Розмитнення. Реєстрація. Закони для рабів!!!

Тема у розділі 'Юридичні питання', створена користувачем PIRAT, 24 бер 2010.

1. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Це не рух, але є надія, що права людини будуть цінити!!! А люди, які рвуться до влади (в тому числі і влада) можуть жити сито (а також і їхні правнуки і т.д.) - колись, в доброго короля намісником завжди була рідна людина. І це не аксіома (яка не доводиться), а теорема!!!
    Постає питання в тому, чому на Україну впускати людей, які не можуть розжитися на своїй рідній землі? Якщо такі люди панують на чужій землі (УКРАЇНА), то вони можуть і "привласнити" її, от тоді і почнеться хаос, якого уже нікому не зупинити (хоча хаос уже є). Тоді буде дуууууже пізно щоби щось змінити.
    Наприклад Юля, кричала-кричала за добро України і що, запахло смаженим - пропала за границю!!! А ви народ думайте, як жити дальше - наколотила і у...бала.

Тут постало питання про людей, які заробляють на цьому законі, але я не гонщик, не митник чи мусор (хоча, саме ці люди мають щось діяти)! Просто знаю як люди живуть за кордоном (бодай сосіди з усіх сторін, там навіть і владі вистарчає бабла!!!), думаю і ВИ знаєте. Прочитавши слова (вище написані на рос. мові), зрозумів, що ми не вільний народ, а незалежна група рабів, які думають, що для щастя мають усе: гроші (якими за нас розпоряджаться), життя (яким за нас розпоряджаються), волю (якою за нас розпоряджаться).
    Ми повинні знати, що нам потрібно від того життя!!!!!!!

Можливо ці слова не потрібно писати на цьому форумі, але це все вже захарило багато людей!!!!

Останнє редагування: 25 бер 2010
  2. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    це ІМХО стосувалось, що далі балаканини на форумі не дійде - тобто поговорять тут всі і все. Шевченко жив тоді, коли слово мало вагу і цінилось і сприймалось по-іншому. зараз їм те, що хтось там у Львові на ВВ форумі пише Яник- казьол - до упи. Інтер завтра гарно викладе новини і Україна знову зазомбована повірить, що ВОНА - для людей. мать їх не туда....

я не песиміст. Оптиміст. просто об*єктивно сприймаю реальність. тут - Дупа, жопа. така велика, чорна і брудна, як в мами Чолі - мами того ж нігера, який втік з Нікарагуа до США))) і чим далі - тим більший в тій дупі росте геморой.
    геморою цьому навіть свічки (революції, писанини, скандування, мітинги) не допомагають. Тут тре діяти радикально - операція геморою. Тобто винести нах ту "еліту" з України. Але як ти це зробиШ?? нема героя....народ один раз повірив і лаханувся так, що потім всі марозились, що на Майдані то були не вони, а схожі люди. я сам марожусь, що був на Майдані.

• Подобається Подобається x 1
  3. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    На рахунок майдану і мені стидно, що туди їздив. А щоб люди не лоханулися, то потрібно якраз цю тематику і розвивати спочатку бодай по форумах. Героя не потрібно, бо почнуть нарисовуватися всякі козли, які хочуть влади - це було!!! На мою думку результат буде і від слова. На форумі авто.ріа люди відписуються позитивно.

На рахунок ІНТЕРА, то людина на даний час 70% находиться в неті, а 30% дивиться ІНТЕР, чи ще щось. Якщо про це ніхто не пише, то 30% зазомбує людей.

Що до ваги слова, то прочитавши КОБЗАР бодай 10хв, думаю, що це слово багато українців сприйме, як і колись сприймалося.

4. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    як я і казав.... -
    поговорять і квітка. і так рекорд - більше доби тема була актуальна

5. PIRAT

PIRAT Початківець

VW Golf II GT 1.6 1987
    Тема ще продовжиться!!!!
    Наразі перед Великоднем не охота, людей спонукати на гріхи у думках.

Після Великодня попробуємо розрулити тему, звісно якщо будуть бажаючі для участі у цій дискусії.

А наразі

ВЕСЕЛИХ СВЯТ
    Смачної ПАСХИ та ковбаски ... .

• Подобається Подобається x 1
  6. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    взаємно.!!!

7. Orest

Orest Active Member

ye
    пар

Слава НЕЗАЛЕЖНІЙ УКРАЇНІ ДЛЯ ВІЛЬНИХ УКРАЇНЦІВ!!!

8. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Народ, емоції емоціями, але заклики до голокосту - це вже занадто. Всім останнє китайське попередження, нараді просто видяляю то лайно, надалі будуть жорсткі санкції.

Всі наче люди як люди, а як доходить до політики то починаються москалі, жиди та інша дурня...

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)