Stance та інші напрямки тюнінгу

Тема у розділі 'Автофорум', створена користувачем scirocco, 6 чер 2012.

1. Volodumur

Volodumur Місцевий

VW Jetta II GT 2,0(ABF)))
    • Подобається Подобається x 1
  2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    хочеш сказати, що ця машина зобов"язує до того, щоб її тюнінгувати? :) Не згоден.

По-перше, тюнінг - це в значній мірі бажання виділитися з потоку, самовиразитися. А корадо саме по собі вже виділяє тебе з потоку :) Тому мотивація "виділитись" тут не спрацьовує.

По-друге, мені завжди хотілося її просто підтримувати в хорошому стоковому стані, без колхозу. Не рахуючи фар мені це ніби вдавалося. І я сподіваюся, що в руках наступного власника буде так само. Якщо авто красиве, для чого йому якийсь тюнінг? А багато хто власне і вважає, що авто найгарніше таке, яким його зробив дизайнер. В тому якраз цінність автокласики. Тюнінг цікавий і потрібний доволі незначній частині автовласників. Ще менша їх частина має смак і розуміє що робить.

Якщо тюнінг цікавий тобі, ти це все відслідковуєш, цікавишся, весь час в курсі тенденцій, то це не значить, що всі мають такі ж інтереси, і в тому нема абсолютно нічого дивного.

3. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011
    Мартіні, та в тебе просто ОЕМ+ :yes: сток + кльові фари, от тобі і тюнінг.

п.с. не хочу впадати в банальності, але тюнінг - настройка. налаштування щеплення під свої вподобання - вже тюнінг. тож навіть в тюнінг клубі - ніхто не зобов'язаний знати за всі стилі, грамотно розмежовувати їх е те де.

Звісно ІМХО, сподіваюсь нікого не образив. особливо тебе, Мартіні :D

4. Volodumur

Volodumur Місцевий

А її непотрібно сильно тюнінгувати,просто трішки дропнути,щоб не виглядало так,що ти капусту з Закарпаття возиш,підібрати ВСЬОГО НА РОЗМІР більші диски(можливо трошки ширші),ну і гуму хочаби трішки нижчу і вже налице маєш результат.

Зараз ти напевно почнеш розповідати про те що авто на кожен день і що любиш комфортну їзду,так от зразу відповідь: нічого страшного у чьому нема,на підвісці -30 можна навіть в глухі села їздити.

5. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    я їздив багато де, в тому числі і в такі місця, куди б на -30 точно або не попав або звідти б не виїхав :) Та й у Львові ше достатньо місць, де можна повиснути пузом на рейках. І з яких то пір стокова підвіска виглядає так ніби капусту з закарпаття возиш? :)

Володимире, ти намагаєшся свої інтереси і вподобання спроектувати на всіх. Але з якого переляку всі мають дропати свої машини і взувати в низькопрофільну гуму на великих дорогих дисках? Тобі подобається і ти можеш так їздити по бруківці та глухих селах, а когось цілком влаштовує цивільний варіант.

6. Volodumur

Volodumur Місцевий

Ок,забули:girl_angel:

7. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    хочу посмотреть , как заедет на Тростян на центр

• Подобається Подобається x 1
  8. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Для поїздок в гори чи на природу існують інші автомобілі.
    Машина Vоlоdumur - БОМБЕЗНА ! ! !
    І навіть мені, далеко не спєцу, зрозуміло - його Джетта - ПРАВИЛЬНА !
    Сам би хотів це повторити, зробити щось дуже подібне, але з Гольфом.

9. Volodumur

Volodumur Місцевий

у мене -60:D.А взагаліто я приїзджаю в Славське,ставлю машину і сідаю на бобік

10. Volodumur

Volodumur Місцевий

Дякую Міша,але мені ще до бомбезності далеко:girl_angel:

11. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Ну не знаю . . . Хіба вже якісь забаганки : )
    Але тим не менше - напрямок дуже правильний ! Стиль в ідеалі збережений + майже всі люкси + думаю легенько взуваєш 60-70% транспортного потоку.
    Короче. Думаю, що сток (реставрація і люкси) + АВF + розумне заниження - це саме комільфо для Г2/Дж2.

12. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    испытайте гордость за vw

13. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Mountain stance звучить гордо

14. andsag

andsag Active Member

vw 2 1.6
    Клубна карта:
    000412
    кто не в курсе- внизу домики- это начало подъемника "центр" и конец трассы скоростного спуска

15. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
  16. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Коментарі там класні.
    "Опущенні":lol:

17. Golf 2

Golf 2 Місцевий

Audi a6 2.5 tdi
    А свистіли то як з радості що проїхала - РЖУНИМАГУ

18. Чортопхай

Чортопхай Аксакал

VW
    Клубна карта:
    113
    Як я зрозуміла, суть стилю полягає в тому, що авто треба (як пуделя) навчити тримати хвіст пістолетом і одну задню лапу трохи відставленою порівняно з другою задньою лапою. Сфоткали - тоді можна і за пуделицями..., і дерево полити... )))

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)