хочеш сказати, що ця машина зобов"язує до того, щоб її тюнінгувати? Не згоден. По-перше, тюнінг - це в значній мірі бажання виділитися з потоку, самовиразитися. А корадо саме по собі вже виділяє тебе з потоку Тому мотивація "виділитись" тут не спрацьовує. По-друге, мені завжди хотілося її просто підтримувати в хорошому стоковому стані, без колхозу. Не рахуючи фар мені це ніби вдавалося. І я сподіваюся, що в руках наступного власника буде так само. Якщо авто красиве, для чого йому якийсь тюнінг? А багато хто власне і вважає, що авто найгарніше таке, яким його зробив дизайнер. В тому якраз цінність автокласики. Тюнінг цікавий і потрібний доволі незначній частині автовласників. Ще менша їх частина має смак і розуміє що робить. Якщо тюнінг цікавий тобі, ти це все відслідковуєш, цікавишся, весь час в курсі тенденцій, то це не значить, що всі мають такі ж інтереси, і в тому нема абсолютно нічого дивного.
Мартіні, та в тебе просто ОЕМ+ сток + кльові фари, от тобі і тюнінг. п.с. не хочу впадати в банальності, але тюнінг - настройка. налаштування щеплення під свої вподобання - вже тюнінг. тож навіть в тюнінг клубі - ніхто не зобов'язаний знати за всі стилі, грамотно розмежовувати їх е те де. Звісно ІМХО, сподіваюсь нікого не образив. особливо тебе, Мартіні :D
А її непотрібно сильно тюнінгувати,просто трішки дропнути,щоб не виглядало так,що ти капусту з Закарпаття возиш,підібрати ВСЬОГО НА РОЗМІР більші диски(можливо трошки ширші),ну і гуму хочаби трішки нижчу і вже налице маєш результат. Зараз ти напевно почнеш розповідати про те що авто на кожен день і що любиш комфортну їзду,так от зразу відповідь: нічого страшного у чьому нема,на підвісці -30 можна навіть в глухі села їздити.
я їздив багато де, в тому числі і в такі місця, куди б на -30 точно або не попав або звідти б не виїхав Та й у Львові ше достатньо місць, де можна повиснути пузом на рейках. І з яких то пір стокова підвіска виглядає так ніби капусту з закарпаття возиш? Володимире, ти намагаєшся свої інтереси і вподобання спроектувати на всіх. Але з якого переляку всі мають дропати свої машини і взувати в низькопрофільну гуму на великих дорогих дисках? Тобі подобається і ти можеш так їздити по бруківці та глухих селах, а когось цілком влаштовує цивільний варіант.
Для поїздок в гори чи на природу існують інші автомобілі. Машина Vоlоdumur - БОМБЕЗНА ! ! ! І навіть мені, далеко не спєцу, зрозуміло - його Джетта - ПРАВИЛЬНА ! Сам би хотів це повторити, зробити щось дуже подібне, але з Гольфом.
Ну не знаю . . . Хіба вже якісь забаганки : ) Але тим не менше - напрямок дуже правильний ! Стиль в ідеалі збережений + майже всі люкси + думаю легенько взуваєш 60-70% транспортного потоку. Короче. Думаю, що сток (реставрація і люкси) + АВF + розумне заниження - це саме комільфо для Г2/Дж2.
Як я зрозуміла, суть стилю полягає в тому, що авто треба (як пуделя) навчити тримати хвіст пістолетом і одну задню лапу трохи відставленою порівняно з другою задньою лапою. Сфоткали - тоді можна і за пуделицями..., і дерево полити... )))