Розкажіть про процедуру проходження техогляду

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем Pol, 31 січ 2007.

1. LEZHAN

LEZHAN Початківець

VW Passat B4
    А коли проходив? Може в тебе просто хороші знайомі, тому менше здерли?

2. Niko

Niko Active Member

Geely Emgrand 7, VW Passat B5 1,9 TDI - був, VW Passat B4 - був
    я проходив в 20 числах червня - обійшлося 585 грн (285 грн транспортний збір + 300 рішалі за все інше)...

3. rusmaks

rusmaks Місцевий

VW T5 1,9 TDI, Golf II 1,6TD JR '84, Passat B4 1,9TDI 1Z '96 - був
    Клубна карта:
    000065
    Цікаво ??? На 1,9 ТДІ ???
    Я за транспортний податок заплатив 10 грн за кубік, тобто 190 грн за 1 рік, а на 2 роки 380 грн. Станція 145 грн. І ще на 60 грн на всякую хєрню.

4. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Розкажу свій процес проходженя ТО і наперед хочу знати чи дорого мені це обіцшлось?!:Тиждень тому заплатив транспорний збір на мотор 1.8бенз. 1990р.в., вчора приніс чек, страховку, тех.паспорт і просрочену на два роки мед.довідку(не мою, а брата), після деяких підрахунків заплатив йому 400 грн, він в свою чергу пішов зробив копію моїх документів, віддав оригінал і сказав прийти в понеділок за талоном(пластік).

5. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    Хлопаки, я щось не розумію, або математику погано вчив, або ставки податку підняли, але на ваші цифри ніяк не можу вийти??? (286, 350грн?).
    Отже наскільки я знаю при моєму об'ємі двигуна 1600 куб, податок складає:
    1600куб / 100куб * 5грн. = 80грн/рік або 160грн за два роки.

Так що ставки підняли, чи щось не так рахую???? Яка має бути цифра?

6. LEZHAN

LEZHAN Початківець

VW Passat B4
    Не знаю шо там підняли но в ідеалі на мою думку мало бути так:
    податок+сертифікат зі станції ТО(100-150Грн)+мед довідка(150Грн)+ послуги мрео(ця цифра береться десь з сузіря ореона)

В мене усе винесло 1050Грн (З прискоренням)....

7. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    Якщо у тебе ставка 5 грн за куб, то правильно. Хоча я у себе на Волині збираюсь ще проходити ТО на Гольф 2 1,6 ТД і там чомусь ствка 7 грн(можливо дизель дорожче). Мені цікаво, чи ставки скрізь однакові чи ні?

8. Voffka

Voffka Active Member

VW Jetta Coupe
    Клубна карта:
    000010
    це не віртуальна величина, а затверджена згідно з вимогами Закону України «Про податок з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів», встановлені ставки вказаного податку та особи, які користуються пільгами по його сплаті. Обчислення податку з власників автомототранспортних засобів ведеться в залежності від об’єму циліндрів двигуна за ставками у національній валюті України за кожні 100 см3.
    І платиться вона не в ДАЇ, а на рухунок Держказначейства (в податкову іншими словами).
    Ставки податку становлять:
    Легкові автомобілі:
    Об'єм Ставка податку
    до 1000 см3 3 грн. з 100 см3
    від 1001 до 1500 см3 4 грн. з 100 см3
    від 1501 до 1800 см3 5 грн. з 100 см3
    від 1801 до 2500 см3 10 грн. з 100 см3
    від 2501 до 3500 см3 25 грн. з 100 см3
    від 3501см3 і більше 40 грн. з 100 см3

цифра "7" мені теж десь мількала...і здається діапазон був 1800 -2000 куб.см., але поділ на бензин і дизель не зустрічав.

ТАК ХТО ЩЕ ЩОСЬ СКАЖЕ???? ЦІ СТАВКИ ЩЕ ДІЮЧІ ЧИ НІ????

Останнє редагування: 26 лип 2010
  9. rusmaks

rusmaks Місцевий

Клубна карта:
    000065
    В тому то й річ, що я бачив ціну 7 гривень за куб у ДАІ(на Волині), але ця цифра була написана на "коректорі"(замальована попередня цифра) в таблиці. Можливо хтось прикольнувся, але я мабудь піду сам і буду питатись чи 5 грн чи 7 грн.

10. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    За Пасат B5 1.6І платив:
    224грн податок (112грн/рік - 1,6 літра)
    136грн послуги ДАІ (80 - пластиковий талон, 56 - їхні послуги)
    43,49грн мед.довідка офіційно в касу (+коньяк:D)
    100грн довідка з СТО про тех.стан авто
    200грн за прискорення
    ітого - 703,49 + :drinks:

11. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    народ, таке питання:
    десь тиждень-пывтора тому штрафанули мене дайці за зупинку на перехресті (в камянці-бузькій) (я там свідомо став, але їх не бачив. пропонував на морожино, не проканало).
    за тиждень-два планую знімати машину з обліку і ставити на себе + ТО робити.
    таке питання -чи вилізе той штраф десь???
    крім нього маю ше два несплачені, але оскаржені, правда рішення суду я незнаю...
    хто стикався з таким?? і які були дії по тому?:girl_angel:

12. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    а ти в курсі що біржові угоди відмінили і тепер перереєстрація влетить тобі в копійочку (приблизно 20% від ринкової вартості авто)?

13. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    вкурсі, але шось буду думати, шоб багато не попасти :))
    мене більше цікавить відповідь на моє питання нижче.

14. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    На даний момент, все що є в їхній базі ти змушений погасити. В мене виліз арешт попереднього авто (давав в заставу в банку), накладений ще в 2005 році, змушений був їздити і знімати. Ніякі рішали і т.п. нехотіли братись за виготовлення талончика ТО, поки незняв той арешт. А до того ніхто і недивився ніякі бази даних. Чуть постоявши осторонь - видно, як носять квитанції про сплату заборгованостей, листи з виконавчої служби і т.д. Моя порада - виріши з цими питаннями, а потім переоформлюй

• Подобається Подобається x 2
  15. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Цікаво як вони ринкову вартість розраховують? Я пару днів тому зняв з київської реєстарції свою скіроку, тепер хочу поставити у Львові, але щось не в курсі був про відміну біржових угод. Колись зняти с реєстрації коштувало 300 доларів, тепер буде 600?

16. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    ось тут трохи описано теперішню ситуацію. При оцінці вартості машини експерти користуються якоюсь базою - забивають дані авто і база їм дає вартість. А тепер порахуй - від тої вартості заплати нашій Неньці 15% прибуткового плюс 3% пенсійного фонду плюс експертиза плюс вартісна оцінка плюс послуги МРЕО. Вот тобі і набігає майже 20% від вартості авто.

• Подобається Подобається x 1
  17. FasT

FasT Місцевий

був - VW Golf II 1.3i '90
    VW Scirocco mk2 1.6 EG '82
    Клубна карта:
    000038
    У мене таке питання. . . У графі ''пройти до'' в талоні в мене написано - 2010р.
    Читав багато, питав у всіх, всі по різному говорять (до 31.07; до 31.08; до числа попереднього проведення. . . ).
    Подзвонив учора на ''гарячу лінію УМВС ДАІ Укр.'' запитати, розмова:
    Я - скажіть будь-ласка, до якого числа поточного року потрібно пройти ТО авто парного р.в.?
    ДАІ - якщо у вас у талоні в графі ''пройти до:'' указано конкретну дату - тоді до цієї дати, якщо місяць - тоді до кінця місяця.
    Я - а якщо у мене лише вказано 2010р.?
    ДАІ - тоді до 15.12.10р.
    Я - тобто, якщо мене зупинить інспектор у вересні, для прикладу, законних підстав для оформлення адмінпорушення у нього не буде, я правильно зрозумів?
    ДАІ - так вірно.

Вірити Дайцю - обманювати себе. Тому виникають сумніви. Єдине, що ступив, так це те, що забув спитати на основі якого нормативно-правового документу встановлені такі умови, тому буде сьогодні дзвінок #2.

18. Kam@toZ

Kam@toZ Місцевий

VW Jetta 2 1.8 RF 2e2
    KHS DH 50 Fetish
    Клубна карта:
    000088
    На скільки мені відомо (так було завжди) тех. потрібно було пройти до кінця липня,але завжди продовжували до кінця серпня і з першого вересня вже починали дойо... .Так що тобі рішати.

19. Vova$

Vova$ Місцевий

G4 2002 AVU
    23. Техогляд засобів проводиться Державтоінспекцією в такий
    строк:
    з 15 січня по 15 грудня - для тих засобів, техогляд яких
    проводиться один раз на два роки або один раз на рік;
    з 15 січня по 30 червня та з 1 липня по 15 грудня - для тих
    засобів, техогляд яких проводиться два рази на рік.

Взято тут

• Подобається Подобається x 2
  20. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

Клубна карта:
    000050
    народ, срочно потрібна обгрунтована відповідь.
    поставив на себе машину у вівторок, але ТО на нові номера ше не зробив.
    згідно постанови від 9 липня 2008р №606 п.16 - я маю пройти ТО на протязі 10 днів з моменту реєстрації ТЗ.
    але згідно п.20 цього ж документу вилучення талона здійснюється в разі реєстрації засобу новим власником або перереєстрації у звязку зі зміною номерних знаків.

так можу я їхати зі старим ТО і казати дайцям, шо в мене 10 днів на проходження, чи ні??
    потрбна срочна відповідь, бо ше зранку мав бути в Самборі автом, а ТО ше і досі не привезли :sad:(

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)