Вууух....встигла! КІТ, приймай і від мене вітання, хоч і пізнувато...Бажаю, щоб у Тебе завжди була весна в серці, життя було цікавим і кольоровим,щоб здоров'я не підводило, Валєнтіна літала як ракета і щоб до Тебе тільки мур-р-р-кали..... Всього Тобі най-най позитивнішого в житті! )
Вибач блохастий , але привітати мушу і так:................................. і ню-ню-ню.......................і тра-та-та ......................і твоїм батькам.................................................ну як у бичка..............................як у Гейтса.....................................................................як Шумахер. а взагалі крімтого усього щоб усе збулось
Дороге КОТєтко! Так багато хочеться сказати Тобі в цей день, але в голові - битва! Будь ким хочеш: астрономом, техніком, продавцем чи міністром... Але будь!
Вітаю "новонароджених " щастя Вам, ціле небо, безкрає. І здоров'я міцного і хай мрії збуваються і бажання здійсняються ) Отправлено с моего Desire HD через Tapatalk
Вітаю тебе з днюхою. Щастя, любові і здоров'я. Щоб синенький кінь завжди літав)) Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
Колєги! КІТ просив передати всім, хто його пам"ятає і вітає тутка, величезне дякую. Відповідати і люто плюсувати буде після повернення з маленького сабантуйчика - десь так після числа другого ))) (так що є шанси встигнути його привітати )