Dino_grey, По твому то краще сидіти і ні х..ра не робити, запропонуй щось інше, подумаєм Як по мені, коли щось справді масове то хоть помітно, а якщо по хатах шаритись по нету, то вони певно і не знають що то таке той нет, і шо там про них чешуть, їм то полюбому до с..ки Хтось щось міняє, а когось міняють, пропоную бути прикладом, бо якшо не МИ то тоді НАС Особисто мене - терпіти за..бує Пропоную щоб нас хоть нормально почули, чемно проїхатись, висловити свої думки і побажання, ти ж сам бачиш що вони приймають закони нечитаючи навіть їх, і той долбо...бізм, що там написано
Спілкувався сьогодні з одною гайцем, так він каже що вони чекають 18 листопада як день "сходження Ісуса Христа на Землю", каже спочатку місяців зо три будуть РАБОТАТЬ на протоколи, та бюджет держави:wacko1::wacko1::wacko1:, а потім потехеньку будуть купляти дачі та ЛЕКСУСИ, аби бардак в Державі некончився, щоб не почали добре контролювати, бо зразу каже буде контроль для показухи, пару сиржантиків зловлять, а потім стихне, тай до роботи на кешеню
dido, то як пора, шось міняти? Drapula, я з тобою погоджуюсь!!! Але уяви тепер собі що таке "всіма клубами України приїдем в Київ", яка це організація, скільки народу! Хто усе це організує??? Окрім цего необіхно отримати дозвіл на проведення певного роду мітингів, демонстрацій, чи зборів! Трема мати чіткі вимоги і побажання (що ти пропонуєш, які вимоги?)! Я писав вище що уже таке планувалось і нічого з того не вийшло! Погана організація? А може все простіше, натура наших людей... Таких які хочусь з чимось боротись, щось висувати і змінювати - одиниці, а решту це просто далеко все рівно, їх все влаштовує! Якщо буде хороша організація (що ще реально) і велика кількість учасників (в чому я сумніваюсь) я за... А так, один в полі не воїн! (((
Треба зібрати всю нашу владу в будинку Верховної Ради і з декількох вертушок розрівняти з землею, або громадянська війна недай Бог, інакше на всі пікети і демонстрації їм нас-ти, звісно сидячи в дома за компом в інеті зразкової країни ніхто не зробить ІМХО
А ще то всьо обкласти бетонним парканом, і залити асфальтом))) для початку хочаб звязатися з іншими клубами, створити оргкомітет, висунути там для прикладу свою делєгацію, то всьо обкілішувати Чому б для прикладу не створити там якусь"раду клубів", ото би вже була організація, тому що полюбому в багатьох з нас є схожі проблеми Звичайно, коли то клюб зі Львова ну то..., а коли то всієї НЕНЬКИ УКРАЇНИ - то напевно СИЛА Якшо не зараз то можна наприклад почекати коли то всьо "за..бе" більшу кількість народу Давайте на зборах в пятницю обговоримо то всьо з нашими "головними", Все починається з хорошого "плану"))) "Клуби України обєднуймось" Прошу не думати шо я там якись фанатік-революціонєр, стараюсь їздити акуратно, з документами на машину всьо вродіби чотко, але мені за ДЄРЖАВУ АБІДНО Діно-сірий що ж ти такий песиміст, дай хоть помріяти, але взагалі то всьо може бути чотко Нє отступать і нє здаватса
Якщо вони думають що на них посипеться манна небесна а водії почнуть співати їм "многая літа", то помиляються. По перше, скажем самі собі чесно - менше будемо порушувати, бо тепер перед тим як "натиснути" тапку - подумаємо краще купити за сто баків щось до машини, по друге за звичай 80 процентів - попереджають зустрічні водії про ментів і тут вони нічого не зроблять, по третє наш український нарід, який вже просто настільки здавлений що скоро підніметься на повстання як в фільмі "хоробре серце", просто З ПРИНЦИПУ не дасть сволоті грошей! Я не дам. Йаду їм всім!!!! Йаду!!!!!!!!
Я розумію що всі ми будемо старатися не порушувати ПДР і не платити "їм", але я думаю що всі ми чули про нове нововедення таке як "СО" а за нього теж штраф 510-850грн!!! І що нам робити коли в нас майже більшості старенькі машини, а вони як правило перевищують норми викиду забруднюючих речовин??
А мене ще таке цікавить відносно СО , може хто знає. Цього року при проходженні ТО видавали тальоньчик про заміри СО ( в нас в Черіку він коштував 30 грн і ніяких замірів ніхто не робив) Так от чи дає той талончик мені право вважати що СО в мене в нормі , чи гайці не звертають уваги на той талон???
В мого батька москвич 412 80 року, мій ровесник, але коли випадково там поміряли CO - воно там в нормі було. А я машину не заведу як будуть міряти. Виключу секретку непомітно і дам ключ хай заводить. І мені пох. Ще позвоню в службу довіри і повідомлю що постовий вивів з ладу транспортний засіб бо він не заводиться. А там якщо буде нагліти - то і я також. Вивів з ладу компресор. Повістка в суд. Свідки що машина не завелась після нього в салоні. Одне слово, друзі, битися то битися! Чи ми будемо боятися купки биків з фарами? Та пішли вони в ліс! До речі не мають права без причини далі зупиняти. "Перевірка документів" - зразу його контакти і в службу довіри, щоб вам повідомили чому проводиться перевірка документів на такому то шляху що за спец акція. Я думаю разом з їх перевагами зараз є одне АЛЕ - вони будуть триматися за свою собачу посаду всім чим можна. Але оскільки воно придурочне зазвичай і гавкає як собака на людей - то і методи такі самі - налякати що воно тоже піде працювати двірником бо порушує правила.
Даїшники козли, і страшні хами. Вчорашня ситуація: їхав попри вокзал, їхав помаленько, попереду пішохідний перехід. пішоходів нема, лиш дівчина доходить до переходу, я звичайно, встигаю перетнути його, і проїжаю, тут з-за припакованої дев"ятки з паличкою виходить "друг". Висуває причини зупинки:не пропустив пішохода, каже йдем в машину, протокол складати. пішли. я культурно почав доводити свою правоту, але він і слухати не хотів. дальше причепився до тимчасового реєстраційного талону, якого в мене нема. от я знов йому доказую шо в правилах пише шо він не обов"язковий. він починає злитися, я спокійний(а в душі радий, шо довів його до такого стану)) і тут з його губ злітає несподівана фраза: "слухай бл***, ти мені тут не пи***, бо зара зніму шапку і дам тобі по голові!" я попросив його не матюкатись, і сказав шо напишу заяву на нього! його напарник зразу ж втрутився, заспокоїв його, дав мені протокол, і каже: " пиши, шо порушив ненавмисно". я тихенько взяв протокол,розписав всю ситуацію, мол з протоколом не згідний, нічо не порушував, а вбачаю порушення закону з сторони даїшника+погроза в побитті+нецензурна лексика, в "друга" очі - )) думаю той протокол того ж вечора був в смітнику)))
як би ті протоколи реєструвалися при виданні на руки, а потім щоб ця кількість здавалась після зміни.