Думаю что продадим, предложите свою цену! 900 грн Акція Якщо Вам щось треба і в списку Вам здається що воно дорого коштує - обгрунтуйте чому і купіть за меньшою ціною! Мені ті деталі тільки займають місце в гаражі! :D Дякую!
Цікавить: 1) болти що кріплять замки задніх дверей (по 2 на замок) 2) блок управління ЕСП (той що на водійській дверці) без ручки (якщо прямокутний роз"єм) 3) передні стойки (вони підходять думаю на дорестайл бензин) 4) пружинка (чи шо там має бути) для відкривання баку 5) пильник центральної гранати 6) вікно заднє праве (на седан підходить?) Ціни і наявність?
1. Салон ще є?,яка актуальна ціна? 2. Колісні болти по чому? 3. Задні амортизатори в якому стані і скільки? 4. Бардачок? 5. Патрубок від інтеркулера до впуск. колектора? 6. Передні пружини? 7. Подушки мотора? 8. Турбіна? 9. Насос кондиціонера? P.S: напиши шо з того є ціни!
Фактично все ще є і все актуально, ціни пізніше буду вдома, сяду і напишу. Але є один такий незручний момент - курс валюти. є задні фари, 1. є ті болти 2. має бути 3. мають теж бути 4. не впевнений чи то є 5. всборі з гранатою хіба шо 6. то вже Ви повинні знати - я не вкурсі Якщо не купив колега, я подивлюсь вставки під дерево разом з салоном, бо інакше там будуть дири) Якщо нікому не треба буде салон найблизчим часом, то продамо окремо! незнаю, мають бути, але треба шукати! 1. є, ціна була 500 чи 550 уе, здається (у Вас всі козирі в руках, можите запропонувати свою ціну - ну але в межах розумного) 2. здається вже нема, треба дивитися 3. ціну треба дивитися, є 4. пропонуйте ціну, я подивлюсь пізніше 5. має бути (але покажіть фото) 6. є 7. мають бути 8. нема 9. незнаю, покажіть фото
Слухай, в мене майже біля дому шрот (іскра) і я собі в любий момент туди можу заскочити та й купити ті болти. Тут людина має тазік на куски. Я написав що потрібно. Як ти думаєш, якщо із цілого списку в нього будуть або по ціні мені підійдуть лише болти, я до нього поїду? Чи я буду дзвонити по телефону на екзіст, дииктувати номер шассі, чекати пів години поки вони вкурять шо мені треба, потім їхати то всьо забирати? Я краще пройдуся вечором з малим на прогулку - зайду і куплю ті болти на іскрі... Вони мені не горять і лишньої бензини не пють, тому - є список потрібних речей. ПО результатам відповіді - я вирішу що і де мені купувати...