Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! Тут - ми серед своїх. А там - нафіг нікому не потрібен якийсь замурзаний українець.
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! Я от не знаю, мені в Україні все подобається, тільки харить той повсякденний довколишній рагулізм, бидляцтво і все таке. Наведу приклади... Ранок 9 год, вигрібаю з хати, хороший настрій, заходжу в ліфт (ліфт обпльований, закиданий сміттям та шкарлупою насіння, декотрі умільці умудляються посцяти, або харкнути на стінку так, щоб вафля там висіла ще з пів року), це притому, що ліфт прибирають та миють кожен день, добре, фігня, виходжу з блидкого ліфта, оп-па, на першому поверсі стоїть поліетиленовий пакет з б/у туалетним папером, і мішечок зі сміттям, трохи нижче знову хтось настругав (є замок на дверях, судячи з усього хтось з мешканців), далі маршрутка, там так само хамство, відвертий рагулізм (слава яйцям, що купив машину), в більшості закладів куди не зайдеш, всюду тільки недовольні пики офіціантів-продавців, знову хамство, бач чоловік прийшов вчора бухий, а вона зла і на тобі відривається, або наприклад жінка йому не дала а він ... Далі влада, ну в кожного про це окрема думка, скажу лише свою, влада в нас такі самі рагулі як і більшість народу, одним словом бидло, а з такою кількістю бидла нормально жити не можливо. Єдине що тішить, і це важко не помітити, що бидра з кожним роком стає менше, народ починає трошки думати головою, і очухуватися від совка, старі вмирають, молоді мають свою думку, свою а не синтетичну, навязану кимось, карочі буде харашо, кадась тай буде Треба просто памятати - ПОЧИНАТИ ТРЕБА З СЕБЕ! P.S. Забув сказати, прибирають лівт будинок та двір кожен день тому що довго напрягали ЖЕК, писали заяви в міську раду, у всякі адміністрації, і відмовилися від їхніх послуг, тепер маємо свого прибиральника. Про заклади, в багатьох супермаркетах все вже нормально, поводяться з тобою ввічливо та привітно... Нарешті починають розуміти...
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! Підтримую XFoxa на всі 100%. Ніхто нам не зробив погано, погано ми зробили самі собі. Треба виправляти і починати завжди з себе.
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! Як висновок, поки шо не варто тобі переїжджати в Україну, хіба в якості туриста. То моя субєктивна думка.
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! Мені тіко 17, минулої зими я був в Америці. Шлях пролягав НЙ-ЛА-Гаваіі. Був там 21 день (приблизно, бо з акліматизацією...). Думаю на мому місці багато хто хотів опинитись... Так сталось, їхати туди я не дуже той хотів, але підвернулась нагода і мона було чухнути, а у мене якраз канікули. Карочє мене вмовили... Реббіт, не ображайся, але такого як там я ще ніде не бачив. І БІЛЬШЕ мабуть ніколи не зхочу бачити, а головне ЧУТИ. Цей менталітет... Ні, я нічого не маю проти американців, я не расист. Ж бо навіть дуже добре коли йдучи по вулиці тобі всі усміхаються. Але коли ти стоїш в черзі, а стоячий ззаду американець намагається включити тебе як радіо, щоб ти його розважав... Ні вибачте це не для мене! Їхній гумор це окреме запитання, вони вважають нас даунами, а ми чомусь їх... (може у них це пов"язано з погодою? Може радіація?) Ми не сміємось з їхніх жартів (а якщо сміємось то тіко з тупості приколу) а вони з наших. Їда... Без коментарів... Загалом, що я хотів сказати: Я прилетів до дому і буквально хотів цілувати нашу землю, їздити по наших карявих дорогах, їсти нашу їжу, слухати нашу музику. Може я просто малий націоналіст чи патріот, чи вихований так, чи звикший - я не знаю... Є така реклама "не дивіться на закордон крізь рожеві окуляри", ця фраза дуже влучна! В Америку мона чухнути, підзаробити але НІКОЛИ не лишатись. Вибачте, може тось вважає то оффом, але вже наболіло...
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! бач сам кажеш що напрягали всеж таки, а вот в мене чисто в підїзді ніхто не харкає ніхто не плює, просто всіх зібрав і всі разом зробили ремонт всьо гарно помалювали і всьо гарно прибрали перед будинком квіти теж самі садимо тіпа суботники і ніхто не смітить тому що всі знають що самим же прибирати, хоча двірничка теж є і щоранку по дорозі віником шкрябе. ти правильно сказав що починати треба з себе. От і організуй свій підїзд так само і все зміниться. Необовязково робити руками можна головою подумати як то всьо організувати всіх підписати і сам побачиш ти внесеш вклад в свій будинок, і всі будуть тобі вдячні. Чого всі хочуть когось напрягати, але ніхто не любить коли його напрягають. Офтоп буде стерто
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! Здається, з твоїми фізичними показниками можна все просто вирішити. Почергувати кілька вечірніх годин і прослідкувати, після кого у ліфті залишаються фізіологічні рідини. Далі з цим мешканцем проводиться профілактична робота з застосванням йому зрозумілих методів і вуаля - ліфт чистий назавжди. В тебе сатисфакція і сусіди вдячні.
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! Знaчить пoчнемo з тoгo щo Aмерикa i Кaнaдa тo двi рiзнi речi - я aмерикoсiв тaкoж не рoзумiю i не люблю... Мoнреaль, мiсце в якoму я живу, бaгaтo xтo нaзивaе Aмерикaнськa Еврoпa, тoму менi тут i пoдoбaеться. Дуже бaгaтo iмiгрaнтiв з Еврoпи, з якими нaбaгaтo легше спiлкувaтись... В Мoнреaлi е Укрaiнськa шкoлa, мaгaзини, бaнк... тaкoж вулиця i пaрк якi нaзивaються УКРAIНA A кoли xoчеться пoчувaти себе як нa Укрaинi - тo я iду з друзями нa шaшлики, в лiс, дaлекo вiд мiстa... :-D
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! A кoли xoчеться пoчувaти себе як нa Укрaинi - тo я iду з друзями нa шaшлики, в лiс, дaлекo вiд мiстa... Ось ти сам і відповів на своє питання. Про різницю між USA і Канадою також знаю і для нас Канада ближча до серця а особливо Торонто. Перспектив зробити успішну карєру більше в Канаді. В нас треба років 1? працювати щоб купити того Rabbita 2.5 2007 а в тебе в 21 рік 3 авто і своя фірма, по нашим міркам то фантастика.P/S. А що саме так притягує на Україні?
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! Брателло, приїдь сюди і поживи півроку...тільки громадянство канадське лиши...і ти захочеш назад з силою в кілька разів більшою ніж та, яка тебе зараз тягне сюди. Ти просто не зможеш зрозуміти багато речей: як можна два рази платити податок, як можна їздитина такому гав..му бєнзі (якого на сер.міс. зарплату в нас можна купити цілих 150 л), чому в нас народні обранці і кабмінери-самі багаті люди, а ми по тєлєку захоплено дивимось на їх хороми і майбахи...і не дай бог з ними простій людині зажертись або стати на дорозі. А наші правоохоронці це взагалі легалізовані бєспрєдєльщики, в яких було важке дитинство...і т.д. і т.п. Навіть якшо ти фізично зможеш тут жити, навряд чи ти переконаєш себе морально, шо в цьомує зміст. Се ля ві - емоції то одне, а реальність ставить все на свої місця. Пробуй, ми в любому випадку будем раді і чим зможем-поможем. Українці все-таки...
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! Щo притягуе? В oснoвнoму сiм'я тa стaрi спoгaди мoгo дитинствa нa Киiвщинi... Я рoзумiю щo все не тaк, щo у мoix друзiв зaрaз свoi прoблеми, всi пoрoзixaлися... прoстo в це не xoчется вiрити...
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! То гон і тобі мягко кажучи "нам*яли вуха". Ти зараз громадянин якої держави? Якщо ти Канадець і коли приїдеш сюди, будеш брати Українське громадянство? Якщо так, то та ціна, яку тобі дають на тому сайти - то не є дійсне. Для тебе буде розмитнення близька 0. Тому, що ти приїджаєш сюди на постійне місце проживання. І твій Г5 йде, як твоє особисте майно. І ціна розмитненя буде складати копійки. Тобі то не тут на форумі треба взнати, а в гарного митника-професіонала.
Відповідь: Тягне нa Бaтькiвщину! Розмитнення О% буде в тому випадку, якщо ти знаходишся на консульскому обліку в Канаді, тобто в тебе є дійсний закордонний паспорт з відміткою. Це означає, що ти громадянин України, який проживає за кордоном. В твому випадку, наскільки я розумію, на момент виїзду з України паспорта в тебе не було, ти був вписаний в документи батьків. Потрібно мабуть отримати паспорт в консульскій установі по місцю проживання і вїхати в Україну по цьому паспорту, щоб були відмітки про перетин кордону. Без цього ти іноземець і будеш мати іншу проблему при пересіченні кордону машиною. В твій паспорт поставлять штамп, що ти вїхав в Україну на машині і повинен її вивезти. Будеш виїзджати з України без неї - зададуть багато питань, навітть я думаю можуть примусити заплатити мито.