Карбюратор Ріеrburg 2ЕЕ Есоtrоnіc разом з блоком управління ВОSCН Есоtrоnіc, зі всіма проводами і датчиками в т.ч. датчиком Холла 300 у.о. Колеса в продажі ! Олег просив відмити і сфоткати кожне окремо. Я ще цього не зробив.
Фари є. Є ще в мене один телевізор з невеличким косяком, віддам за 100грн. Які саме кузовні елементи цікавлять ще ?
Панель для кріплення фар,Нижня панель (фартух), Швеллер для бампера, Решітка, кронштейн до якого кріпиться бампер.
Якщо можеш подзвони 098-450-82-90, треба обговорити. Є все. І в дуже доброму стані, а дещо в ідеальному.
а коли відмиєш і фотки викладеш коліс? як бачиш 2 претинденти вже є, думаю варто поквапитися з фотографуванням
Часто буваю у Львові, з/ч будь-які, крім кузова, підвезу у Львів, або десь на кільцеву. Диски відмию і викладу в суботу.
цікавить приборка,в мене стоїть з годинником,під спідометром цифри 950.Чи підійде мені така з тахометром?
навіть ще не подивився чи він є. Тиждень назад розібрав таку ж, але 3-дверку, там не було. Завтра виясню і відпишу.
Взагалі маю два мотори 1595 РN. По 300 у.o. (2300 грн.) разом зі зчепленням та маховиком. Детальніше і терміново - дзвони 098-450-82-90. Або напишу про мотори ввечері в темі.
6Jх14, виліт ЕТ 38, 2 гуми Firestone Firehawk 185x60xR14, 5,5 мм. 2 інші, з них одну на смітник, одна ще може бути. Fіrеstоnе (Frаnсе) літні. Інші-зимові. Відмити краще нема часу, на мій погляд диски чудові, на 4++