Тобто якщо транспортний засіб почав пригальмовувати чи зупинився на світлофорі чи перед переходом, то для РЕЙСЕРА МАРТІНІ це авто автоматично стає НЕРУХОМУЮ ПЕРЕШКОДОЮ? :D NFS в реалі?:D
Не знаю, де тебе вчили їздити, але мене вчили дивитися на стопи, якщо перед мною хтось пригальмовує, то я роблю те саме, і так роблять всі адекватні люди. А якщо я їду, а воно стоїть, то я його об"їжджаю. Тому фраза твоя про "рейсера" тут ні в п... ні в червону армію
Про то і кажу- стоїть авто на світлофорі, стопи не горять бо дорога без нахилу, теке авто підпадає під термін НЕРУХОМА ПЕРЕШКОДА? Для підтвердження своїх слів- перехрестя Городоцька-Виговського(навпроти Мотозаводу повертаємо з Городоцької на Виговського) аварій тьма, і маршрутка любить зупинитися зразу за поворотом от і починають її обїжджати перетинаючи суцільну осьову , і .... за 10м стоїть авто ДАІ (маршрутку зазвичай не зупиняють).
якщо там є зупинка для маршрутки, то з дайцями не посперечаєшся, а якшо нема, то це нерухома перешкода, яку ПДР дозволяють об"їхати. ти шо дурачком прикидаєшся? Авто на світлофорі то авто на світлофорі. Взагалі не розумію, що ти намагаєшся довести? Я їду, на дорозі стоїть ЩОСЬ (не важно, бочка з гімном, бревно, маршрутка, труп корови - пох). І ти пропонуєш мені зупинитися та чекати годину, дві, день, тиждень, поки це щось не приберуть з дороги? Чи може лишити машину і ловити таксі? Що ти там куриш, МаКар?
Дочого тут обісране бревно яке впало на корову? Твоє курево явно сильніше вставляє. Я про рельний перехресток і підставу у вигляді маршрутного таксі яке стало в неположеному місті і провокує водія на порушення ПДР, Мартіні читай уважніше попередні дописи і постав собі попередження на флудорастію.
Макар, якшо ти як кролик розводишся на лохотрон ДАІ то це твої проблеми. Є чітко написано, шо нерухому перешкоду можна об"їжджати через суцільну лінію. Маршрутка яка стоїть там де їй стояти не положено - це є нерухома перешкода. Якщо ж в тебе якась фобія перед тою лінією і ментами, то ти можеш припаркуватися біля тої маршрутки і чекати поки вона сама не поїде, або поки її не відбуксирують
Опишу ще раз перехрестя Городоцька-Виговського в напрямку повороту з Городоцької на Виговського.Моє авто Червоне. Після повороту наліво переді мною зупиняється маршрутне таксі з порушенням ПДР і починає висаджувати пасажирів. Мої подальші діїї? 1- сприймаю ту маршрутку як нерухому перешкоду і вивертаю через суцільну осьову лінію і тараню зелене авто, оскільки маршрутка закрила весь огляд спереду? За той час поки я розбираюся з водієм зеленого авто маршрутка спокійно їде далі. Максимум,що їй "пришиють" то неправильна парковка, мені -перетин осьової,аварійну обстановку,штраф за ДТП і саме ДТП. 2 варіант- подумки матюкаю водія маршрутки за неправильну парковку, оскільки аварійка не включена і маршрутка будь якої миті продовжить рух то відповідно нерухомою перешкодую її не вважаю, чекаю коли закінчиться посадка-висадка, і рушаю разом з маршруткою, ще раз подумки матюкаю водія маршрутки оскільки стратив 2хв свого часу. Як правильно поступити?
Мда, дорослій людині такі очевидні речі пояснювати... Ок, що поробиш... Отож, правильно поступити так: 1. переконатися, що назустріч не їде ніяка зелена машина 2. і тільки після цього продовжити рух далі все
А як би ти поступив, коли б та маршрутка припаркувалася на прибл 3м блище від початку перехрестя? Так чи так вже нарушила. Лишив зад машини на Городоцькій і чекав поки бабці закінчать посадку? Моя думка, перед поворотом оцінюєш обстановку, повертаєш, пропускаєш зелене авто яке їде на зустріч, якщо маршрутка до цього часу не включила лівий поворот, оцінюєш обстановку попереду, включаєш лівий поворот ти для обїзду перешкоди і робиш обїзд перешкоди. А може в нього ще щось там сталося, то що дійсно чекати поки його відбуксерують??? Думаю нічого тут складного нема. Звичайно якщо маршрутка тільки рушає а ти її взув, то взують і тебе.
McAr, шоб перетнути суцільну (та і не суцільну лінію), тобто виїхати на зустрічну мугу, водій повинен впевнитись, шо не буде створено перешкоди для тз, що рухається на зустріч і тільки тоді робити маневр (перетинати смугу) для обїзду перешкоди., а не нагло виїжати і ше й фафакати зустрічному транспорту
Ну але у випадку маршруток, і їхнього "ставання де хоч" - краще все ж таки почекати пару секунд, особливо в тому дурному місці, ніж потім потратити як мінімум декілька хвилин і доказувати що ти правий ДАІшникам.
Макар правий на 300%. ситуація інша - перед вами стає трамвай - кудою будеш обганяти?? - в правилах сказано, що треба почекати і продовжити рух з трамваєм ситуація з маршруткою - А якщо попереду стоїть чорна кора??яка захлохла на дорозі, а за маршруткою її не видно??? (але в думках водій маршрутки планує її об*їхати, тільки ще не включив поворот) ситуація друга з маршруткою - воно стало, мусиш почекати, поки висадить - посадить, а тоді з ним рухатись, потім обігнати, підрізати і показати середнього пальця. Хоча це мало діє на них. ситуація ще одна - Маршрутка стала, щоб пропустити чорну Кору, яка в*їжджає/виїжджає в двір/з двору. То як тутка?? це ж об*їжджаєш маршрутку, створюєш АС, ДТП і купу гімору. висновок один - якщо воно стоїть без аварійки - краще не рипатись.
Ти описав нормальні ситуації, під час руху машини зупиняються, пригальмовують і тд. Коню понятно, що як перед тобою хтось пригальмував, то не треба зразу ж вирулювати на зустрічну, а пару сек почекати поки рух продовжиться. Питання про інше. Ти їдеш собі вечором з роботи додому, тут бац на дорозі стоїть маршрутка без аварійки. Пан МакАр стане коло неї і буде до світанку чекати поки її відтягнуть на автосервіс, тому що це не є нерухома перешкода і її об"їжджати не можна. Я увімкну лівий поворот, переконаюся, що на зустрічній мені ніхто в лоб не їде і поїду собі далі додому вечеряти, тому що правилами дозволено об"їжджати нерухому перешкоду, якою для мене ця маршрутка і є. А твої дії які?
Мартіні ,може вже достатньо флудерасити? Саме це я і маю наувазі, а ПАН МАРТІНІ далі переконує,що машина яка зупинилася то нерухома бочка з гімном. Де я писав про таке? Питання принципове,хватить на мене зводити наклепи.
ти в цій темі писав шо маршрутка яка стоїть на дорозі без аварійки не вважається нерухомою перешкодою. Від цієї брєдової заяви все і пішло, бо на моє зауваження що ти помиляєшся, ти почав розводити в темі флуд і мінуси тицяти замість просто визнати, що написав херню
макар, шо за манера замість хоч один аргумент навести відкрито, фігарити втихаря мінуси в репутацію з дурнуватими коментарями ніби то я шось перекручую якшо тобі соромно, то просто покайся, всім властиво помилятися, ми зрозуміємо що саме з цієї маячні , написаної тобою я перекрутив?
Почалося з того "Львівські ДАЙці люблять ловити за ту розмітку при обїзді маршрутки яка зупинилась посеред дороги , не ведіться, станьте ззаду і перечикайте оскільки маршрутка без включеної аварійки не підпадає під термін- "нерухома перешкода". Будьте пильні." Для "недогадливих" я уточнив на якому перехресті треба бути уважним оскільки на власні очі бачив там аварії через перетин суцільної лінії .І не раз бачив авто ДАІ які зупиняють і маршрутчиків і авто які їх обїжджали при цьому маршрутка закінчувала посадку і рушала. А от при включеній аварійці я на на 100% буду впевнений,що маршрутка зламалася і не продовжить рух от тоді вона і стане- "НЕРУХОМОЮ ПЕРЕШКОДОЮ" Ті люди зрозуміли про що я хочу попередити і яка небезпека є у даній ситуації І ПАН МАРТІНІ тоже зрозумів мету моїх дописів Але так не цікаво , так краще Кажу відкрито от за подібні дописи в мою адресу я поставив МАртіні 2 мінуса. Більше переливати з "пустого в порожне" не маю наміру,
9ля... вже гірше ніж на краківському базарі тут розвели... Поки маршрутка стоїть і не включила лівий поворот перед початком руху її можна об"їхати через суцільну, попередньо переконавшися, що нікого нема на зустрічній або хтось не виїжжає збоку, або там поблизу нема пішохідного переходу. Якщо ви показали поворот готуючись об"їжжати її, то маршрутка має вас пропустити, а тоді починати рух. На це і треба сприратися на працівників ДАЇ. Правила є правила закон є закон, а казати, що за це ДАЇшники чпокають, тоді вже швидше маршруткої їздити буде... І не сваріться. Ви обоє вже перерекручуєте. Не треба більше банів на форумі і сварок))))))))
ти бачиш тільки те, шо хочеш бачити. Тут тобі люди так само понаписували, шо нерухома маршрутка то є нерухома перешкода, яку можна об"їзжати, але ти того не читаєш і як попугай своє продовжуєш про аварійку і якусь бочку з гімном Кумедний ти дядько
є приклад,виЇзд з в. БанківськоЇ на в. Дорошенка-робиш лівий поворот (бо на право не можна) і втикаєшся в зупинку (там трамвай або маршрутка),я Їхав за дайцами з початку,на зупинці зупинилась маршрутка і вони стояли за нею поки вона не поЇхала,а я за ними.П.С. багатьох там штрафанули (за о"бЇзд через сплошну),а за в.Коперніка з верху взагалі пєпєц.м Маршрутка має зупинятись тільки на зупинках.