рахунки для сплати штрафів

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Travel, 17 бер 2009.

1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    на днях нарию - дам. якраз то і отмазка.
    харашо - їду я 60 км в год і за 20 а то і 10 метрів - бац жовтий і червоний - що ти мєнту поясниш???
    я от їду я так само і опа - зелене почало моргати і тут я розраховую - встигну чи не встигну.

так само і з пішоходним - ти станеш на дорогу і зробиш 2 кроки і що?7 назад бігти?? бо якого уя я маю чекати поки ти пройдеш зустрічну сторону, мою сторону, при чому я стою в правому ряді і 2 смуги в напрямку руху. чого я маю чекати на свій зелений поки ти доплентаєш??

п.с. - не терпиться - можеш любого мєнта запитати - вони тобі скажуть, що має бути.
    п.п.с - мені ці двоє ментів, що зупиняли, на моє питання - "Має бути 3 рази морганняя?" - "ТАК" відповідали. от тобі і сцилочка - на мєнта Петренка

2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    ось тобі сайт - http://www.infocar.com.ua/law_ukr/law_124.html

а ось тобі пункт, щоб менше читав))):

7.30 Режим роботи світлофорної сигналізації з використовуванням транспортних світлофорів типів 1—З і пішохідних світлофорів повинен передбачати миготіння зеленого сигналу протягом 3 с безпосередньо перед вимкненням, а також нижнього місячно-білого сигналу у світлофорах типу 5.
    Частота миготіння сигналів — 1 с.

• Подобається Подобається x 1
  3. Dan

Dan Active Member

VW BORA 1.6 - 2001
    Оплата штрафу

Всім привіт.

Підкажіть буль-ласка за якими реквізитами мені оплатити штраф. Живу не у Львові (знімаю тут квартиру) сам приписаний в Яворові.

Дякую!

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)