Увага розшукується ідеальне перше авто :)

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем StevBenz, 1 лис 2012.

1. Vexler

Vexler Аксакал

Smart ForTwo, VW Golf2 1.8RP `91 white був
    +\- 200грн

2. Green

Green Місцевий

Golf Mk2
    Як купиш Гольф 2, то звертайся, придумаєм щось з панель приладівми :

Тахометр окремо докупити не проблема :[​IMG]

3. Vexler

Vexler Аксакал

4. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Audi Allroad 2.5 AKE 01"; Audi A6 C5 Avant Quattro 2.5 AKE 02";
    То все квіточки. Їде більш-менш однаково шо 1,6 шо 1,8. 2л їде вже не погано, а жере так само як і 1.6 той самий.
    5000 за 20 річний гольф - це ппц... ніколи не думав що вони можуть стільки коштувати. Я б придивлявся все ж в сторону гольфа3, або венти. Можливо пасат. ІМХО!!!!! гольф2 - це хіба що під проект. Щоб довести до суперового стану.
    А ше краще дивитися http://auto.lvivport.com/auto_audi_80_9662742.html Полюбому тихша, значно комфортнша машина. За 5000 найти можна в доволі нормальному стані. =))))))

5. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    ого тут прям цілі скарби :)
    Принципі я не проти доробляти я до цього готовий, і я б робив її не на дротиках різних і саморізах, а шукав би деталі до неї. Він мені подобається, просто якби було більше грошей то я б собі купив і 3 і 4 гольф. То ж ясно що я хочу краще і дороще і комфортніше але на жаль ще не зараз.
    Найшов за 3500 доларів ніби не поганий хочу поїхати на яму на сервіс до знайомого подивитись чи не гнилий. Як я зрозумів то головне щоб не був кузов гнилий і мотор не доходяга а все решта можна зробити :) Тим більше я до цього готовий.
    він крутий не поганий, але дійсно ціна за надто велика хоча б 4 то я б ще пошукав кеш ну не 5 то точно, але наврядчи скине ціну до 4 :sad:.
    я на них також дивився і вони не погані, може подзвоню поїду подивлюсь. :) дякую

6. Shaggy

Shaggy Super Moderator

Ну це перше що попалося. Просто фотку скинув. Думаю можна і кращий стан пошукати. хто шукає - той знаходить.
    http://auto.ria.ua/auto_audi_80_9369851.html наприклад.

7. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Я підтримую думку що карб це "пережиток минулого", тому моя рекомендація тільки вприск. І зовсім не погоджуюсь з висловлюванням що карб більш надійний, коли мав карбюратор на Г2 то раз в пів року заїджав до майстра на обслуговування (чистка, заміна діафрагм, регулювання) не тому що він відмовляв а тому що авто починало погано їхати. Після встановлення інжектора я забув дорогу до майстра і за два роки експлуатації не мав жодних проблем з авто. Я погоджусь що вразі поломки запчастини на вприск коштують дорожче але зєкономлені кошти на витраті пального компенсують ці ціни.

8. Vexler

Vexler Аксакал

Поломка інжекторів чи моноінжекторів досить рідкісне явище...і то якщо пофіксити в майстра, то на років 10 проблем не буде.
    StevBenz, той тіп зібєтьяс за тиджень-два, побачиш))) поставить 4000 і будудть вже клієнти , бо йому більше 4 за нього ніхто не дасть :)
    На "бочки" теж варто подивитись, але насправді на них ціни ДУЖЕ неадекватні, не зрозуміло що там такого цінного)

9. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    порівняно з г2 адекватні. а ще адекватніше це Audi 100 С3 порівняно з г2

10. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    А скільки коштує заміна?

11. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Та я тако ж так думаю, але блін то так далеко їхати, а там ще його провітрити треба на сто :sad:

12. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Дзвонив до того дятька, виявляється що там в ній стоїть двіжок від гольфа 3 1.8 моноінжектор, Говорив що може спустити але то треба їхати дивитись, по телефону не хотів казати. Почав роздумувати їхати на вихідних.

13. Shaggy

Shaggy Super Moderator

С3 можна за 5тищ найти в доброму стані, щоб відразу нічого не робити окрім замунників. А вже потім поступово якось.
    Бочки по 4,5-5. Ті шо за 7 - це вже точно не адекватні ціни. За 7 вже можна починати шукати більш-менш нормальну 100 С4.

А на бочки дійсно ціни дуже різні від 4 і до 7... Щось собі люди гонять трошки.

14. Rules

Rules Аксакал

Passat B4 2.0AGG
    Lanos 1.5
    Forester SH TURBO
    Клубна карта:
    000097
    але 100 C3 після рестайлу в 100500 раз краще за 80

15. Sasa

Sasa Аксакал

Country Power
    Клубна карта:
    000481
    бери зразу з інжектором бо заміна без досвіду стане тобі добряче. без донора не обійтися. То не лампочку поміняти

16. dima1405

dima1405 Місцевий

100% мені і додати нічого хіба що цінник в 700 зелених (+-200)

17. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Їздив дивитись на авто на сервіс.
    Авто в технічному плані дуже хороше але виявилося що було в серйозній аварії. Чи то на дах переверталась чи то був досить сильний боковий удар, бо дах шпакльований, багажник бокові дверки і переднє крило було міняне. Тому я вирішив що треба шукати авто у Львові щоб можна було спокійно заїхати на сервіс і нормально перевірити перевірити.

18. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    Хотів запитатись. Хто знає в golf 2 88 року стоїть повний інжектор чи моноінжектор? І тут ще почитав це Golf syncro бо там стояв повний привід але то не кантрі.

19. dima1405

dima1405 Місцевий

Г2 випускалися з двигунами: 1,3 - карбюратор, 1,3 - повний інжектор, 1,6 - карбюратор, 1,6 - дизель, 1,8 - карбюратор, 1,8 - моно вприск, 1,8 - повний інжектор, + ще були 16ти клапанні двигуни (питання не до мене) і здається 2,0 л.
    synchro - це назва повного приводу VW (у ауді quatro), а на базі повноприводного гольфа робили "кантрі", тобто гольф synchro і гольф кантрі це дві різні машини. Цікавить докладніше є "вікіпедія".

20. StevBenz

StevBenz Active Member

Golf II 1988 р. GX 1.8
    хто знає хороший сервіс в Дрогобичі, щоб можна подивитись на авто?

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)