звідки така інформація? за твоїм посиланням результати голосування про те щоб включити розгляд того закону в порядок денний. А за сам закон вже проголосували? Закон вступив в дію? Мені в травні ТО проходити чи ні?
Да... До травня не знаю чи вступить в дію, навіть якщо і приймуть (ше вроді не прийняли). Мені в листопаді проходити, сподіваюсь не прийдеться...
скасування ТО безслідно не пройде. У всіх (нормальних) країнах світу ТО існує в тій чи іншій формі. Я наприклад, надивившись на своєму СТО які їздять черепи по дорогах і повірте, вони несуть загрозу нашому з вами життю, категорично проти скасування ТО, і впевнений на 100% що на місце існуючої системи проходження ТО впровадять щось більш прогресивне, що буде напряму зв'язане з СТО.
Олег, а ти думаєш, вони що зроблять автомобіль до чергового ТО і будуть так цілих два роки їздити??? Де гарантія що той тазік через тиждень два знов не зламається, і він так буде дальше їздити, як їздить до сьогоднішнього дня!!! Чергове ТО не дає ніякої гарантії що авто буде справне наступних два роки. У тебе є СТО, і ти скажеш що ти не дасиш "йому" сертифікату поки він не зробить автівку, але він знайде десять таких, які таки дадуть йому цей сертифікат... Знаю, бо бачу як в нас робиться чергове ТО.. Звичайно розумію тебе, ти вклав гроші в станцію і хочеш щоб вони працювали робили дохід, але наприклад такому як мені, тобі і тисячам інших автолюбителів, це ТО тисячу років не потрібне, бо я сам зацікавлений щоб моя машина їздила нормально і я дивлюся за її станом. Але коли я маю ще 600-800 грн викинути бо так хочеться декому, то вибач, де логіка???
Багато машин ми ремонтували саме тому що не дали довідки для проходження ТО. Я розумію що це мізер, але я радий тому що хоть цей мізер мінімізував ризики. Я знаю що тисячі автолюбителів слідкують самі за своїм авто, але повір, ТО заставляло інші тисячі автолюбителів хоть щось зробити в авто... Yur, повір мені абсолютно пофіг чи ці машини я готуватиму до ТО (до речі довідок я не видаю) чи хтось інший, але мені не пофіг коли в авто що рухатиметься мені назустріч вилетить кульова опора чи що інше (саме тому що ТО відмінили і власники будуть ремонтувати авто тоді коли воно не їде) і ця зустрічна машина вкоротить менні життя і позбавить моїх дітей .... ось за шо мова йде!!! Ще раз говорю, по моєму досвіду: ТО заставляло інші тисячі автолюбителів хоть щось зробити в авто... і мова не йде за моє заробляння грошей, як ти завуальовано висловився....
я вас прошу. існуюча сисема ТО непрацює. 99% авто проходять ТО заочно. я спитався з 10 чоловік навколо, ніхто ніколи не возив своє авто на ТО
100% згоден що існуюча система не ефективна. А я знаю кількох людей ( в т.ч. члени нашого клубу) котрі чесно проходили техогляд, правда плювалися як верблюди
Олег скільки людей реально чесно проходить ТО?мізер,а так якщо зобовяжуть проходити не в ДАЙ ,а на СТО то по перше підуть відкати за те щоб СТО надали таке право,по друге скільки появиться нових рішал вже на СТО?і знову все повернеться на круги своя
Справність транспортного повинна залежати від самого водія. Адже водій сам повинен усвідомлювати всю відповідальність їзди на несправному авто. І ніяке ДАЇ чи СТО не допоможе якщо водію грубо кажучи "по...й". Тим більеш що і за бабки можна порішати багато чого.
Скільки таких смертельних випадків було??? Скільки смертельних ДТП стається за несправності авто?? Одиниці!!!! І ти то сам добре знаєш.. В мене сусід купив нову кульву опору на рено, проїздив тиждень часу і кульова почала знов стукати, про що це говорить? До речі сам працює майстром на СТО в Москві. п.с. А від долі не втечеш, як то кажуть..
Такі ми вже є..... а це БІДА! А що якщо водій блондинка? І грошей не має на ремонт? Як ти йому заборониш їздити? А я що не згоден? Згоден. Так знаю, але все-рівно є. взагалі чо ви радуєтесь що ТО відмінять? Ну блін мене дивує позиція Скажіть чесно поклавши руку на серце: Хочете жити як в німеччині чи принаймі як в Польщі? Якщо так то давайте хоч трохи намагатися робити як вони! Навіщо шукати велосипед ТО у всіх нормальних країнах є! Ви зрозумійте, що відміна ТО це чисто рекламний хід яника, точно так же як колись Ющенко скасував ДАЇ і що? Що далі? Ви наївно думаєте що ТО не буде? помиляєтесь. ви вже наївно думали що ДАЇ не буде...
Я вже десь писав.... що маю з конфеденційних джерел інформацію що немає талонів ТО і даїшники отримали директиву до 1 травня не штрафувати, як буде далі невідомо... якщо попадеш на тупого що захоче тебе розвести - нехай пише протокол.. думаю відмовиться.
взагалі то існує такий метод боротьби з корупцією- як ліквідація корупційного джерела в принципі, а потім на цьому місці створюється щось некорупційне. Я не знаю чи Янек це робить свідомо, але системно правильно. уявіть тільки яке б даї було зараз коли б Ющенко не ліквідовував і реорганізовував його - то напевне були б звірі на дорозі.
Угу, я сам повністю проходив. Реально за день пройти, не плювався, все ок. Та які одиниці. Випадків вагон, то руль заклинив, то гідрач відмовив, то колесо вилетіло, то гальма відмовили... На фоні тих ДТП що стаються, так дійсно менше, але зовсім не мізер... Я не сторонник скасування ТО, бо тоді повилазять взагалі всякікорчі з села які ТО ніколи немали і взагалі стане срака. Але і не противник цієї ідеї, бо інакших методів боротьби з корупцією тупо нема...
Ви шановні не про те говорите, ТО це повне г... нічого окрім вимагання грошей ви на дороги подивіться і тоді базікайте на яму налетиш і не тільки гідрак відмовить, а коли колесо на швидкості проколиш на ямі ? чомусь всі тільки на тех стан авто дивляться а на стан доріг одиниці і не варто дітьми прикриватись, як би ми за дітей переживали то виділяли із свого бюджету кошти для того щоб залатати дорожні ями біля своїх осель або поставити світлофор а не чекати коли манна небесна впаде і приїде бригата алкоголіків ремонтників але чомусь всі жмуть грошей а потім винять водіїв хоча по тих самих дорогах їздять десятки разів
Віталік, та воно то так, але знову повернемось наперід.. де гарантія, що та машина відходить аж цілих два роки і без ремонту, можу поспорити, що полюбе та й щось станеться, нехай це буде ходова чи гідрач чи колесо вилетить. Таж всі ми свідомі і добре розумїємо, що це ще одна кормушка... Я не відмовляюся проходити ТО для себе і мені не шкода тих 200 грн для діагностики авто, але за що ще платити 400 грн ДАЙ???? О тут мене мучить...
А податки в місцевий бюджет, а штрафи і т.д??? Давайте будемо ремонтувати - а ті х.ї нехай дальше транші беруть. Ніхто не скупий, але насамперед держава про це має дбати. Такі вислови до села можна прикріпити, типу вийди і загорни ями біля своєї хати