Включи свої мозги!!! Зпердолити з країни, а потім бакланити, що тут всі тупі? Закрий будь-ласка рот і сиди тихо разом зі своїм німецьким лідером.
Фігасє ото історія...Бля, от що за люди? Ні совісті ні встиду.Наскільки ж треба бути скотиною, щоб отаке чудити..Ну але на чужому горі ще ніхто не нажився і ті гроші, рано чи пізно, вилізуть їм боком. Бозя на світі є і вони свою "нагороду" за то отримають.Я можу тільки поспівчувати. Шкода,звичайно, що так сталося...але нічого в житті так просто не трапляється, це нас чогось вчить
Ні цього не достатньо. Для зміни паролю тре знати номер картки - що в принципі не тяжко + пін код до неї - як?.
чуть больше полу года назад восстанавливал одну карточку. Выслал смс с телефона на который зарегистрирована карта приват банка и через пару минут получаешь смс с новым паролем.
Тут треба запам"ятити одну істину,ніколи не передзвонювати на невідомий номер,тай ще з номеру,який прив"язаний до кредитки.Звісно,що це може бути твій потенційний клієнт,тоді передзвонювати з іншого номера(я завжди так роблю)і тоді жодних дискомфортів)))
куда пішли гроші з карти ? або зняли налічку і камера зафіксувала , або перевели на іншу карту потім може ше на іншу (в приваті знають) а потім обналічка тоже камера або в банку або банкоматі зняла їх....хоча....морду замотати неважко .... думаю перекидали на іншу карту 100% тре мусарів напрягати.
З картки зроблено експрес платежі, тобто я їх не можу бачити у виписках, ця інформація є прихована для мене і для всіх клієнтів, хто має приват 24, як для простого клієнта, це може бачити тільки служба безпеки банку. Виглядає мутно, ніби самі ж і придумали схему, щоб власник картки, який заходить у свій приват 24 не бачив куди був здійснений перерахунок. Поки в банку сказали чекати, бо їхня служба ще тим займається, в той час кредит рахується відкритий. Мусара лиш спромоглись передати мою заяву зі Львова до Жидачева, цілих 8!!! днів на це їм пішло... Ще попробую скористатись допомогою журналістів.
Ще для мене є таємницею, навіть маючи копію моєї сім карти, щоб здійснити експрес платіж, потрібно окрім номера картки, дані, кодове слово, якого точно я вголос ні разу не промовляв і ніде не писав, тримав тільки у своїй голові, як так, екстрасенси?
Виключається. Про існування тої додаткової карти знали 4 людей, тато з мамою, дружина і рідний брат, а в очі її навіть не бачили, бо карточку завжди мав біля себе. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Ну я передзвонював на 2 номери, але яка різниця? Окрім цих номерів я ще дзвонив на інші, або до знайомих, то як могли взнати куди я ще дзвонив. Та і по самих дзвінках номер не відновлюють. Та і, як не перший раз кажу, моя сім карта була робоча до 21:00 хоча всі гроші були зняті ще у 18:00. А може моя б і залишилась робоча, якби не глюкнула програма " дзвінки" на андроіді. Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2
Моя порада - писати заяву в прокуратуру і відправити поштою з врученням. Тоді прокуратура нікуди не дінеться і візьме контроль над справою, яку менти фіг відкриють без натискання на потрібні важелі. Просто занести заяву в прокуратуру не вийде, вони відмовляться взяти, скажуть йдіть в ментуру. І так по колу. Сімку, швидше за все, просто скопіювали. ІМЕІ телефону, в якому є сім-картка, до речі, оператор бачить, не пишіть там дурниць. Ну і додам від себе, що без працівників мобільного оператора тут 100% ніяк не обійшлося. Навіть боюсь питати що був за оператор... П.С. А звідки вони знали, що саме той номер прив'язаний до карти і який там в тебе ліміт і що це кредит і таке інше? Ну це не треба відповідати, просто питання, на які ти, можливо, знаєш відповідь.
За оператора все вірно, був саме "він". Що означає "не пишіть там дурниць"? По IMEI я пробував її (сімкарту) відновити, спроба була марною.
Там хтось писав, що оператор не знає ІМЕІ. Як оператор не знає ІМЕІ, якщо в оператора існує база "сірих" (заблокованих) телефонів, по ІМЕІ яких оператор ніколи не дасть працювати. Щодо відновлення сімкарти по ІМЕІ не дуже зрозумів. В сервісному центрі повинні були би відновити, згідно законодавства. То ж так просто - відкрити логи, подивитися, який ІМЕІ був прикріплений до сім-карти ще недавно. Але ніхто з них того робити точно не буде. Особливо, якщо знають, що там сталась така крадіжка.
Не знаю на скільки правдива та база, мій телефон точно "сірий", бо привезений зі штатів і ніхто його тут не реєстрував, ІмеІ в них реєструються, з якої сім і який юзався, моя карта в цьому телефоні незмінно була майже рік, як поставив, то ні разу і не виймав, але по імеі нічого не вийшло, так сказали в сервісному центрі, тоді про крадіжку ще ніхто не знав, я взнав це аж на другий день і то під вечір. А як занести в прокуратуру, як туди тупо не пускають)) Та впринципі тепер є відмазка, пройшло більше 10 днів, а я навіть не знаю чи призначили когось розслідувати ту муть.
Ти мене не зрозумів. По-перше, менти тепер до 30 днів можуть не відкривати справи, а робити якби дознавальні дії, а направду мурижити тобі голову і тягнути час. А час то якраз тут найважливіше. По-друге, в прокуратуру заяву нести не потрібно. Потрібно відправити її поштою у прокуратуру по місцю скоєння злочину чи по місцю твоєї реєстрації, обов'язково рекомендований лист з врученням, з описом вкладеного. Опис вкладеного в 2-х екз., один з відміткою пошти і з чеком, де буде писати номер відправки, ти залишаєш собі. По цьому номеру на сайті укрпошти можна відслідковувати долю твого листа - відправили, доставили, вручили. Потім тобі повинна обов'язково прийти відповідь з прокуратури, де зазначать, у який райвідділ направили справу на розгляд і що справа тепер під контролем прокуратури. І ніякий мент тоді не відкрутиться тими дознавальними діями чи іншою локшиною, а буде змушений відкрити кримінальну справу з фіксованим номером. Аж щойно тоді піде якийсь рух по справі, а не видимість якоїсь там роботи. І з журналістами - цікава тема, має допомогти. Але то може тоді бути публічний розголос твоєї особи. П.С. Заяву у прокуратуру треба гарно скласти, бажано з допомогою якого юриста. Щоб прокуратура зрозуміла, що менти втрачають оперативний час. Я - не юрист.
Про ІМЕІ - фіг з ним, хто там знає як вони їх реєструють в базі. По першому включенні чи то вже відмінили. Але оператор точно бачить ІМЕІ телефону, це незаперечний факт. І логи має. Все вони мають...
Читаю ту всю хрень і офігіваю. Автору співчуття по даній ситуації. Враження такє неначе в камінному віці живем. Невже строктури де є заява не можуть пробити де і коли знімались гроші? Відповідно і записи з камер спостереження там мають бути. Нерозумію чому люди яким ми платим зарплату не хочуть виконувати свою роботу.