Щось не працює???

Тема у розділі 'Про сайт і форум', створена користувачем Словотворець, 5 тра 2006.

1. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    У когось щось подібне спостерігається?
    особисто в мене процесор в двох лаптопах і в робочому компі менш потужний, але такого не помічав на жодній з цих машин. Використовую періодично всі існуючі браузери, але в основному мозіла

2. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Не спостерігається (користуюся форумом майже кожен день від дня реєстрації).
    По ділу, якщо ІЕ матюкається на помилку в якійсь бібліотеці С++ то це явно проблема операційної системи, і від сайту то ніяк не залежить.

3. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Погоджуюсь. Але ж ще пару місяців тому без проблем все працювало. На цьому компі нічого не доставлялося, окрім поновлень від МС. Відкриваю певну кількість вікон інших сайтів - все нормально. А на нашому форумі часом навіть скрулінг починає гальмувати... Не хочеться систему переставляти, та мабуть прийдеться... Все-таки виловлю спочатку ту помилку, помучаюсь ще трохи.

4. Zh@riK

Zh@riK Аксакал

VW GolfII CL 1990,1.8l RP, Pierburg 2ЕЕ Ecotronic, 5КПП 4S, ГБО; Audi A4B8 avant 177BHP; Honda Hornet 600cc
    Клубна карта:
    000050
    почисть хеш і хісторі. попробуй почистити тимчасові файли на диску С. проблема з компом, однозначно

5. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Це робиться постійно :) Але дякую за пораду. Мабуть треба оперативки більше. Тут стоїть 256 мб, і з них ще на інтегроване відео відходить. Але питання то в тому, що до певного часу не спостерігалося таких тормозів. Чи може бути це пов'язане з банерами на форумі? Скажімо, як варіант, в мене стоїть якийсь застарілий движок в ІЕ для її відвторення...

6. bass

bass Аксакал

Був VW Passat B4 Variant (ADZ)1.8 (35I) Automat, Була Audi Avant A6C5 2.5TDI(AKN)
    Клубна карта:
    000073
    Дійсно за останні дні замітив що при закритті закладки з форумом браузер дуууже довго щось робить....
    Можливо щось все таки змінилося?
    У мене є підозра на примочки від Google, оскільки консоль помилок в ці моменти видає купу повідомлень ось такого типу:

Security Error: Content at http://googleads.g.doubleclick.net/ may not load data from http://volkswagen.lviv.ua/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=108188.

7. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Поки реклама не завантажиться, про скрулінг можна лише мріяти - комп висить якби це був калькулятор. Причому реклама йде мабуть скриптами, бо відключення завантаження фото/відео нічого не дає. Додам оперативки - відпишусь.

8. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    Не паше "цитата виділеного" при відповіді на ПП

9. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Пробую вже на якому компі - фотки як коні, якби збільшені разів в 5. Що можна придумати? Раніше такого не було

10. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    А в мене вискакує повідомлення, що для відображення деяких елементів на цій сторінці потрібен додатковий модуль. Це з'явилося нині.
    А ще, як маячила MARTINI в пп, в мене взагалі не рахує пп, які я вислала, тьому не знаю - пішло чи не пішло.
    Може то все не ф тєму, і причина в моїх обмежених юзерських здібностях. Але як просите зголошувати, то зголошую.

Ой-ой-ой! Як тяжко йти в те ХХІ! :gamer: Як легко було в тому ХХ! :russian_ru:

11. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    не зрозуміло що ти маєш на увазі. Це в нас на сайті десь коні ? Конкретне посилання можна на коней?

12. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    можливо у тебе не встановлений флеш-плеєр і тому тобі не показує флеш-банери. Встанови , пригодиться. А щоб не мучили банери, внизу сторінки є переключалка стилів, включи собі стиль Без реклами

13. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    В панелі керування в налаштуваннях постав галочку "зберігати надіслані ПП"

14. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    поради

Дякую за цінні поради!

15. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Фотки в темах були нормальні. Нічого не міняв в налаштуваннях профіля, але фотки в деяких темах стали якби збільшені в 2 чи й більше разів. Не на одному компі таке. До цього було все нормально. Хоча б тема http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=8635&page=9

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    в мене навпаки там дрібненькі картинки на які треба клікати шоб перейти на інший сайт подивитися в повному розмірі

Зроби скріншот сторінки з конями бо я шось собі не уявляю того

17. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Нині в нас на сторінці явно з годинником щось не-туди-хата...
    :morning1:

18. bass

bass Аксакал

Клубна карта:
    000073
    Що забули перевести на годину назад?
    Бачу зараз правильний час :morning1: Чи то вже виправили?

19. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    час на форумі

Я сі дуже вибачєю, але такой годину треба віддати. Має бути GMT+ 2 год., а ми маємо + 3 год.
    :)

http://24timezones.com/pl_czas/kyiv_czas_lokalny.php

Останнє редагування: 30 жов 2011
  20. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    шо не так?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)