І так шановні одноклубники на зїзд прощу привести всіх по одному долару як що неможете привести значить передати через когось Чого це мартіні має кожного місяця платити за хост по 3 долари тепер будемо регулярно віддавати йому гроші І так хто має совість прошу в Пятницю приїхати на зїзд і привести долар З одного боку це не багато, але з другого чого він має платити Але обовязково долар а не гривні 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Відповідь: УВАГА еее стоп, шо за незаконні валютні операції Якшо серйозно, хлопаки, то це зовсім не обовязково, ми з Орестом затіяли ту всю штуку добровільно і поки шо воно не є мені накладно. Давайте домовимось так - коли клуб почне приносити його учасникам реальну користь, тоді придумаємо якісь символічні членські внески чи шось таке... Наразі то не на часі. Під користю я насамперед маю наувазі працюючу клубну картку, яка даватиме знижки в магазинах, сервісах тощо. Поки шо ми в тому напрямку рухаємося якось надто кволо і мені совість просто не дозволяє збирати якісь гроші. Тим більше, шо гроші насправді невеликі. Розслабтеся.
Відповідь: УВАГА Як на мене, то поки не почнем збирати, то й руху в тому напрямку не буде, треба щось робити!
Відповідь: УВАГА Вот ти і збираєш :mrgreen: Народ, гроші в касу здаємо Авселу :idea: в нього вони будуть в надійному місці :-D
Відповідь: УВАГА Недобре пальцями показувати!!!:mrgreen: Взагалі-то це можна на зїзді вирішити (хоча чесно кажучи здавати б здавав, а збирати не дуже хочу).:-?
Відповідь: УВАГА і так завжди, як сказати то всі а як збирати то хтось інший :mrgreen: не баїсь, вирішимо на з*їзді, ти головне приїдь!
Відповідь: УВАГА Нє, чуваки, наразі тема не актуальна, серйозно. Тим більше, що я, здається, знайшов місце, куди перенести сайт на набагато цікавіших умовах. Коштувати буде менше, а доступ буде швидший, оскільки сервак в Києві (на даний час ми в Москві). Наразі випробовую той хостинг іншим сайтом