Сірководи... плакати дозволяється, це звичайно від щастя :-D читайте хто не ще не знає. http://www.volkswagen.lviv.ua/content/view/155/35/
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Олег, ні. Тому що наші сірки якраз й будуть останніми моделями, над якими попрацювали такі імениті дизайнери, як Джуджаро. А те, що випустять - гівно в плані дизайну. Сорі перед спільнотою. Іншіх слов неама для обрису того, що хочуть випускати під назвою Сірко МК3. :-(
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Корчваген закінчився на МК4 Гольф і караді. Дальше пішов ширпотрьоб на спільній з пижом і фардом базі (це про гольфклас). нова скірокка-позор корчвагена, який недостойний називатись іменем вітру. назва їй decomposed stinky breeze а не SCIROCCO! пи.си. сподіваюсь, шо найближчим часом ауді порадує чимось непоганим, хоча і вона закінчилась на 90 купешці. НЕМА тепер хароших машин і НЕ БУДЕ! І вольксваген вже не той...або я старію просто...
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. scirocco став подібний до купи інших машин. а колись мав свою ізюминку (я навіть розглядав варіант його покупки в якості першої машини). дизайн особисто мені недуже подобається, нагадує якесь японське чудо - не то мазда не то ланцер
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Думаю, не пересяду на МК-3 з тієї ж причини, що vovka дотепер не їздить на ваз 2110
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Не то VOLVO c-30, не то Mitsubishi Lancer, не то Mazda, справді своєї ізюминки немає. Мене дизайн теж розчарував. Для підтвердження/опрокинення розчарування треба ще подивитись наживо і дочекатись теххарактеристики.
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Тех характеристики приблизно наступні наскіко чув. 7 до 100, макс 240... То по моєму 200-мустанговий варіант... Абідно, слушай... Ауді робить дизельну R8 з 600 конями, і дизайном модним, TT-подібним, а тут сотворили з модної назви Сірко - якесь гидство... -1 керманичам фольцвагену... плачу...
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. якщо так далі піде, буду оголошувати пікетування офісів ділерів
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Фотки э тут: http://www.autoblog.com/photos/2009-volkswagen-scirocco/670623/full/ Червоний колір пасує. Думав буде гірше. Хоча... Незадоволен усе рівно. Хоча салон - бомба.
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Ага! А до зовнішнього вигляду привикнемо. Наші Сірки теж спочатку були не ахті, поки народне вкурив дизайн....
Відповідь: Сірководи... плакати дозволяється. Згоден! не все так страшно. тверда четвірка. Маленька, хижа. Все при ній. тільки позорний срібний колір - геть. не пасує він їй.
Дуже гарний кліп-реклама NEW Scirocco Оберіть hihgtlights, а потім тисніть FILM Дивитись обов*зково зі звуком :!: http://www.volkswagen.de/vwcms_publish/vwcms/master_public/virtualmaster/de3/unternehmen/messe0.html Я ще не бачив, щоб так рекламувалась одна з машин Фольксваген!
Відповідь: Дуже гарний кліп-реклама NEW Scirocco Супер. Він мені починає подобатись, можливо я його надто розкритикував. Друга машина після г2/скірокко2, яка суперово дивиться в білому кольорі. Доречі, в кліпі серійна машина чи з елементами концепту все-таки?