Та смисєл жеш не міняється. Тактика вибрана тобою правильна і впевнений шо наступна машинка в тебе буде з салону і нова, але от нарахунок воротить від б\у то виглядає скажем так передчасно, як на мене, бо купив би ти нову машинку не всі би підтримали але всі би зрозуміли ну мав чувак поганий досвід з б\у але от тепер купив нову і задоволений, а так смішно якось. Я прихильник тої точки зору шо краще буду їздити на б\в але класом вище аніж на новому але на дві голови нижче томі і сам планую йти твоєю дорогою третя машина мабудь нова буде
мда..........ось це так дискусія....... на рахунок того, що взяв ти Міцуху за 12,200 порівняно 18, то можна конвертувати валюту для порівняння. ось тоді і буде зрозуміло, що краще - менше за нове авто чи більше за б/у ще й не зрозуміло по який причині міняні фари. але це так, мімо льотом, не звертай уваги, просто думки вголос))))) до того пана, що шукає авто: на даний момент нічого неможу тобі порадити з нашого Луцького авторинку. в четвер буду знову там, може пройдусь і гляну щось. Але вважай- ціни в Луцьку набагато вищі ніж на інших авторинках.
оцей... http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_1517422.html ps мля другый день машинці і якась сучка крашена вже бампер пошкрябала... от якшо найду... то...
жарти жартами але я планую якось заскочити на зїзд якшо буду у ваших краях то точно заскочу... лише б підгадати час чи може якось у Славське попруся та й заїду ... хоча тяжко думаю ним до славського добиратися зимою ))