А чо як порветься назад полізе?))) Нє, шось вже таки передасться)))) Вся вєсєлуха в тому шо я собі уявляю як ти викладаєш зі швиткістю 2Мбіта в секунду, а ше й якшо безлімітно :D по вайфаю :D:D Треба завязувати курити перед сном)))))))))
оооооооооо хлопці я знаю як тре розмовляти з тими клятими гайцями..... кому цікаво давайте мило я скину пару фраз....
повний флуд. тестовий показ можливостей форумного РТФ Антаркти́да (від грец. αντι — проти та грец. αρκτικος — північний) — континент у південній півкулі навколо географічного південного полюса, омивається Південним океаном, займає 10% поверхні Землі. Там розташовані 90% світових запасів криги, в яких сконцентровано 70% прісної води на Землі. Загальна площа поверхні — 13 900 000 км², без шельфових льодовиків 12,6 млн. км² звуженням між морем Веделла і морем Росса. Рельєф Антарктида ділиться на Східну (близько 10 млн. км²) і Західну з Антарктичним півостровом, різні за своєю геологічною будовою: Східна Антарктида і велика частина — докембрійська Антарктична платформа, облямована більш пізніми складчастими утвореннями, Західна Антарктида — Каледонська плита й Андійський складчастий пояс (антарктичний півострів і прилягаючі до нього райони). 99,5% поверхні прикриває материковий лід товщиною до 4776 м (середня товщина 1880 м), який піднімається до 4010 м (в середньому до 2040 м); решту займають гірські пасма, нунатаки і так звані оази; найвищий континент, до 5140 м (масив Вінсона) в горах Елсверта, в Західній Антарктиді; шельфові льодовики Росса, Фільхнера та інші творять льодові бар'єри. Південний полюс лежить на висоті близько 2800 м.
ніфіга! весь в роботі! це була презентація ЗРУЧНОГО редактора повідомлень. і обгрунтування чому ВІН ЗРУЧНИЙ... словом на тому повідомленні з 10 хв було змінено надцять раз форматування
Вичитав в неті))) Хз чи від нас буде шось видно. Але якшо в 7:41 по Грінвічу, то в нас в 9:41 має бути. Будем бдіть)
Мабудь скоро і тут буде реклама про автосервіс і майстра Славіка від Volodymyra, бо вже дістав у кожному допису про те як йому допомогли.