Всім добрий день от на вихідних їздив дивитись на авто . http://auto.lvivport.com/auto_volkswagen_golf_ii_9242856.html Авто досить не поганому стані, мотор хороший правда карбюратор, гнилого нічого немає але ще не заїжджав на яму на цьому тижні хочу заїхати. Авто ніби було бите в ліве крило і діверку а може і не було бо ми подивились по зазорам, говорив якщо навіть був битий то хіба до нього, ну принаймі видно що фарба не свіжа. Він говорив що авто в нього 10 років. Задні двері погано відкриваються, відкривав нам з середини, ручки дверей погані. Говорив що їздив на ньому в серпні в Крим. Мені авто сподобалось. Причина продажу купівля нового авто, приїжджав до нас на т5. Мені ще цікаво чи великий менінгіт з ручками дверей і замками???
-1 Карбюратор. -2 пробіг майже 400тисяч, висновок: скоріш за все мотор капіталений, мо і не раз... -3 відкривання дверей, то лише поверхня, думаю таких дрібниць може знайтися немало, раджу одразу перевіряти ключі чи відкривають/закривають всі двері. -4 на ямі чи на підйомнику на СТО дивитися обовязково, і то щоб це робили фахівці, бажано знайомі.
1.8 карб, то по ходу такий, як в мене GU 2E2, з ручками і в мене трабл, через китайські ущільнювачі важко відкриваються, свого роду протиугонна система планую поміняти, думаю то не проблема
а що поганого в карбі? так, їсть трошки більше, зато надійніший і ремонтопридатніший(не стосується 2ee ecotronic карбюратора)
400 тисяч нічого не скажуть, цим машинам вже далеко за 20. Майже всі мотори в них капіталені, якщо ні то вже доходять до тієї стадії. Гірше коли капіталений не один раз. Щоб знати реальну картину треба або голову знімати (на що ніхто напевно не погодиться) або міряти компресію. Раджу ще взятися по черзі за кожну дверку і спробувати похитати вгору і вниз. З тими завісами потім дуже багато проблем. Ще одна порада, брати на вузьких бамперах, здається несимітниця, але під ними часто прикривають місця корозії.
Щоб не створювати нову тему хочу запитати про сітроен BX. Хто стикався з таким авто, які головні проблеми, чи можна зараз знайти в більш менш живому стані? Які режими у пенвмо-гідро підвісці
люди не беріть машини з 90 або старше, 2012 як не як а хто взяв, так, як я, то чекайте порад від "старших"
Завтра або в середу хочу поїхати на СТО до знайомого щоб подивитись днище і мотор тай загалом ще раз не завадить подивитись. А який мінінгіт може бути з дверми,мені просто цікаво до чого мені готовитись загалом??? А я ще щось таке читав що можна карбюратор замінити на інжектор, якщо так то скільки така річ може коштувати???
http://auto.ria.ua/auto_volkswagen_golf_ii_9676433.html найшов ще таке але телефон не правильний, може хтось щось знає?
Файний, мені подобається Тіко тре дивитися всередину... Бо з зовні насторожує лише "ксенонові фари" і "сабвуфер" - невідомо наскільки там по-колгоспному це зроблено.
Написав буду чекати Ще таке питання якщо в гольфа замість тахометра годинки, то можна замінити годинник на тахометр? Чи то треба міняти цілу приборну панель?