Справа а тому що якщо вирішу розтаможувати на фірму , то треба буде перевірити , як довго працює, поспілкуватись з людьми що скористалися її послугами ... Адже чув таке що там один власник Т5тки розтаможенної на фірму під верховною радою самоспалитися збирався , типу відібрати авто хочуть бо ту фірму судять ... Надійніще, помоєму , на себе відразу ... , хай би було й на кількасот долларів дорожче!!! , але вже б знав що зараз побігаю трохи зате потім - спокій...
А чого тут дивуватися? Раз зареєстроване на фірму - значить то її авто, і при судових розборках, як мінімум заморожують(опечатують) майно. Не хоч мінінгіту, роби свою фірму і тоді на неї реєструй.
:D Та зробити фірмОО то в нашій *стороні* не проблема ... але як прикинути скільки на те відкриття та на закриття потратиться - то вже , помоєму , ліпше - *екстра суперроздачі* зробити - і відразу на себе реєструвати...
маю Ніссана Навару - дублькабіна - 2006р.в. на польських номерах, планую з часом розмитнити. Підкажіть - чи реально його розмитнити як вантажний - скільки коштує і як робиться це, або які інші варіанти? Дякую!
Найкраще розмитнювати на себе як фізичну особу,тобто до української митниці авто приганяє гонщик,а на нашій митниці,якщо звичайно робити через "потрібних людей",переробляють купчу на нового власника і потрібно буде,щоб він був присутній на митниці.На митниці все займає 40-60хв. і ви їдите додому, а потім вам дзвонять за пару днів,ви приїжджаєте на внутрішню митницю і лишаєте авто на день,ввечері забираєте авто з доками і їдите реєструвати в МРЕВО. Це я описав варіант,як я гнав буса два тижні назад і робив усе через "потрібних людей",тому воно в мене зайняло так мало часу і нервів.Думаю,якщо робити все самому то це вийде дуже довго і не думаю,що буде дуже дешевше,бо ми живем в "країні мрій і покращень". З 1 січня 2013 року,не можна ввозити авто випуску до 2001 року,тобто євро 2,тільки євро 3 і вище,але є люди які офіційно і легально розмитнюють ці авто.Якщо потрібно можу допомогти розмитнити буса.
в мене співробітник трохи ганяє авто чисто для себе 1-2 машини в рік. катається і продає. то казав їхав він через Раву руську не взяли ні копійки в нього. а їхав через волинь то каже ліпше б не їхав. щоб заїхати на саму митницю на кордоні нагло кажуть дати бабло, жіночці щоб прийняла доки нагло дай бабло. він питав за що це бо не прихильник давати на лапу краще більше но в касу а йому "бачиш камеру?, вкінці дня за кожне авто маю дати по 50 грн, я що буду свої за тебе давати?" жах просто. потім сам без знайомств розмитнював все офіційно. каже нічого страшного немає. головне перед тим закони почитати і порахувати чи варто то робити.
Ну і я сі тішу! Кому "дякувати" за подорожчання автомобілів - http://www.epravda.com.ua/publications/2013/03/14/365816/ А я тепер свого Трансв... Транспортера не продаю! І фсьо! Буде стояти в моїй конюшні. Провідна думка статті (для тих, хто писатель, а не читатель) - А категорія автомобілів з двигунами від 1500 до 2200см3 з волі пана Прасолова, має подорожчати на 12,95% (з ПДВ – на всі 15,6).
Після таких покращень від наших "вилорогих",я бачу авто на польській реєстрації ще довго будуть користуватись попитом.