Такс... Тут народ історії розказує Історія... Моїх знайомих і VW. Потрапив мій колєга до лікарні (буває). Вирізали з нього кавалок (таке життє)... Треба вертатися додому, а сам за кермом їхати не може - рана свіжа, все болить. Перебрав у голові всіх своїх знайомих і задзвонив до коліжанки, яка має буса. Подумав, що це буде краще, ніж легкова - не треба згинатися, щоби сісти, і їхати зручніше. Коліжанка по нього приїхала. Ще хвилин 20 почекала, бо його якраз відключали від крапельниці. Забрала і поїхали. Так прямо-прямо по Стрийській за Львів (певно, з"їзд прогавила - блондинка!) За Раковцем знайшла дорогу в ліс. Курче! Рухлива виявилася та лісова дорога! Але не про те. Коліжанка була дуже-дуже обережна, пильнувала, щоби колєга забагато не рухався, бо ж усе болить! Через тиждень колєга мав другу операції - трохи серйознішу. Як ви думаєте, кого він попросив забрати його з лікарні??? От такі бувають мужчини - нічого не бояться! Ні лісу, ні болю!!! Мені як розказували ту історію - я плакала! Колєгу було шкода Просто з-під крапельниці! Бувають же жінки настільки жорстокі...
а я великий!!! - мені шось в машині незручно)))) але досвід машин просто невеликий)))) 99ка і гольф))) треба спробувати пассат і особливо транспортер))) Пи.Си. я без натяків))))))))))))
пассат це ще так а Течик пасажир з розвернутими кріслами прото кайф,я теж немаленький і явно нехудий. А взагалі все залежить від фантазії і ситуації а також того з чого маєш вибір
мене коли дратувало обмаль місця то я просто в 99ці відкривав задні двері і мої ноги собі находили місце за межами автівки)))))))))))
Чуєш, Ти тут новенький! Ліпше не заходь до цієї теми, щоби бажання не відпало !!! Її хтось врік! Вона - банонебезпечна!
Йоханий....Гмм... як я могла ще досі не вичитати такої цікавої теми... І реально, камасутри читати не треба - тут все так ясно і доступно народ розписав.:D Виявляється, народ не тільки залізяками цікавиться...
можна не лише на капоті і не лише взимку,а спробувати варто все,життя коротке авт багато,а фантазія і бажання безмежні.
Ну з вище прочитаного, я поняла що можливостей і варіантів багато... А те що життя коротке і головне бажання і фантазія в цій "справі" - погоджуюся однозначно