Так, на коли назначаєм кастінг? :D Чортопхай, само собою, шефова тої всьої багадєльні буде, а я...ну я десь теж там, так сказать, за "подачу ідеї" :D. Ще є вакантні місця...
доречі цікаво як о так Чортопхай на зїзді небуло,але під ті кущі ну так вже всі бігали ,що склалось враження що вона там всеж заховалась
Курче! Я аж поплакалася! Тільки почала мене голова боліти, що вже два роки без роботи, що треба десь починати її шукати, а нікому така працівниця не треба... А тут колєґи вже і фірму заклали, і персонал набрали, і навіть назву зареєстрували - тільки приходь і керуй! Шо то значить - своя команда!
Секс - та сама математика: додати ліжко, відняти одяг, розділити ноги і сподіватися, що множення не буде
Таки краще всередині перевірено! Але з обома відчиненими задніми дверцятами - просто щоб солов"їв краще було чути. Залишилося тільки одне питання: ну чому як тільки... так зразу авт наз"їжджалося на кемпінг - в одній хвилині штук п"ять приїхало. І тоді вирулюєш з лісу під аплодисменти.
правда вона б більше до мазди пасувала або ше якогось япономото. Як говорить моя племінниця -" А шо в неї з окуями?"