Шрот в селі Гаї

Тема у розділі 'Шроти', створена користувачем quatroreal, 19 сер 2009.

1. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Спитай в знайомого який туда їздив де то є і розкажи нам.

2. Cherepaha

Cherepaha Місцевий

VW Golf II 1.3, 1989
    Клубна карта:
    000484
    Так то і є воно, Гаї! Читай вище! :)

3. Prizrak

Prizrak Місцевий

BMW 730d E38 / VW Vento GL 1.8
    Клубна карта:
    000049
    Я так і думав але вдруг шось нове люди знайшли. :yes:

4. Rock

Rock Active Member

Audi 80 1.8S
    Блін а я думав шось інше, а то вже почитав про ГАІ і охота їхати відпала :sad:

5. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    Короче був на ньому недавно, купляв "вакуум"(баняк з діафрагмою), завалили 250 грн, незнаю дорого чи ні але не ціна мене ошарашила, а якесь хамське відношення дяпіка ростом 1.70 і вагою поза 80, короче буду старатись обминати той цвинтар металолому 10-ю дорогою!!! Там стільки деталей пропадає шо мама дарагая.... А про шрот в Милятичах хтось чув щось?

6. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Чув і неодноразово був. Ціни приємні, торг присутній, відношення хороше, проте там спеціалізація по мерсах, VW та AUDI - рідко і як правило праворульні. А найбільша проблема - ДОРОГА, полігон.
    http://mercedes-avtozlom.com.ua

Останнє редагування: 23 тра 2011
  7. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    та ну....там того полігону всього то навсього метрів з 800, а решта бруківка)))

8. Донецкий

Донецкий Місцевий

Type 167
    Дяпіка Ігор звати))))Якщо шось ше тре буде від нього, то позвони мені, в мене є кньопка яка його переключає в чемного пацанчіка)))))

9. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    А з іншої сторони їхав)))

10. Bodyn

Bodyn Місцевий

AUDI 80 Б4 2.0MI
    нєа, а шо є інша сторона?))я через давидів їхав, такої дороги я ще ніде небачив, я думав шо то дорога на Кончу заспу))
    інтересно, інтересно, а кнопка з зменшенням цін тоже є?))

11. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Є, з"їзд з стрийської траси за Липниками

12. XFox

XFox Місцевий

Skoda Superb 1.9 2005 / NS Haritage x/ Magna XFox Edition
    Напишу і я шось... Карочі їздив туда і для гольфіка шось шукати і на шкоду, з цінами зазвичай - ДОРОГО, але буває і халява, наприклад гелівські фари задні на гольфа тоновані в оригіналі за 30 грн взяв , з лямпками ) Але то вийняток, вчора дзвонив питався за сервопривід V71 (привід заслонки кліми), сказали 350 грн, новий 450 ))) Причому новий в оригіналі ) Причому за конструкцією приречений на поломку... Тож замовив новий, потім вирішив трошки паковирятися... Відреставрував старий, поставив, адаптнув кліму (купив вагкомівський ККЛ шнур, якшо шо, свистіть), помилка пропала, заслонка працює... ) Карочі, все б нічо в тих гаях, біс з цінами, то вже таке діло, як треба терміново, то всеодно треба, а от дорога то СРАКА, причому повна ) Хоча колись Ігор мені казав, шо може до Львова привезти шо треба... Не перевіряв

13. Олег Кузя

Олег Кузя Початківець

Пасат в5 Кльовий :)
    І я висловлю свою думку !!!!
    Дорога це напевно найгірше, що пов"язано з тим шротом....
    Ціна вроді по запчастині вроді також підійшла, причому що ніде більше не міг знайти запчастини.
    Але вони там такі щей тугі, що просто караул.... Дзвонив перед тим як їхати разів 5-ть точно, казав що обов"язково буду, але тільки я приїхав і все почалось з самого початку....за 30 хв. дали що мені треба і 5 км. назад по дуже ХрЕнОвІй дорозі.
    Коли доречі їхав до них зразу хотілось дізнатись чи є в них підон, бо поки доїдеш хз що може статись :)

14. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Я в тих краях регулярно катаюсь на ровері :) Шрот знаходиться фактично не в Гаях, а в Городиславичах

причому їх там є два.

Один великий, його видно здалеку, ще як тільки заїдеш в село, на будівлі величезними буквами пише АВТОЗЛОМ

Він за високим парканом і з дуже злими собаками

а другий майже в центрі села

Ось карта

Інтерактивна карта тут http://www.sports-tracker.com/#/workout/corradych/59ivmbrkjhbj69t4

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)