Які то твої мудрі поради були видалені? Я тільки бачив пару постів з флудом. Треба сказати, що і цей твій пост не несе особливого інформаційного навантаження, звідки інформація? І як таке можливо? Сам чув чи придумав? Я особисто дозвонювався на телефон довіри, і гайца то далеко не радувало, бо всі такі дзвінки реєструються і перевіряються ВВБ УМВСУ у Л/о.
І що саме його не радувало? Зупинка для перевірки доків правомірна, як і поверхневих огляд авто на предмет несправності, сам відкрити багажник він не має права, але має повне право тримати твої доки в себе поки ти йому не відкриєш багажник сам, як діяти? Історія з життя-місяць тому Їздив до колеги на весілля яке справлялося в Рудно, що не мати проблем з добиранням до дому і взяв на себе розрозити гостей то взяв машину (голілки не пив ні до ні після). В 3-тій ночі вертаюся до дому, за мостом стоять три авто з ДАЙцями , я так розумію ловлять випивших.Зупиняють, я з авто не вихожу, подальший діалог- Я- причина зупинки ДАІ-проста перевірка документів і гляд авто, проводиться операція "Батискаф" Я- назвіться(ДАЄЦь назвався,я переписав його дані), покажіть документ про ту операцію ДАІ- звідки їдете,відкрийте багажник, операція секретна і давати пояснення я не зобовязаний Я- їду з весілля,розвожу гостей, горілку не пив,багажник не відкрию(бо начитався порад Маркелла,хоча в багажнику порожня каністра аптечка вогнегасник і дрібний інструмент). ДАІ- документи в порядку, але поки не відкриєте багажник то доків не отримуєте ( пішов до свого авто і забив на мене) Я-кричу,що не маєте права я буду жалітися,і дзвоню по тел довіри-2646941, 044 2724659 всюди тишаааа. І на ГАЙця абсолютно не справляє ніякого враження.Простоявши пів години і помахавши всім гостям які їхали після мене, покликав ДАЙця, відкрив сам багажник, той навіть недивлячись віддав мені права. ДАІ- і для чого тобі був той цирк? Маркелл, твої поради блефування з телефоном довіри абсолютно не дієві і як я мав діяти- поїхати без доків додому? Чи чекати до ранку поки не приїде перезмінка? Маючи дані ДАЙця писати заяву на нього , і про що там писати, на пянку не розводили,руки не заламували, машину не обшукували.Де є скільки часу в цифрах в мене мають перевіряти доки і у випадку перевищення того часу які мої дії? Ще про тел довіри-багато вже чув,що просто не беруть трубку або зайнято а коли дивом дозвонишся то якимось чином та розмова передається ДАЙЦЮ(сам здивований і в достовірності не впевнений) от приклад "Я наприклад вже кілька разів дзвонив на тел.довіри в Київ і там тупо ніхто не піднімає трубу??? (дивно чомусь) А коли подзвонили на довіру в Рівне то ті уроди відразу в паралельній лінії говорили з тим дайцем який сидів в машині і писав протокол. http://bmw-club.lviv.ua/showthread.php?p=28265#post28265 Доречі цікаве перехрестя обговорюють в цій темі.
Тут є відповіді на всі питання МІЛІЦЕЙСЬКІ МАШИНИ Побачивши гарну іномарку із синіми номерами, обов’язково підійдіть до неї ближче. Уважно огляньте її з усіх боків, поцікавтеся, скільки вона споживає пального, чи підкачані колеса, чи гарним бензином її заправляли. І головне – не соромтеся! Ця машина на службі держави, а значить куплена й на Ваші гроші. Поцікавтеся, чи не квапиться співробітник, який тимчасово керуює автомобілем, можливо, він запропонує зробити невеликий тест-драйв. ПОВОДЖЕННЯ НА ДОРОЗІ Співробітники ДАІ – приклад для наслідування в усьому, і насамперед – на дорозі. Якщо дорожні знаки, будь то суцільна смуга або червоний сигнал світлофора, здаються Вам такими, що не зовсім правильно відбивають дорожню ситуацію – огляньтеся навколо – можливо, співробітник ДАІ вкаже Вам правильне рішення своїм власним поводженням. Сміливо йдіть за прикладом співробітника – він просто не навчений порушувати правила. Можливо, співробітники ДАІ похвалять Вас за те, що Ви змогли подати правильний приклад й іншим автолюбителям. ОПЛАТА ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ Крім основних службових обов’язків, служителі влади з любов’ю ставляться до автолюбителів і до їхніх транспортних засобів. Іноді за допомогою спеціального (дорогого) устаткування вони перевіряють точність Вашого спідометра. Обов’язково подякуйте співробітникові, який демонструє Вам цифру на моніторі свого приладу. Звірте його з показаннями Вашого спідометра. Виявивши розбіж-ність, оплатіть цю недорогу послугу – можливо, співробітник запропонує ще перевірити датчик оливи або протерти лобове скло. ВІТАННЯ Смугасті палиці, які носять із собою співробітники ДАІ, – своєрідний символ влади. Оцініть це по достоїнству: коли співробітник привітно помахає Вам нею – обо-в’язково привітайте його у відповідь. Можливо, співробітник віддасть Вам честь. ПРАВИЛА ГАРНОГО ТОНУ Даїшники – це на вид суворий, але насправді досить витончений народ. Вони дуже прискіпливі до одягу автолюбителів, їхнього місця роботи, окладу й т.п. Помічено, що багато співробітників небайдужі навіть до запаху з рота. Подбайте про це заздалегідь – з’їжте «Ментос» або, у найгіршому разі, «Рондо» – можливо, співробітник навіть запросить Вас до себе в гості. ПЕРЕВІРКА ДОКУМЕНТІВ Даїшники люблять піклуватися про автолюбителів. Вони радуються кожній можливості зробити добро. Перевірте це на собі. При перевірці Даїшником Ваших документів спробуйте сказати, що Ви їх забули – і Ви побачите, якою радісною посмішкою засяє його лице, ще б – у нього тепер буде можливість хоч чимось бути Вам корисним – наприклад, транспортувати Ваш автомобіль на охоронювану автостоянку, щоб не украли. Показавши «знайдені» документи, завважте, як дбайливо їх буде вивчати співробітник ДАІ. Можливо, він знайде, як Вам зробити добро іншим способом. ІДЕНТИФІКАЦІЯ ОСОБИ Даїшники люблять сюрпризи й жарти. Після того як Ви віддасте свої документи на перевірку, спробуйте розвеселити співробітника – скорчіть яку-небудь забавну пику або висуньте язика – словом, спробуйте перетворити ідентифікацію Вашої особи в живий і захоплюючий процес. Напевно співробітник оцінить Ваш запал і спробує відповісти взаємністю. ДЕМОНСТРАЦІЯ АПТЕЧКИ Співробітники ДАІ часто турбуються про здоров’я автолюбителів. Тому, перед тим як показати аптечку на прохання співробітника, спробуйте заспокоїти його демонстрацією різних медичних приладів, таких як тонометр, фонендоскоп, пристосування для узяття мазків, гемороїдальні свічі, засоби від фурункульозу, а також масажне крісло. Розповідайте про своє здоров’я, а також здоров’я своїх близьких. Продемонструйте співробітникові дані Ваших аналізів – і тільки після цього покажіть йому аптечку. Можливо, співробітникові захочеться здати аналізи самому. ОПЛАТА ШТРАФУ Помічено, що сума штрафу прямо пропорційна кількості часу, проведеного зі співробітником, тому зробіть йому приємне – потягніть час: під-тримайте спільну розмову, поговоріть про його зарплату, Ваші податки й ситуацію в країні. Можливо, співробітникові Ви здастеся цікавим співрозмовником. ФОТО НА ПАМ’ЯТЬ У момент передачі законного штрафу непомітно сфотографуйтеся зі співробітником на па-м’ять. Радість співробітника від побаченої фотографії-експромту зможуть розділити також його колеги й начальство, якщо ви вишлете цю фотографію у відділення ДАІ. Можливо, від настільки приємної несподіванки співробітник розплачеться.
Я нікому не нав*язую своїх порад. І якщо вони тобі не допомагають, то я в цьому не винен, можеш продовжувати робити все, що хочуть від тебе гайці. Знати добре, треба ще вміти застосувати свої знання і впевнено себе поводити. Якщо дійсно проводиться спецоперація - вони мають право тебе зупинити. Проводиться вона чи ні - можна з*ясувати за телефоном довіри. Якщо там не піднімають трубку, нажаль нічим допомогти не можу. Якщо операція не проводиться - то зупинити "для перевірки документів" немають права. Якщо навіть проводиться, то можна поцікавитись, що саме шукають, чи є твоя машина в орієнтуванні і де написано, що водій зобов*язаний відкривати багажник. Якщо гаєц забрав доки, і нічого не пояснюючи їх не віддає, потрібно поцікавитись його данними і номером нагрудного знаку, після чого вияснити причину затримки, пункт порушення ПДД і запропонувати скласти адмінпротокол або повернути док-ти. Бажано при свідках. Я особисто не передава би доки в руки інспектора, доки б мені не пояснили, що я порушив. Якщо просто перевірка - будь ласка, дивіться, сам покажу. Коротше, кожен сам вирішує, іти на принцип чи виконати вимоги гайца, хай і не зовсім законні, щоб швидше поїхати. Але коли вже пішов на принцип - то до кінця, вплоть до скарг в прокуратуру на незаконні дії працівників ДПС. Ще раз нагадаю, нікому не нав*язую своїх порад, тому не наміренний слухати претензій щодо їх недієвості. Хоча б тому, що в мене це все діє, і думаю є не один учасник форуму, якому вони допомогли.
А потім. . . опа і підкинули щось. Ситуація із житя: Зупиняє мого знайомого ''Кобра'' ну і типу спецоперація і все таке відкривайте КАПОТ і БАГАЖНИК. . . Знайомий каже, ні хлопці, я відрию СПОЧАТКУ багажник, а потім капот і разом подивимся з друзями (були з ним). . . На що йому відповіли - ''Ви напевно вже навчені досвідом''. . . Йому раніше Дайці підкинули були фігню і довго вімазувався потім. От таке буває і ''Кобровці'' це не заперечували.
Ну та, дивитися треба. Мені завжди щастило - менти були в хорошому настрої, я також... Були звісно пару винятків - коли доколупувались вийти з машини, іти в їхню, дихати кожному в пику чи не пяний. А взагалі наші менти люди з гумором, я люблю з ними погомоніти. Навіть коли просять туда іти-сюди іти - чому б і не розімяти ноги, ось вам, я навіть питаю сам - відкрити може вам багажнік, зацініть який саб. "Який мотор?" - "такий то" - "пили щось троха собі зранку?" - "та ви що, маю тиск, не можна пити взагалі" - "ну то щасливої дороги".
нагадалось про багажник. Займаюсь страйкболом (фото не моє. просто ілюстрація) ну зброя і їздить в багажнику ))) ОТ ТОДІ З РАДІСТЮ ВІДКРИВАЄШ БАГАЖНИК І ДИВИШСЯ НА БЛІДНІЮЧОГО ПЕРЕДІНФАРКТНОГО ДАЙЦА ))))))))))) була масссса інцедентів, але в 80% все закінчувалось тим, що гайци розганяли зівак криками спецоперація і чуть не бились щоб помацати і побавитись нашими автоматами ))))))))))))) мій принцип -- не лізь на рога. і буде все ок.
В суботу, приблизно об 11 годині вечора їду з друзями. В машині 8 пасажирів. Зупиняє мене ДАЙець: - Добрий вечір, трам-пам-пам.., ваші документи! (навіть не представився) - (даю права) - Техпаспорт..? - (даю техпаспорт) - Відкрийте будь ласка задні двері. - А по якій причині? - У вас світло в машину включене (друзі включали собі світло тимчасово коли їхали) - Ну.. Включене. Я знаю. І Що? - Скільки у вас пасажирів в салоні? - 8. - Включіть світло. - Включаю. - (побігав кругом машини =) порахував) Щасливої дороги! ) - Щасливо.
Ролик гарний але або знятий в Росії чи Білорусіїї або юридично не грамотний. Про "цивілку"-- 2.4. На вимогу працівника міліції водій повинен зупинитися з дотриманням вимог цих Правил, а також: а) передати для перевірки документи, зазначені в пункті 2.1; 2.1. Водій механічного транспортного засобу повинен мати при собі: ґ) чинний договір обов'язкового страхування цивільної відповідальності власника транспортного засобу (крім водіїв транспортних засобів Збройних Сил) у разі укладення такого договору. Як бачимо слів з ролика - "як передбачено законодавством" в ПДР п.2.1.г немає. Нагадаю,штраф про відсутності поліса -Ст.126 становить 425-850грн. Ст.126 ч.1 Управление ТС водителями, у которых нет удостоверения водителя и талона к нему, регистрационных документов, полиса ОСАГО , сертификата "Зеленая карта", документов на груз 425-850 грн. І тут нас нагнули АДМІНИ- може мені тоже стати модератором юридичної гілки?
но-но. ти дивись мені!!!!))) саме так. в законі про страхування сказано - що Згідно з чинним законодавством з 1 квітня 2005 року кожна особа, яка керує транспортним засобом, зобов’язана мати при собі страховий поліс, який пред’являється посадовим особам ДАІ, а при перетині державного кордону — представникам державної прикордонної служби, на першу їх вимогу. За непред’явлення полісу законом передбачена адміністративна відповідальність. У зв’язку з прийняттям Верховною Радою України «Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення регулювання відносин у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху» від 24 вересня 2008р., який набуває чинності 16 листопада 2008р., керування транспортними засобами водіями, які не мають при собі або не пред’явили для перевірки поліса (договору) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів або страхового сертифіката «Зелена картка», тягне за собою накладення штрафу від 25-ти до 50-ти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. На сьогодні, це — 425,00?850,00 грн. Що ж стосується заяв про те що, ДАІ перевірятиме поліси лише у випадку порушення правил вуличного руху – то такий механізм перевірки назагал стосується перевірки будь-яких документів, необхідних для експлуатації транспортного засобу. Тобто, зупиняти Вас і перевіряти документи просто так, без вчинення Вами порушення, не можна було і раніше (винятки становили операції по розшуку авто, тощо).
якщо поблизу нема мєнтів)) ну якщо серйозно - то для об*їзду перешкоди для об*їзду смердючого самохода, що рухається зі швидкістю менше 30 км/год і за умови, що нема знака - "Обгін заборонено"
Знак "Обгін заборонено" дозволяє обгін ТС що рухаються зі швидкістю менше 30км/год. Суцільну лінію дозволяється перетинати ЛИШЕ для обїзду перешкод і ТС що рухаються зі швидкістю менше 30км/год.
Лінії 1.1 і 1.3 перетинати забороняється. Якщо лінією 1.1 позначено місце стоянки або край проїзної частини, суміжний з узбіччям, цю лінію перетинати дозволяється. Як виняток, за умови забезпечення безпеки дорожнього руху, дозволяється перетинати лінію 1.1 для об'їзду нерухомої перешкоди, розміри якої не дають змоги здійснити її безпечний об'їзд, не перетинаючи цю лінію, а також обгону поодиноких транспортних засобів, що рухаються із швидкістю менше 30 км/год. Львівські ДАЙці люблять ловити за ту розмітку при обїзді маршрутки яка зупинилась посеред дороги , не ведіться, станьте ззаду і перечикайте оскільки маршрутка без включеної аварійки не підпадає під термін- "нерухома перешкода". Будьте пильні.
це де таке написано? Схоже на брєд. НЕРУХОМА перешкода це будь-який предмет, який стоїть на дорозі і НЕ РУХАЄТЬСЯ.
Перешкода для руху - нерухомий об'єкт у межах смуги руху транспортного засобу або об'єкт, що рухається попутно в межах цієї смуги (за винятком транспортного засобу, що рухається назустріч загальному потоку транспортних засобів) і змушує водія маневрувати або зменшувати швидкість аж до зупинки транспортного засобу. МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ Н А К А З Про затвердження Інструкції з питань діяльності підрозділів дорожньопатрульної служби Державтоінспекц ії МВС (Інструкція, п.1.3) 27.03.2009 N 111