Терміново! Логотип!

Тема у розділі 'Клубне життя', створена користувачем scirocco, 6 лип 2007.

1. NCRPI

NCRPI Місцевий

продано....
    Клубна карта:
    000014
    Відповідь: Терміново! Логотип!

Підтримую варіант 3! просто нрявітса

2. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

манкі, чо аську не включаєш?

3. Monkey

Monkey Місцевий

Volkswagen Golf II
    Клубна карта:
    000023

Я з ноутбука зайшов і трохи тугий в тому . Зара скачаю :)

4. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495

Моя суб`єктивна думка

На рівні підсвідомості:
    варіант 1 - плоско і заяложено
    варіант 2 - СУПЕР !!!
    варіант 3 - гроб на колесах
    варіант 4 - злобна комаха
    варіант 5 - правильний
    варіант 6 - свастика

Варіант 2 на футболці можна спробувати і з кольором який є в логотипі VW.
    Думка від Scirocco GTi про другого лева в 5 варіанті теж логічна.

• Подобається Подобається x 1
  5. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

ДРУГИЙ варіант самий прікольний, є подібним до знаку VW!!!

6. Kinder

Kinder Аксакал

VW B6 Passat 2.0 2006
    Клубна карта:
    21

Саме цей логотип я виділив щоб не промахнутися він проходить під варіантом №2. Мені він довподоби і жоден інший.
    Він сучасний і піднімає настрій. Закінчення трішки гострі, але гарно виглядає.
    П.С. врахуйте що той логотип буде раз і назавжди! І ми його не тільки на футболки чіплятимемо, а ще й на наклейки, на машинки, на прапори, на подіуми, в магазинах, на змаганнях і звісно на одяг).
    в мене все.

• Подобається Подобається x 2
  7. Antoxa

Antoxa Active Member

VW Jetta II 1.6PN

просто супер!!!

8. Borman

Borman Місцевий

VDub Golf Mk3 AirRide
    Клубна карта:
    000100

Я бачу, що в людей зі смаком все ОК. Варіант 2 - дійсно рулез. РІСПЕКТ:!:

9. KIT

KIT Аксакал

ВАЗ 21013
    Клубна карта:
    0011

Рулить! Замовляю собі дві (С і М)! Бажано з синіми рукавами, ІМХО цей колір (що зараз на футболці) якийсь запраний!

10. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495

Думаю, що колір, який є на кнопці Thanks і на емблемі VW виглядав би непогано.
    (Тим більше, що машина в мене такого ж кольору ;-) )

11. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

Всім дуже дякуємо! Обрано лого №2. Мартіні, доручаю в помпезній обстановці повісити цей варіант на білу пусту пігулку зліва вгорі. Травел, організовуй оркестр, Кіндер, клич гостей. Свістун слідкуй зе економікою свята. Всі інші, готуйте печінки!

12. IgorEx

IgorEx Початківець

VW Vento 1.8 1992
    Клубна карта:
    000495

КРУТО!!! :tongue:
    Коли приблизно, і за які гроші можна приімряти таку штучку.
    І ще запитання - що крім футболки, можна буде ще придбати?

13. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Варіант 2 - динамічно і модно!!!
    Варіант 5 - Lviv loves VW!!!

Одбидва супер!

Моя суб'єктивна думка!:smile:

14. Rostyk

Rostyk Місцевий

Passat B5 1,9 TDI
    Клубна карта:
    000030

Пропозиція Тревелу змінити трошки наклейки!Логотип на задньому шклі - це сила!!!;-)

15. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

+1. Але якщоб його доробили, то булоб зовсім супер!!!! І я впевнений, що він би і переміг!!!!

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

Якщо чесно, мені жодне лого із запропонованих не подобається. Але той варіант, на якому зупинився вибір публіки - то найменше зло, тому мені лишається лише підкоритися волі більшості. Невдовзі лого буде вгорі.

Щодо атрибутики.

Є у нас хороша пропозиція створення інтернет-магазину на нашому сайті, через який ми зможемо продавати клубну атрибутику. Плюси цього варіанту:

1. Магазин зробить партнер і розмістить на своєму сервері, ми не вкладаємо в це часу і грошей
    2. Від нас вимагається лише надати макет відбитку (лого з написом), нас не обходить виготовлення товару, це робить партнер
    3. Нас не обходять розрахунки і доставка товару, цим всім за нас займається партнер.
    4. Перелік товарів досить широкий і періодично доповнюється. На даний час це чоловічі і жіночі футболки різних фасонів, теніски, кепки, куртки, жіночі трусики (стрінги і шортики), коврики для миші. Самі вироби є доволі якісні, модні, перевірених брендів.
    5. У магазині кожен покупець зможе фактично сам змоделювати собі те, що він хоче отримати. Тобто вибрати колір виробу, його фасон, розмір тощо. Ми не будемо прив"язані до партії одинакових безрозмірних футболок.
    6. Від клубу не потрібна передоплата. Товар виготовляють для кожного покупця, після того як він його замовить. Ми не мусимо замовляти і оплачувати наперед партію футболок, кепок і тд.
    7. Щоб купувати ці товари , не обовязково приїжджати на з"їзд. Таким чином, популяризація нашого клубу і бренду буде відбуватися фактично незалежно від нас.

Мінуси:

1. Оскільки кожна футболка (чи кепка, чи будь-що інше) фактично буде індивідуальною, вона коштуватиме у півтора-два рази дорожче, ніж якби ми замовили партію 50 чи 100 футболок. Скажімо, орієнтовна ціна чоловічої футболки (як на малюнку) складе десь в районі 15 доларів, а жіночої до 20 доларів. Кепка коштуватиме десь 7-8 доларів, куртка з капішоном десь 26, трусики 8...

2. Товар виробляють у Києві. Тобто кожен із нас , замовивши щось, мусить піти на пошту, оплатити і чекати поки воно приїде з Києва. В цьму, мабуть, головна незручність і полягає. Хоча, буде можливість оплатити через webmoney у кого вони є, не виходячи із хати.

17. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001

3. З проекту жодної копійки не алишається у клубі.

18. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

VW Scirocco 1,8i 1986 р.в. EW 112 л.с. 5ст КПП, VW Scirocco 1,8i 1984 р.в. DX ? л.с. 5ст КПП

Не розумію я того. Гарне виробництво є у Львові. Є виходи на те виробництво. Правда там не нанесення, а вишивка. Ціна теж буде така-ж, біля 15 у.о. за футболку з вишивкою. Але потрібно скласти заказ не менше 10 шт. У Ореста є образчик тієї роботи. Навіщо тут потрібен Київ. :)

19. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111

А це і не потрібно. Клуб виготовляє свою атрибутику не для того щоб заробляти на ній, а для рекламних цілей і задоволення естетичних потреб учасників клубу

20. Scirocco GTi

Scirocco GTi Аксакал

Підхід невірний. Чому б клубу і не заробити на касу клубу? Та й гроші, які упадуть у кассу вам ще не раз знадобяться. Наприклад на устрій тих-же шашликів на природі, чи коли потрібно порішати якісь оргпроблеми. Приклад - сплатити хост сайта чи інше... Люба праця без комерційної жили то невірно!!! Ми ж не при комунізмі живемо! :)

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)