Ремні безпеки (опитування)

Тема у розділі 'Електрика і сигналізації', створена користувачем peGas, 24 бер 2007.

?

Ви користуєтесь ремнями безпеки?

1. так

15 голосів
    51,7%
  2. РЅС–

9 голосів
    31,0%
  3. а нашо

1 голосів
    3,4%
  4. а шо таке в машині є?

4 голосів
    13,8%
  1. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН
    Відповідь: Ремні безпеки (опитування)

тут вже йдеться як треба їздити, пишуть тут як треба їздити а чи так получається в мене ні!!!
    я неможу стриматися як сказав Манкей якісь машини з кривотоками, пробують мене обігнати !

2. Geremy

Geremy Active Member

Golf Plus 1.6 - більше в дружини, Skoda Octavia 1.9 TDI (2005 р.в.) - службовий....

В принципі я за прищібування, хоча чув декілька випадків - при яких люди якщо б були прищіплені - не вижили б (((
    Особисто я розділяю. Коли катаюсь по трасі - то обовязково прищібуюсь.
    По місту - як коли, але як правило - ні... Швидкості не ті...
    Тому до опитування додав би "залежно від обставин"...

3. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Підтримую, ти мене просто процитував.
    Я мабуть старомодний, але ремені пристібаю для себе а не для ментів!
    ё

4. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

От таких мабуть як ти я люблю курвити, стане збоку, погирчить, я собі також погазую, а потім газ в підлогу на першій, він друга, третя, четверта, а я спокійно друга і пруся з нього.
    Знаєш як то дістає коли з тобою не ганяються.

Я спокійно рушаю і не влаштовую драги на перехрестях.

5. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Я думаю так чи ні статистика скаже своє.
    Я думаю випадки де краще було не пришпилятися а були пришпилені менша, а ніж коли не був а розбився і спасло б коли пришпилився.

6. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

непоняв в який випадках можуть ремні зашкодити?

7. lazor

lazor Початківець

Fiat Grande Punto 2012 1.4

Запитайте, в Орка нащо ремні безпеки, він знає!

Та й я неодноразово мав синці від пасу безпеки, їздячи по всяких каменях :)
    а міг і без зубів лишитися

8. Travel

Travel Moderator

РЕНО МЕГАН

може когось і нервує, а я в такі моменти думаю "Здався гам.....", поняв шо шансів нема і ззадоволеним виразом обличчя їду до наступного світлофора:cool:

9. Topol

Topol Аксакал

VW Corrado G60 1990 Police Interceptor 2007 Yamaha R1 2009
    Клубна карта:
    000006

Так! А я ще демонстративно включаю поворотнік і перестроююсь на його полосу, даби показати нікчемність цього гамн..а. :twisted:

Паучітєльная історія про ремні.
    http://nnmtube.nnm.ru/zhest_dnya_pristegnite_remni

10. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Просто рекомендую всім їздити з ременями. Не тільки тому, що казав Кіндер, але ще й тому, що на сидженнях без особливої бокової підтримки на заносі ваш неприщіпнутий пасажир може опинитися на вашому рулі, позбавивши вас останніх шансів врятувати ситуацію (вирівняти занос, уникнути перешкоди ітдітп).

Причина прищіпати задніх пасажирів - при сильному лобовому ударі навіть невеликий неприщіпнений задній пасажир ламає спинку переднього крісла і тим може спокійно і ненапряжно вбити переднього - пригадайте, куди кріпиться ремінь і куди сидження. А тепер уявіть процес, коли спинка сидіння йде вперед з прискоренням, пропорційним до ваги двох пасажирів (переднього і заднього) а ремінь залишається на місці... Щансів вижити передньому дуже і дуже мало. Задні паски у більшій мірі придумані для передніх пасажирів.

І ще про безпеку передніх і задніх. Багато рагулів, що доживаються до машини але мозгів бракує на дитяче крісло роблять одну страшну помилку- возять жінок з малими дітьми на передньому сидженні. Як розповідав один мент, при ударі на швидкості 50-60 кмг дитина 100% вилітає з рук мами, (навіть якби та була шварцнегером то би не втримала) і з перегрузкою в сотні кг (такого в руках не втримає ніхто) б'ється об передню панель. Але найгірше в тій ситуації те, що неприщіпнута мама "доганяє" дитину і падає на неї з (!!!) кількатонним навантаженням, що не залишає жодних шансів дитині. Раджу всім робити зауваження таким водіям.

Не так давно ремені мені суттєво допомогли залишитися непошкодженим. Також дякую виробникам дитячих крісел за добре продумані п'ятиточкові ремені.

• Подобається Подобається x 1
  11. Pol

Pol Super Moderator

VW POLO ClassiC 1.6 98 (1F)
    VW Transpotrer T6 2.0 15

слушно.

12. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Не буду розказувати про свою кривизну носа, але в 4 роки я з Джигулів вилітав зі заднього крісла в передню панель тільки тому що бавився зізаду і не спостерігав за рухом, тато екстренно затормозив , я вилетів в панель і перебив носика, якби був пристібнутим в ті часи зізаду мій носик був би дуже сексуальний.
    Але не про сексуальність говоримо а про моменти коли людине не чекає ударів і не може застерегтися (вчепитися в ручки і ще кудись, якщо це можливо на малих швидкостях).

13. Pol

Pol Super Moderator

VW Transpotrer T6 2.0 15

кіндер я так зрозумів що ти пристібаєшся, а по місту як маєш задачу по магазинах проїхатись, особливо по центральній частині міста, а ще коли ти спішиш? Пристібаєшся???

14. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

відповідь - так
    смішно але так

15. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

я був в шоці він проглянутого

16. peGas

peGas Аксакал

Peugeot 307 2.0 XS '05
    Клубна карта:
    000008

;-)
    Подивіться гарний малюнок

Вкладення:

17. Pol

Pol Super Moderator

VW Transpotrer T6 2.0 15

я б хотів такі наклейки може знаєте де є?

18. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Думаю, незабаром з'являться. З інакшою ідеєю і підписом "Львівський Фольксваген-клуб". Щоправда, дата випуску прямо залежить від швидкості реалізації карток.

19. LOM

LOM Початківець

Volkswagen Polo Classic 1997 1.6S

20. LOM

LOM Початківець

Volkswagen Polo Classic 1997 1.6S

Гаи останавливает мужичка и пытается оштрафовать его за непристегнутый ремень безопасности, тот оправдывается: "Понимаете, тов. капитан, я же в городе, скорости маленькие, пробки кругом, светофоры через каждых сто метров ...." Ему в ответ: "Не оправдывайтесь! Вчера как раз на этом перекрестке запорожец столкнулся с Камазом. Водитель Камаза не был пристегнут, вылетел через лобовое стекло, влетел в коммерческую палатку, все там перебил и поломал, теперь ему большой иск предъявляют. А водитель запорожца был пристегнут, так и остался сидеть в кабине, прямо как живой".

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)