Заходить в салон пролетар в робі і чоботах, питає: - По чому Bentley GT Coupe? - 250 000 євро - А в кредит на рік? - 25 000 євро в місяць - Дохера, а на два роки? - 12 500 - Дохера, а на три роки? - Може є сенс взяти машину дешевше? - Сенс може і є, але, с*к*, плита впала саме на таку))
Если муж__ 1)_ не грубит... 2)_ не пьет пиво... 3)_ не матерится... 4)_ не сидит за компом... 5)_ не ходит с друзьями в баню…))) Потыкайте в него палочкой... По ходу он сдох...)))
2 aвтомобілістa: - Вчорa купив собі новий aнтирaдaр. - І що? - А він зa тристa метрів до дaїшнікa почина кaнючити: дістaвaй гроші, дістaвaй гроші!
Мужик телефонує своїй тещі: - Заберіть свою дочку до себе. Ми прожили з нею тільки місяць, а я уже не можу!!! Теща: - Вибач зятьок, після 14-ти днів виробник товар назад не приймає!:D
Екзамен по правилам дорожнього руху. Екзаменатор: - Перехрестя: тут ви, тут автобус, тут вантажівка, тут мотоцикл. Хто проїде перший? - Маршрутка. - Чому? Звідки взялась маршрутка? - Та хто його знає звідки вони беруться...:D:D я хвилин 5 сміявся)))
Цікаво, чи дівчині заплатили за участь в рекламному показі? І чи вона взагалі погодилася, щоби її фотки ню вивісили в мережі?