Короче був на ньому недавно, купляв "вакуум"(баняк з діафрагмою), завалили 250 грн, незнаю дорого чи ні але не ціна мене ошарашила, а якесь хамське відношення дяпіка ростом 1.70 і вагою поза 80, короче буду старатись обминати той цвинтар металолому 10-ю дорогою!!! Там стільки деталей пропадає шо мама дарагая.... А про шрот в Милятичах хтось чув щось?
Чув і неодноразово був. Ціни приємні, торг присутній, відношення хороше, проте там спеціалізація по мерсах, VW та AUDI - рідко і як правило праворульні. А найбільша проблема - ДОРОГА, полігон. http://mercedes-avtozlom.com.ua
Дяпіка Ігор звати))))Якщо шось ше тре буде від нього, то позвони мені, в мене є кньопка яка його переключає в чемного пацанчіка)))))
нєа, а шо є інша сторона?))я через давидів їхав, такої дороги я ще ніде небачив, я думав шо то дорога на Кончу заспу)) інтересно, інтересно, а кнопка з зменшенням цін тоже є?))
Напишу і я шось... Карочі їздив туда і для гольфіка шось шукати і на шкоду, з цінами зазвичай - ДОРОГО, але буває і халява, наприклад гелівські фари задні на гольфа тоновані в оригіналі за 30 грн взяв , з лямпками ) Але то вийняток, вчора дзвонив питався за сервопривід V71 (привід заслонки кліми), сказали 350 грн, новий 450 ))) Причому новий в оригіналі ) Причому за конструкцією приречений на поломку... Тож замовив новий, потім вирішив трошки паковирятися... Відреставрував старий, поставив, адаптнув кліму (купив вагкомівський ККЛ шнур, якшо шо, свистіть), помилка пропала, заслонка працює... ) Карочі, все б нічо в тих гаях, біс з цінами, то вже таке діло, як треба терміново, то всеодно треба, а от дорога то СРАКА, причому повна ) Хоча колись Ігор мені казав, шо може до Львова привезти шо треба... Не перевіряв
І я висловлю свою думку !!!! Дорога це напевно найгірше, що пов"язано з тим шротом.... Ціна вроді по запчастині вроді також підійшла, причому що ніде більше не міг знайти запчастини. Але вони там такі щей тугі, що просто караул.... Дзвонив перед тим як їхати разів 5-ть точно, казав що обов"язково буду, але тільки я приїхав і все почалось з самого початку....за 30 хв. дали що мені треба і 5 км. назад по дуже ХрЕнОвІй дорозі. Коли доречі їхав до них зразу хотілось дізнатись чи є в них підон, бо поки доїдеш хз що може статись
Я в тих краях регулярно катаюсь на ровері Шрот знаходиться фактично не в Гаях, а в Городиславичах причому їх там є два. Один великий, його видно здалеку, ще як тільки заїдеш в село, на будівлі величезними буквами пише АВТОЗЛОМ Він за високим парканом і з дуже злими собаками а другий майже в центрі села Ось карта Інтерактивна карта тут http://www.sports-tracker.com/#/workout/corradych/59ivmbrkjhbj69t4