на днях нарию - дам. якраз то і отмазка. харашо - їду я 60 км в год і за 20 а то і 10 метрів - бац жовтий і червоний - що ти мєнту поясниш??? я от їду я так само і опа - зелене почало моргати і тут я розраховую - встигну чи не встигну. так само і з пішоходним - ти станеш на дорогу і зробиш 2 кроки і що?7 назад бігти?? бо якого уя я маю чекати поки ти пройдеш зустрічну сторону, мою сторону, при чому я стою в правому ряді і 2 смуги в напрямку руху. чого я маю чекати на свій зелений поки ти доплентаєш?? п.с. - не терпиться - можеш любого мєнта запитати - вони тобі скажуть, що має бути. п.п.с - мені ці двоє ментів, що зупиняли, на моє питання - "Має бути 3 рази морганняя?" - "ТАК" відповідали. от тобі і сцилочка - на мєнта Петренка
ось тобі сайт - http://www.infocar.com.ua/law_ukr/law_124.html а ось тобі пункт, щоб менше читав))): 7.30 Режим роботи світлофорної сигналізації з використовуванням транспортних світлофорів типів 1—З і пішохідних світлофорів повинен передбачати миготіння зеленого сигналу протягом 3 с безпосередньо перед вимкненням, а також нижнього місячно-білого сигналу у світлофорах типу 5. Частота миготіння сигналів — 1 с.
Оплата штрафу Всім привіт. Підкажіть буль-ласка за якими реквізитами мені оплатити штраф. Живу не у Львові (знімаю тут квартиру) сам приписаний в Яворові. Дякую!