обмежуватися попередження, а вирішив скласти протокол, то тут не варто відкошувати, розказувати байки про оскарження, роботу в суді і тд.
Навіть в місті, де не потрібно слідкувати за знаками, їхати 60 мене "вбиває"... Теж варіант ))))))) Кожному - своє... Шкода тільки що тих грошей ніде не видно, які ти платиш в "державу", а середній клас вимирає - є бідні і багаті...
всерівно варто, щоб а)пси не розслаблялись; б)щоб вчились працювати по процедурі і закону, а не так як зараз. я про чіпляння до процедури і замахування, а не про ксіви. за останнє треба четвертовувати блатних
За що четвертувати блатних? Блатними роблять їх ті, хто їх боїться. Я, як НЕПРАЦЮЮЧИЙ В СУДІ, порушивший ПДД, на мене склали протокол, але почувши що я "працюю в суді" - протокол викинули. Може за таке потрібно четвертувати ДАІшника?!?!?!
Вважаю всі ці спори та репости недоречні, по простій причині, що відсутнє чітке законодавство. п/с/ успіхів.
Законодавство завжди як дишло - куди повернеш - туди і їдеш... В законодавстві завжди були, є і будуть дири, якими одні будуть користуватись, другі будуть користуватись але мовчати, розказуючи що потрібно бути чесним і платити за все і будуть такі які будуть за все платити, бо або не знають про дири, або бояться полосату палку. Сьогодні мене пост ДАЇ зауважив на Луганській біля заправки, поки я обїжджав по кругу, вони з мігалками виїхали з другої сторони, через подвійну сплошну почали за мною їхати і зупинили аж біля ЛАЗу. Причина зупинки була - ситуація в країні а в мене номера АО... І стандарт - відкрий капот, я провірю по базі, правда я спішив, тому все виконав, АЛЕ ЦЕ Ж НЕЗАКОННІ ДІЇ! 1) зупинки "ситуація в країні" не існує; 2) ніде не вказано що я зобовязаний відкрити йому капот для звірки агрегатів; 3) сама вказівка відкрити капот незаконна, бо нема рішення суду, нема протоколу огляду, нема свідків. Я ТАК РОЗУМІЮ ЩО ТІЛЬКИ ВОДІЇ ЗОБОВЯЗАНІ ДОТРИМУВАТИСЬ ЗАКОНУ. А якщо ні, то йди плати щоб вони за тобою їздили через сплошні і розказували про ситуацію в країні. Вже 3 сторінка, а ТС так і не отримав відповіді на своє запитання! Всім успіхів на дорогах!!!
Законодавство дуже навіть чітке, просто ніхто не виконує але сама ситуація існує і мені не влом без зайвих розмов зупинитися і показати документи
Я б з тобою провів експеримент. Покатайся зі мною тиждень. За мною з мігалками їздили вже разів 5. Спішиш ти, не спішиш. Якби тільки показав документи і поїхав, але відкрий капот, почекай я пробю по базі і хвилин 15 стоїш... Бо ситуація в країі, а в тебе номера не львівські. Вище пишуть що зп 1800. Ситуація в країні така - давайте з магазинів виносити продукти безплатно, давайте за квартиру не платити - НУ СИТУАЦІЯ ТАКА... Я думаю що яка б ситуація не була - потрібно по закону, а якщо закон обходять - робити якісь висновки і зміни до цього закону. Якщо б в них було повне право мене просто так зупинити і перевірити що я вчора їв - нема питань. Зараз такого права в них нема.
Carlsson, я тобі пораджу таке, - все з чим не згідний, пиши бумаги і гайда в Сихівський суд, озброюйся адвокатом за потреби та в путь лахматити тих неуків. Судячи з того, що тебе дуже часто зупиняють, то пересудишся зі всіма дорожніми мусарами в Львові та області. Тому, вони тебе будуть знати вже в лице, та більше не ображатимуть своїми діями. П/С/ часто буваю в інших областях з Львівськими бляхами, але чомусь за мною не ганяються. Були випадки, коли сам провокував (викликав до себе підозру), щоби зупинили (це коли на дальняк десь їду сам), бо скучно.
Ти мене не правильно зрозумів. Я не збараюсь з ними судитись. Я з ними на місці спорю і вже багато хто мене знає. Один вже мені раз сказав: "аааа, ви нам вже мозок ви носили"... Я говорю про те, що якщо ДАІшники відходять від закону прикриваючтсь "ситуацією в країні", то ми повинні їм вказувати де вони не праві, щоб з їхньої сторони це не переростало в беспрєдєл. І якщо вони знають де в законодавстві є дири якими водії користуються (наприклад обгін через сплошну, якщо ТЗ що попереду їде "меньше" 30 км), нехай вносять поправки до законодавства, а не чекають лоха, який буде кивати гривою на все що він скаже і або поповнить йому кишеню, або на ньому виконають план по протоколах... Запрошую тебе зі мною покататись - побачиш, жодного поста ми не проїдемо, навіть не викликаючи на себе підозру, а на всіх тратити свій час, бо "ситуація в країні така і мені не важко" - в мене нема. Одна ситуація, щоб не говорили про блатних з суду. Луганська, під мостом з візиром, я перевищую - пиняють. Показують візир. Екран наполовину розбитий і темний. Видно моя машина, видно іншу машину яка піднімається на сихівський міст і видно що швидкість зменшується. Моя позиція - швидкість не моя, швидкість машини яка йде на підйом і тому швидкість зменшується. Вони - нєєєє, то ти. Я витягую права, кидаю на капот машини, кажу складай протокол і йду в машину. Через дві хвилини приносять права і бажають щасливої дороги. Друга ситуація, коли заїхав під знак "рух заборонений". На зустріч ДАІшники, пиняють, питають що за знак, відповідаю "права купив, знаків не знаю". Нагинається до вікна і питає "де працюєш? Гроші є штраф платити?" Відповів де працюю, послав писати протокол. Завершення аналогічне - щасливої дороги, більше не порушуйте!
мають право таких машин як в тебе є дуже багато в орієнтуванні ,в розшуку , в угонах , переварені , номерні знаки не ті ітд... я вважаю що правильно роблять... я б тебе позбавив права керування , а потім ти би оскаржував в сихівському судді чого тебе позбавили права керування.
Ану процитуй мені ПДД, КпАП де вказано що вони мають право вимагати відкрити капот і я це зобовязаний зробити. Орієнтування просив багато раз (це одна з причин частих зупинок), лише 1 раз принесли, останнім дописом в журналі було написано Пассат сірого кольору, навіть не Б5. Те що переварені, перебиті і т.д. - не моя справа. Слідкуйте за людьми які це роблять, або вносіть поправки в закон щоб огляд був законний. Якщо в людини крадуть автомобіль - то ти собі не уявляєш скільки мінінгіту бюрократичного, щоб почати проводити ОРЗ. А скільки випадків є коли ДАІшнику показували техпаспорти іншої машини, той уважно дивився, просив перевернути і відпускав. "Смотрю в книгу - вижу фигу". От так і працюють. Як я вище писав - тільки і чекають лоха, в якого руки почнуть трястись - це їх клієнт, і давай його розкручувати... http://forum.benzua.com/viewtopic.php?f=116&t=59263 прочитай випадок з кражою автомобіля і про дії доблесних захисників. http://roadcontrol.org.ua/node/1266 - і це прочитай - буде корисно! На рахунок позбавив права керування - прочитай в яких випадках це робиться!
От таким і користуютсья... Хтось їсть ікру, а хтось сухарі гризе. Про бідолах ніхто не думає, що з такою зп не життя а виживання, та з такою зп - мало хто її буде виконувати з інтузазмом і якістю. А від того і маємо безлад в країні. "Чо бідний? - Бо дурний! - Чо дурний? - Бо бідний!"
2.4 На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також: б) дати можливість перевірити номери агрегатів і комплектність транспортного засобу;
А де тут вказано що ЗОБОВЯЗАНИЙ відкрити капот??!??!?!?! Нехай бере дзеркальце, ліхтарик, килимок і лізе під машину та й перевіряє собі. Я зупинився з дотриманням, і даю можливість звірити тим що заглуши в мотор і поставив авто або на передачу або ручнік. Фільм "Бумер" дивився? Памятаєш в них там капот не відкривався (тросик тріснувший був), а масло заливали з бензином в бак.... Поломка тросика відкривання капоту - це не повід щоб не експлуатувати автомобіль!!! Давай інші посилання на законодавство!!! Крім цього знайди мені взаконодавстві визначення "АГРЕГАТ"... Ось що про АГРЕГАТ пише Вікіпедія: http://uk.wikipedia.org/wiki/Агрегат_(техніка)
А що тут ще непанятного? Законодовство - не вікіпедія. А в Вікіпедії по твоїй ссилці про агрегат чітко вказано що: