!!!УВАГА!!! Новітні методи інтернет шахрайства.

Тема у розділі 'Флеш', створена користувачем WANTED, 12 бер 2015.

1. Bosh

Bosh Місцевий

VW B3 2.0 9A був
    VW B5 1.6 AHL був
    Клубна карта:
    000039
    Включи свої мозги!!! Зпердолити з країни, а потім бакланити, що тут всі тупі? Закрий будь-ласка рот і сиди тихо разом зі своїм німецьким лідером.

• Подобається Подобається x 3
  2. Elza

Elza Місцевий

VW Golf III
    Фігасє :eek: ото історія...Бля, от що за люди? Ні совісті ні встиду.Наскільки ж треба бути скотиною, щоб отаке чудити..Ну але на чужому горі ще ніхто не нажився і ті гроші, рано чи пізно, вилізуть їм боком. Бозя на світі є і вони свою "нагороду" за то отримають.Я можу тільки поспівчувати. Шкода,звичайно, що так сталося...але нічого в житті так просто не трапляється, це нас чогось вчить

• Подобається Подобається x 1
  3. ZVER

ZVER Місцевий

Audi 80 B2 Coupe - була,
    Audi 100 С3 quattro turbo - була,
    Audi - A6 C5 2.8 V30 AQD 2000 - була
    Клубна карта:
    60
    +1 Так само ставлюся до пропущених дзвінків з незнайомих номерів.

4. ketch

ketch Active Member

Audi A4 B7 Avant 2.0TDI
    Volkswagen Vento 1.8 - був
    Клубна карта:
    000083
    Ні цього не достатньо.
    Для зміни паролю тре знати номер картки - що в принципі не тяжко + пін код до неї - як?.

5. Manjul

Manjul Active Member

Был Passat B3 9a, сейчас Tiguan
    чуть больше полу года назад восстанавливал одну карточку. Выслал смс с телефона на который зарегистрирована карта приват банка и через пару минут получаешь смс с новым паролем.

6. memline

memline Active Member

Гольф 2 1.3 1987(був),Mercedes-Benz Vito 108 CDI
    Тут треба запам"ятити одну істину,ніколи не передзвонювати на невідомий номер,тай ще з номеру,який прив"язаний до кредитки.Звісно,що це може бути твій потенційний клієнт,тоді передзвонювати з іншого номера(я завжди так роблю)і тоді жодних дискомфортів)))

• Подобається Подобається x 1
  7. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    куда пішли гроші з карти ? або зняли налічку і камера зафіксувала , або перевели на іншу карту потім може ше на іншу (в приваті знають) а потім обналічка тоже камера або в банку або банкоматі зняла їх....хоча....морду замотати неважко ....
    думаю перекидали на іншу карту 100% тре мусарів напрягати.

8. WANTED

WANTED Місцевий

VW Golf mk2 1.8 GU Pierburg 2E2 1991, Fire and Ice remake
    З картки зроблено експрес платежі, тобто я їх не можу бачити у виписках, ця інформація є прихована для мене і для всіх клієнтів, хто має приват 24, як для простого клієнта, це може бачити тільки служба безпеки банку. Виглядає мутно, ніби самі ж і придумали схему, щоб власник картки, який заходить у свій приват 24 не бачив куди був здійснений перерахунок.
    Поки в банку сказали чекати, бо їхня служба ще тим займається, в той час кредит рахується відкритий. Мусара лиш спромоглись передати мою заяву зі Львова до Жидачева, цілих 8!!! днів на це їм пішло... Ще попробую скористатись допомогою журналістів.

9. WANTED

WANTED Місцевий

Ще для мене є таємницею, навіть маючи копію моєї сім карти, щоб здійснити експрес платіж, потрібно окрім номера картки, дані, кодове слово, якого точно я вголос ні разу не промовляв і ніде не писав, тримав тільки у своїй голові, як так, екстрасенси?

10. vwiskasha

vwiskasha Місцевий

vw passat b2 syncro
    audi s4 c4 2.2 turbo
    vw scirocco 2 tropic
    думав може то хтось з близьких чи знайомих злив інфу ??

11. WANTED

WANTED Місцевий

Виключається. Про існування тої додаткової карти знали 4 людей, тато з мамою, дружина і рідний брат, а в очі її навіть не бачили, бо карточку завжди мав біля себе.

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

12. Олег М.

Олег М. Аксакал

VW Scirocco 16V GTX 1991, VW Scirocco mk1 1979 16V, VW Colf-1 Cabrio 1989, VW Golf Country 16V, VW Scirocco GTE mk1
    Клубна карта:
    000001
    Теж так роблю
    І ніколи не з'єднуюсь з незнайомцями за свій рахунок (так звана 1)

13. WANTED

WANTED Місцевий

Ну я передзвонював на 2 номери, але яка різниця? Окрім цих номерів я ще дзвонив на інші, або до знайомих, то як могли взнати куди я ще дзвонив. Та і по самих дзвінках номер не відновлюють. Та і, як не перший раз кажу, моя сім карта була робоча до 21:00 хоча всі гроші були зняті ще у 18:00. А може моя б і залишилась робоча, якби не глюкнула програма " дзвінки" на андроіді.

Sent from my HTC Inspire 4G using Tapatalk 2

14. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015

Моя порада - писати заяву в прокуратуру і відправити поштою з врученням. Тоді прокуратура нікуди не дінеться і візьме контроль над справою, яку менти фіг відкриють без натискання на потрібні важелі. Просто занести заяву в прокуратуру не вийде, вони відмовляться взяти, скажуть йдіть в ментуру. І так по колу.

Сімку, швидше за все, просто скопіювали. ІМЕІ телефону, в якому є сім-картка, до речі, оператор бачить, не пишіть там дурниць.

Ну і додам від себе, що без працівників мобільного оператора тут 100% ніяк не обійшлося. Навіть боюсь питати що був за оператор...

П.С. А звідки вони знали, що саме той номер прив'язаний до карти і який там в тебе ліміт і що це кредит і таке інше? Ну це не треба відповідати, просто питання, на які ти, можливо, знаєш відповідь.

Останнє редагування: 21 бер 2015
  15. WANTED

WANTED Місцевий

За оператора все вірно, був саме "він".
    Що означає "не пишіть там дурниць"? По IMEI я пробував її (сімкарту) відновити, спроба була марною.

16. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Там хтось писав, що оператор не знає ІМЕІ. Як оператор не знає ІМЕІ, якщо в оператора існує база "сірих" (заблокованих) телефонів, по ІМЕІ яких оператор ніколи не дасть працювати. Щодо відновлення сімкарти по ІМЕІ не дуже зрозумів. В сервісному центрі повинні були би відновити, згідно законодавства. То ж так просто - відкрити логи, подивитися, який ІМЕІ був прикріплений до сім-карти ще недавно. Але ніхто з них того робити точно не буде. Особливо, якщо знають, що там сталась така крадіжка.

17. WANTED

WANTED Місцевий

Не знаю на скільки правдива та база, мій телефон точно "сірий", бо привезений зі штатів і ніхто його тут не реєстрував, ІмеІ в них реєструються, з якої сім і який юзався, моя карта в цьому телефоні незмінно була майже рік, як поставив, то ні разу і не виймав, але по імеі нічого не вийшло, так сказали в сервісному центрі, тоді про крадіжку ще ніхто не знав, я взнав це аж на другий день і то під вечір. А як занести в прокуратуру, як туди тупо не пускають))
    Та впринципі тепер є відмазка, пройшло більше 10 днів, а я навіть не знаю чи призначили когось розслідувати ту муть.

18. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Ти мене не зрозумів. По-перше, менти тепер до 30 днів можуть не відкривати справи, а робити якби дознавальні дії, а направду мурижити тобі голову і тягнути час. А час то якраз тут найважливіше. По-друге, в прокуратуру заяву нести не потрібно. Потрібно відправити її поштою у прокуратуру по місцю скоєння злочину чи по місцю твоєї реєстрації, обов'язково рекомендований лист з врученням, з описом вкладеного. Опис вкладеного в 2-х екз., один з відміткою пошти і з чеком, де буде писати номер відправки, ти залишаєш собі. По цьому номеру на сайті укрпошти можна відслідковувати долю твого листа - відправили, доставили, вручили.

Потім тобі повинна обов'язково прийти відповідь з прокуратури, де зазначать, у який райвідділ направили справу на розгляд і що справа тепер під контролем прокуратури. І ніякий мент тоді не відкрутиться тими дознавальними діями чи іншою локшиною, а буде змушений відкрити кримінальну справу з фіксованим номером. Аж щойно тоді піде якийсь рух по справі, а не видимість якоїсь там роботи. І з журналістами - цікава тема, має допомогти. Але то може тоді бути публічний розголос твоєї особи.

П.С. Заяву у прокуратуру треба гарно скласти, бажано з допомогою якого юриста. Щоб прокуратура зрозуміла, що менти втрачають оперативний час. Я - не юрист.

19. Nick Wolf

Nick Wolf Місцевий

VW Passat 1.8GL
    Клубна карта:
    000015
    Про ІМЕІ - фіг з ним, хто там знає як вони їх реєструють в базі. По першому включенні чи то вже відмінили. Але оператор точно бачить ІМЕІ телефону, це незаперечний факт. І логи має. Все вони мають...

20. baksius

baksius Місцевий

Vw Golf4 2001 1.6AVU МКП;
    Читаю ту всю хрень і офігіваю. Автору співчуття по даній ситуації.
    Враження такє неначе в камінному віці живем. Невже строктури де є заява не можуть пробити де і коли знімались гроші? Відповідно і записи з камер спостереження там мають бути. Нерозумію чому люди яким ми платим зарплату не хочуть виконувати свою роботу.

• Подобається Подобається x 2

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)