Вибір авто за 7000-8000$

Тема у розділі 'Авто', створена користувачем Vexler, 9 лип 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

WVPassat B3 SYNCRO 1990 Variant 2,0 SIMOS ADY. КПП 5 CRU 95р.в.
    Клубна карта:
    007)))
    німець він і в Африці німець
    є одна думка і пропозиція, якщо має 7-8 кусків і має більш - менш сталий дохід, то хай бере нового Кедді вантажо - пасажира чи пасажира в кредит. ТІЛЬКИ В ГРИВНЯХ!!!!! і з банками зараз можна поторгуватись, оскільки кредитування тільки відновилось, а народ неохоче бере.

я хотів брати восени в кредит з першим внеском 7 кусків, але кредити закрили. так би брав кедіка і не думав. машина - бомба!!!!!

2. Dantes

Dantes Active Member

Golf 2 GTI 1.8 PF 107 HP
  3. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ай...........роки які і претянуто дотянуто. з якої причини???. а може це утоплєннік??раз там перетягували перешивали.

я сьогодні також найшов валом оголошень. є В4, правда седан, все і всі навороти, повний фарш і ціна 7,500 мертвих американських президентів

4. scirocco

scirocco Аксакал

VW Scirocco GT 1988 KR VW Scirocco GL 1982 EG VW Mazda 3 MPS 2009 VW UAZ 469 VW GAZ 69 and others vw's
    Клубна карта:
    000001
    Позавчора був на СТО, бачив там 4 потопельники. Зараз з цим треба дуже вважати.

• Подобається Подобається x 1
  5. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    +1/ я це також підтримую. і при купівлі авта звертав увагу на кузов. взяв не фарбовану, не промазану за 18 років ніким, тільки заводом. стояли поруч авто мальовані, файнюні, але їх я боявся брати, по тій же причині. одне, що така лажа з мотором вилізла.....

6. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    А що за лажа вилізла з того двигуна?

7. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
  8. dima1405

dima1405 Місцевий

VW Golf II 1.3і 1985 Reno Symbol 1.4(16v) 2006
    Повністю підтримую! Якщо сім"я, якщо немає навичок ремонту, якщо немає великого опиту керування - нехай купує новий ланос, чи шевроле:
    1- вписується в бюджет
    2- ГАРАНТІЯ
    3-валом запчастин та їх відносно недорога ціна(шарові, наконечники нерахуємо а от якщо накриється датчик АБС чи ще якийсь за 1000грн що тоді?)
    4- нові авто особливо європейці розраховано на 5-7 років а потім починають сипатися(після 95 року випуска), а от ті що випущені раніше бігають.
    Тому моя думка краще купити Ланос за 2 роки вкласти в нього лише розходники, ті гроші які зекономлені на ремонті відкласти, добавити трішки + продажа тогож ланоса(на якому вже навчився добре водити і відчувати габарити) і купити новий 2011року випуску автомобіль.

9. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    dima1405 так то так. але тільки не Лантуха. слабенький він. по безпеці - ненадійний. при 120 км/год може викинути з траси. трохи не та машина.+ якщо трошки сильніше закрити двері, то на наружній стороні біля ручки, якраз навпроти замка вилазять горбики-вмятини.

ти кажеш після 95 року машини гівно. так само і лантухи перші хароші були - зараз повне гівно. в мене в 2 знайомих був, то що в одного, що в доугого щось там з мотором і коштує дофіга.
    на рахунок авєо - також проти. багато писати чому. Але в першу чергу це сидіння - після 5-10 хвилин їзди так болить поперек, що враження ванітності всерівно.

10. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Також радив би купити нову, маючи свій досвід купівлі б/у )
    На рахунок сидіння в авео - на мою думку навпаки зручніше ніж в ланосі, в якому сидиш дуже низько і вийти (читай вилізти) набагато важче.

11. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    я порівнюю зі своїм Пассатом, якому вже 18 років. а їзда - одне задоволення. ноги витягнув - руку витягнув, другою підпер голову в локітник дверей і айда на Львів - Луцьк

ще в Авєо пануль така, що на ній можна лягти і спати і на ноги давитть. місця мало.

12. ENERGY

ENERGY Місцевий

Була Jetta II 1985 1,3 HK 2Е3
    Ну не можна за розмірами порівнювати автомобілі різного класу, візьми те ж поло - я сумніваюсь що тобі буде сильно в ньому де ноги розкинути :)

13. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    Про що ми сперечаємося? Тема про нові і бу вжн була http://www.volkswagen.lviv.ua/forum/showthread.php?t=1896&highlight=%ED%EE%E2%E5+%F7%E8+%E1%F3

За 7-8 з нового хіба ВАЗа, оскільки 2-3 тис "з"ість"- поставити на облік+страхівка+сигналка+музика+коврики+антикор.Ланоси і китайці стартують від 8, тому на реестрацію вже не хватає.

З бу ясно Фольц, а Гольф чи Пассат то від розміру гаража і потреб власника.

14. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    ай нє. думаю місця там мені вистачить. Німці роблять машини комфортними і надійними.

15. slipknot

slipknot Active Member

Chevrolet Lacetti 1.6 H / BMW k 1200s
    На мой взгляд самый лучший вариант здесь - (не конкретно этот ,модель в смысле )
    http://auto.ria.ua/auto_skoda_1376496.html
    мне кажеться лучше ее взять чем 20 ти летнего немца с нереальным расходом ,ремомонтами итд , если человек не разбираеться в механике и ремонте + сегодняшние цены на топливо я бы выбрал шкоду фабию в универсале лет на 20 свежее ,маленький расход , вполне приличное качество , отъездить пару лет а там видно будет !

16. MARTINI

MARTINI Добрий Адмін

Seat Leon 2.0 FSI, 2006
    Клубна карта:
    000111
    Объем двигателя: 1.20 л.

воно ж не їде ніфіга...

17. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    якщо вітер попутний, то ще й як їде!!!!!!!!!!:D:D:D

18. mixonoff

mixonoff Місцевий

VW Scirocco GTI'82 KAMEI, Skoda Fabia ' 07 1.2
    Клубна карта:
    000422
    Їде та фабія з 1,2 добре, головне кондюк не включати, є там 70 к.с. і 12 клапанів, 3 циліндри. Трохи пізно реагує на газ, але вправний водій зможе з неї витискати нормально. Там ще передавальні числа КПП підібрані добре, розкручується швидко, 5 передача економічна, можна 110 перти і на тахометрі буде 2200 об/хв. Крутиться до 6 при розгоні. Проблеми настають коли починаєш на трасі обганяти когось в районі 120 км/год.
    На машині їдеш як на комп. симуляторі, ручка КПП коротка, руль з гідравлікою, підвіска ковтає всі нерівності дороги, двигуна не чути, вібрацій від нього ніяких, добра стандартна акустика.

19. RomanoProddi

RomanoProddi Місцевий

Клубна карта:
    007)))
    цікава причина???

20. McAr

McAr Місцевий

Audi B4 2.6 Quattro
    Клубна карта:
    000406
    :D:D:D Компресор кондюка забирає пару коней собі.

Статус теми:
Закрита.

Поділитися цією сторінкою

а де твій аватар? :)