Відповідь: Travel вибирає ноутбук! Я мав на увазі, що на нашому ринку такого нема - сам шукав таке недавно.
Відповідь: Travel вибирає ноутбук! Але ти настирливий! Ок, хочеш посперечатися - прошу дуже. Якщо я замовлю в тебе чи в твоїх "привезуть" комп з вінтом 7200, я його отримаю? Май на увазі, я послухав тебе ж і тепер ставлю чіткі вимоги 1. Гарантія 2. Чіткі технічні вимоги 3. Чіткі терміни виконання замовлення 4. Ринкова ціна Ти знайдеш його? Але реально а не на словах! Якщо ні, у чому я чомусь переконаний, тоді не переч марно, бо якось стає неприємно, що я стратив власнозароблену штуку баксів і місяць пошуків на те, що так не коштує...
Відповідь: Travel вибирає ноутбук! шукати і продавати я не буду, якшо цікавить я тобі дам телефон чи асю людини яка тобі то зробить. 1 гарантія буде но про гарантію окрема тема якшо цікавить пиши в ПП 2 які собі вибеерш 3 о тут тяжко, якшо він тобі скаже якись термін не здивуйся якшо він збільшиться в 2-3 раза. не перший рік купую в нього 4 ціна буде ринковою
Відповідь: Travel вибирає ноутбук! Орест, можу в Київі злити інфу, кто зі Штатів техніку(буки, відеокамери, фотокамери) тягає. Гарантія у них є на всю їх продукцію.