Я про коні ти про фіру . 1 так вони свій ресурс відїздили . 2 турківберуть ,щоб прикрити відмивання,навіть те що Леополіс євласністю стоматолога зараз прикривають турками 3 легша машина неозначає міцніша чи надійніша,а лише облегшена суттєво і ЖОРСТКІША,а це означає - домягкості сприйняття ударів, 3- лаз і електрон тобі ще непоказали,що можемо? 4 повністю згоден ,і підтримую їх просування.
Ще про фіру 1) відїздили - значить надійні, а те що ресурс вийшов - це питання друге. Зробити капіталку у ще млн відїздять.; 2) так отожбо! відмивають гроші, нашим не дають заробити, вивозять гроші - це ж недобре, правда?! Те що можемо я в курсі!!! Тому що маю деякі відносини з Луцьким АЗ і ЛАЗом 3) я мав на увазі легша за рахунок ваги моторів. І жосткість та сама і сприйняття удару таке ж. Якщо ж вона зовсім інша, а не як в даному випадку - то й вже буде все зовсім інше і конструктори продумають комфорт, жосткість і сприйняття ударів.
Як варіант: http://topgir.com.ua/766877-britancy-zapustili-avtobus-rabotayushhij-na-fekaliyax/ ))))))))))
Тоже варіант ))))) На автобус треба приблизно 2000 порцій, ))) Рахуєм, що у Львові приблизно 500 000 людей ))) Тоді Львів на день може забезпечити 250 автобусів )))
В якійсь темі ми говорили, що Богдану, замість ВАЗів, варто відродити якусь модель вагена (Г2 чи Г3), але я не знаю, що то була за тема. І так... ВАЗи канули в лєту. Але увага, що буде замість них? не Китай (я так спершу подумав), а іранець! http://www.autoconsulting.com.ua/article.php?sid=32193 блін, який же він потворний... вже китайці навіть є симпатичніші, та той же 2110 ше так нічо був, якби не москаль... і це буде вітчизняний автопром? це вони збираються, чи навпаки, бояться, форзу по продажах обігнати? а назва? мало не матюк... якби мені за мого гольфа давали таку - не поміняв би! Ну зробіть все те саме, тільки з НОРМАЛЬНИМ виглядом, щоб не соромно було в таке сісти і їхати
І що хочете сказати, що того уг ніхто не буде брати? Гляньте на черрі qq седан, я не уявляю, на скільки треба не поважати себе і не любити автомобілі, щоб таке купити. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
та будуть 100%. ВОНО ж НОООООВЕ!!! Не буде ламатись, та й наше, а значить запчастини дешеві!!! Сьогодні в соцмережі зранку почитав замітку одного піпла: подскажите что лучше взять: Ваз 10 или нексию.... Всі там бери ВАЗ, он по дизайну красивее, запчастей валом и дешовыееееее.... Так і тут буде!!!
і всеж 3-е покоління електрокарів,починають проектувати В ПАРІ з ДВЗ аце вже цікаво,наголошую, що це не гібриди з електроустановкою, а навпаки з повноціннними ДВЗ для збільшення дальності ходу