Відповідь: РОзмитнення по документах А ти попробуй проїдь 2000 км, висідись в черзі на кордоні сутки, заправ авто в Польщі, а ще поїсти, пос**ти, заплати всі побори на дорогах як наших так і польських і подивимось скільки ти запросиш за пригон машини! А 5000 то хтось загнув хіба, що з машиною!
Відповідь: РОзмитнення по документах Мене дуже цікавить скіки буде коштувати САМА розтаможка гольфа до 8-ми років, з мотором 1,6.... Хтось може сказати???? бо вагаюсь чи гнати чи дешевше тут купити:?:
Відповідь: РОзмитнення по документах Розрахувати собі вартість "розтаможки" можна тут: http://www.autoconsulting.com.ua/custom.php
Відповідь: РОзмитнення по документах я то вже бачив... щось там намутили, за машину до 8 років, ціною 5000, я по їхньому маю заплатити ще 6300..:shock:
Відповідь: РОзмитнення по документах Чому? Цілком реальний розрахунок, це не враховуючи видатки на "прискорення" процесу.
Відповідь: РОзмитнення по документах Соррі, за оффтоп, але мене цікавить таке: є авто пригнане в Україну, але нерозмитнене вартістю 2500 $. 1998 рік, 2,1 дизель. скільки обійдеться процедура легалізації офіційно. і "неофіційно"? може хтось посвітити?
Відповідь: РОзмитнення по документах Питайся в товаришів міліціонерів. Я думаю шо тобі заломлять приблизно таку ціну шоб в сумі з твоїми 2500 вийшла вартість машини такої в Україні. Офіційно я думаю легалізації не получиться. Вона ж напевно на іншому власнику іноземному.